Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 350
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 010
Така е и при мен, днес и други коментираха същото в темата.

# 2 011
  • Пловдив
Petya Krivchea, от Киндер Буено звънят от този номер. Честито, най-вероятно си спечелила! Обади им се утре.

# 2 012
  • Пловдив
Petya Krivchea, от Киндер Буено звънят от този номер. Честито, най-вероятно си спечелила! Обади им се утре.
Благодаря ти.

# 2 013
Днес си накупих 3 кутии сладки на престиж и в 3те имам код. Влизам в сайта, пиша  данните и като дам Участвай и зарежда безкрайно. На моята колежка стана по същия начин. Прибрах се и пробвах от лаптопа и същото. При вас така ли е???

И при мен не работи от вчера сайта на Престиж.

# 2 014
  • София
И на мен сега не ми даде регистрация в Каменица. Ще питам ММ при него как е и ще пробвам пак. Малеее, ако пак шмекеруват... От тук май само 2-3 споделиха, че са спечелили?! Не че е задължително де😊

# 2 015
И на мен сега не ми даде регистрация в Каменица. Ще питам ММ при него как е и ще пробвам пак. Малеее, ако пак шмекеруват... От тук май само 2-3 споделиха, че са спечелили?! Не че е задължително де😊
Не шмекеруват.Ето,аз сега пиша от телефона спечелен оттам😀.Имам още капачки и се регистрирам всеки ден.Включително и преди малко.Този телефон го спечелих на името на ММ.Сега играя от мое име.

# 2 016
  • София
Lunatichka92, точно ти си ми една от тези 2-3 споделили за телефон от Каменица 😁
На мен нещо ми умря мерака за игри в момента. С това ограничено или никакво излизане, с това пазаруване само на най-необходимото... Но пък ми излиза по-икономично. После ще си купя каквото ми трябва

# 2 017
Lunatichka92, точно ти си ми една от тези 2-3 споделили за телефон от Каменица 😁
На мен нещо ми умря мерака за игри в момента. С това ограничено или никакво излизане, с това пазаруване само на най-необходимото... Но пък ми излиза по-икономично. После ще си купя каквото ми трябва
И аз съм така.Днес ще се наложи да обиколя магазините,че си бях напазарувала,но всичко е на привършване.И със сто лева пазарувай за седмицата(вкл.прах,шампоан и любимата ни тоалетна хартия),пък и за разни глезотиййки за игрите ми...Няма да стане.Участвам в Нестле с 3 КБ,за смарт гривната-с 3 КБ и това е от игрите с покупка.На колата много ме е яд.Търся из кварталните,но няма.Днес ако намеря,повече от две няма да купя.Ако заредят при нас,през ден като ходя за хляб и цигари,ще купувам по една-две.

# 2 018
Някои има ли идея защо от няколко дни не работи сайта на Виза за регистрация на касови бележки

# 2 019
  • Пеликания
При мен работи.

# 2 020
  • Пловдив
Добро утро!
Този номер да Ви е познат?
+359999888888?
Или е няква измама?

# 2 021
  • Бургас
Тази сутрин,колелото на зайците ми даде 25 000 и вече имам 88 600

# 2 022
Петя изглежда ми съмнителен тоя номер,не бих вдигнала.Прекалено "гъзарски" ми идва.
Най сетне хубав ваучер пуснаха зайците.Малко скъп,ама поне има за какво да събирам.Шоколадите им са разкошни на casa,a мъжът ми пък кафетата им харесва.

# 2 023
Тази сутрин,колелото на зайците ми даде 25 000 и вече имам 88 600
Ехееее!!  Аз от няколко седмици въртя и имам 35000, почти всеки път само лееекичко забавя на 25 000 и не се пада то 😂 само за малко ми спира сърцето 😂😂😂

# 2 024
На мен все на 100 или 300 спира колелото,от двете страни на 25000. 🤣 Каръщина...

Общи условия

Активация на акаунт