Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 225
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 235
Първа капачка КК ваучер за тефал, след това регистрирах още около 17 и нищо, от златните капачки две кенчета и 5 капачки- отново нищо, а толкова бях харесала едни кухненски ръкавици от ФД. 😕 Дали има връзка с часа на регистрация?! И че ги регистрирах като невидяла- една след друга?

# 2 236
  • София
Първа капачка КК ваучер за тефал, след това регистрирах още около 17 и нищо, от златните капачки две кенчета и 5 капачки- отново нищо, а толкова бях харесала едни кухненски ръкавици от ФД. 😕 Дали има връзка с часа на регистрация?! И че ги регистрирах като невидяла- една след друга?
Според мен няма връзка с часа. Пробвах в един и същи час, когато съм спечелила и нищо

# 2 237
  • Пловдив
Пратих email с данните си в играта на Zebra и ми изписа, че не е изпратено писмото. Някой да има представа защо става така?

# 2 238
И аз съм с награда от Zebra. Simple Smile
И да се оплача от DM - вчера пазарувах там и взех продукти на Нивеа над 10 лв, но на касата не ми дадоха скреч карта и аз си поисках. Отговорът беше - "Ами съжалявам, но касата не ми изписва, че е над 10 лв и не мога да Ви дам."  Много се ядосах и й казах, че сама може да сметне сумата  и е очавадно, че е повече от 10лв., но отговрът беше същият и предвид ситуацията, нямаше как да седя и да се карам и да правя опашка зад мен.
А бих върнала продуктите под предлог, че заради това правя покупка на Нивеа.
Друг вариант да пишеш на ДМ във Фейсбук или в контакти. Обикновено са се отзовали други фирми след сигнал.
Много странно, в нашия ДМ бяха махнали скреч картите още като бяха за Биотен, с довода че е от съображения за хигиена по повод на корона вируса. Не казаха дали са им забранили или е решено на местно ниво, но не можело да се опипват така карти от всички и ги махнали. Видя ми се съвсем разумно и се изненадвам че вървят в момента игри със скреч карти. Ама пък такъв отговор че не й изписвало... много е странно. Може би автоматично им излиза и регистрира че трябва да се даде карта и така си ги отчитат после и това да е имала предвид, пак не е на клиента вината обаче.

# 2 239
Имам молба към съфорумките/ците, търся 10 капачки от кола от старите искам да регистрирам за утрешното теглене в Спаркс. Ще съм благодарна на всеки отзовал се на молбата ми и при първа възможност ще върна кодовете щом събера.
Със сайта на Престиж все още имам проблем с регистрацията на кодове. Ваучер от там не ми се е падал, а доста от участващите продукти консумираме вкъщи.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 20:06 от Vesi2015

# 2 240
В нашия ДМ също са спрени всички игри със скреч карти, като обясниха, че е заради корона вируса....

# 2 241
Подсетихте ме за една игра, която видях наскоро: в магазин Фантазия (Плевен) има игра със скреч карти на Милка - при покупка за над 6 лв може да се спечели плюшен заек на Милка (прилича на великденско яйце с уши).

# 2 242
Благодаря за солидарността и приятелското отношение. Съфорумка ми помогна и ги събрах.

# 2 243
Ето какъв мейл от Palmsbet получих току-що:
Скрит текст:
Здравейте!

Само до 23:59 на 31.03 можете да се възползвате от новата ни специална ежедневна оферта, с която получавате по 20 Free Spins за горещата игра BRILLIANTS ON FIRE при депозит от 40 лв. или повече.

Не пропускайте да се възползвате от тази оферта ВСЕКИ ДЕН!

Всичко което трябва да направите е да следвате стъпките отдолу:

Влезте в акаунта си в palmsbet.com
    Натиснете Депозит в основното меню
    Приемете 20 Free Spins офертата

Довършете успешно депозита си, след което бонусът автоматично ще се начисли във Вашата сметка.

# 2 244
  • оттам, откъдето започва България
Пратих email с данните си в играта на Zebra и ми изписа, че не е изпратено писмото. Някой да има представа защо става така?

На този имейл ли изпрати писмото: igra@bg-mamma.com?

# 2 245
  • София
Днес три капачки общо - 2 ваучера от пет и 1 от 10 лв. А вчера една приятелка ми прати код и имах 5 лв. Вече събрах 105 лв.  от макс 40 коли 😀

# 2 246
Аз като пазарувах в ДМ и казах на касата ,че имам продукти на нивеа за 10 лв ,тя каза че като маркира и излиза известие за скреч карта .аз спечелих маска но не съм си я взела (Може и да не  я взема ).

# 2 247
Спечелилите от Киндер Бурно- след като изпратихме мейл със снимки и данни, върнаха ли Ви мейл?
Не връщат обратен имейл от буено, втория път,като спечелих момичето ми каза да пратя само снимка на кода без адресът ми и имена,защото вече ги имат

# 2 248
Повече от една награда ли може да се получи?

# 2 249
  • София
И аз съм с награда от Zebra. Simple Smile
И да се оплача от DM - вчера пазарувах там и взех продукти на Нивеа над 10 лв, но на касата не ми дадоха скреч карта и аз си поисках. Отговорът беше - "Ами съжалявам, но касата не ми изписва, че е над 10 лв и не мога да Ви дам."  Много се ядосах и й казах, че сама може да сметне сумата  и е очавадно, че е повече от 10лв., но отговрът беше същият и предвид ситуацията, нямаше как да седя и да се карам и да правя опашка зад мен.
А бих върнала продуктите под предлог, че заради това правя покупка на Нивеа.
Друг вариант да пишеш на ДМ във Фейсбук или в контакти. Обикновено са се отзовали други фирми след сигнал.
Много странно, в нашия ДМ бяха махнали скреч картите още като бяха за Биотен, с довода че е от съображения за хигиена по повод на корона вируса. Не казаха дали са им забранили или е решено на местно ниво, но не можело да се опипват така карти от всички и ги махнали. Видя ми се съвсем разумно и се изненадвам че вървят в момента игри със скреч карти. Ама пък такъв отговор че не й изписвало... много е странно. Може би автоматично им излиза и регистрира че трябва да се даде карта и така си ги отчитат после и това да е имала предвид, пак не е на клиента вината обаче.
Да, ако е от съображение заради вируса, щях да разбера. Но навсякъде в магазина висяха табелките с играта. Иначе на касовата бележка нямаше разминаване с цените.

Общи условия

Активация на акаунт