Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 323
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 055
Горещият шоколад в зайците свърши ли?
При мен пълно затишие откъм награди, ама и като не се  излиза така интензивно, няма какво да очаквам.

Да, няма го вече.

# 2 056
А къде са обявени печелившите на киндер?..нещо не ги намирам Sad

# 2 057
  • София
Аз съм с 5 кода в Буеното. Обадиха ми се на 4-тия код. Мацката обясни, че всички кодове играят с натрупване, но има някаква особеност, която не разбрах съвсем. Но идеята е да не се регистрират всички кодове наведнъж, а всеки ден по един. Така шансът бил по-голям. Тоест днес регваш 1 код и той участва в дневното теглене, утре регваш пак 1 код, но освен в дневното теглене с новия код се включваш вече и за очилата към датата на тяхното теглене. После 3 дена подред регваш по 1 код, което всеки път е шанс за дневна награда и трупа до 5 за чанта. Иначе ако регнеш 5 кода наведнъж и 5-те участват само за деня на регистрация и после се насочват 2х2 за очила и 1х5 за чанта, когато е съответното теглене. Не знам дали стана ясно🤔

# 2 058
Лошо ми стана като прочетох с колко кодове сте в Киндера. 😳

Аз съм на солена вълна и ядем яко Марети, вече участвам с 5-6 бележки. В момента ми е неудобно да карам да ми маркират всеки пакет на отделно бележка, а навън в студа да чакат 5 човека да влязат да си пазарят.
От зайците и на мен най-накрая ми пусна 25000! За първи (и вероятно последен) път.

# 2 059
  • при късмета
Аз съм останала с убеждението, че само очилата са дневни награди, явно защото шала изобщо го отписвам.

Днес не можах и в орео да се включа, иначе почти всеки ден имам бележка. В кварталния са свърили тези, които детето яде. И марети нямаха. Голям зор с това ограничение откъм пазаруване.
Последен код регистрирах за тефал от колата, не спечелих. Приключвам, а ми се искаше на майка да направя подарък. Ще играя само в спаркс. Между другото, в Тмаркет малките коли са на 99ст. с карта

# 2 060
  • БГ
За слънчеви очила CLANDESTINO се теглят всеки ден по двама от регистриралите минимум два кода. Така че всеки ден може да ни изтеглят Simple Smile

# 2 061
  • Пловдив
Лошо ми стана като прочетох с колко кодове сте в Киндера. 😳

Ние сме 4 човека и всички обичаме сладичко. Така или иначе купувам и се възползвам, че в момента има такава игра.Simple Smile

MTV за киндер няма публикувани печеливши, само се обаждат по тел. на който печели.

# 2 062
  • София
Аз ги регистрирах почти всички наведнъж и ги оставих за после за ядене. Малкия ми яде сладко, макар да гледам да не прекалява. Обаче моят мъж не мога да го спра и май той изяде предимно всички. Аз сладко обожавам, но имам бан и не ям въобще. И на прингълса мисля да си сложа бан, но това е най-якия чипс за мен и много се изкушавам... Иначе очила няма да откажа и аз Simple Smile В марети се включих с един код и сега купих пак за zewa

# 2 063
  • Димитровград
Във Фейсбук кака Руска е спечелила награда от солети Хрус-хрус.
За протокола.

# 2 064
Солети 'Хрус-Хрус'

Седмица на награди🎁🎁🎁
♦️Днес слагаме край на още една игра, в която се включихте активно - “Играй и спечели награда с Хрус - Хрус”.
♦️И обявяваме победителите и наградите, които си спечелиха:
Валентина Христова - безжични слушалки
Руска Пенева - bluetooth колонка
Симеон Петков - дрон
♦️Тримата вече направиха своите покупки от онлайн магазина.

# 2 065
Здравейте, може ли линк към тази игра със зайците

# 2 066
# 2 067
  • софия
Здравейте! Някой има ли представа как се заявява печалба от Ефбет, за пръв път ми е и не мога да се ориентирам?

# 2 068
Отиваш на теглене и избираш колко пари искаш да заявиш и къде искаш предлагам ги да ги заявиш през изи пей на другия ден може да си ги вземеш.

# 2 069
Някой днес слуша ли радио Енджой, интересува ме кои са печелившите от играта на Орео за днес. Цял ден слушах с 30мин прекъсване и явно тогава са изтеглили.

Общи условия

Активация на акаунт