Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (96) - март 2020

• 131 227
  • 2 398
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Пловдив
Честито!
И аз да се похваля - с футболна тениска съм от Спаркс-а. Зарадвах съпруга си.

# 2 266
Игра на Стела Артоа във фейсбук, изисква постване на селфи:
https://www.facebook.com/StellaArtois.Bulgaria/photos/a.15750947 … ype=3&theater

# 2 267
И на мъжа ми се обадиха и на него не му казали каква. Аз мисля, че е от Бош. Все регистрирам себе си и него в игрите по радиата и все теглят него. Smile
Иначе пращат много бързо наградите от там. Случвало се е да се обадят и на следващия ден да сме получили нещата.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 11:40 от ~Carolina~

# 2 268
Дали ще изтеглят скоро на лайън

# 2 269
  • Пловдив
И на мъжа ми се обадиха и на него не му казали каква. Аз мисля, че е от Бош. Все регистрирам себе си и него в игрите по радиата и все теглят него. Smile
Иначе пращат много бързо наградите от там. Случвало се е да се обадят и на следващия ден да сме получили нещата.
Ами аз не съм играла днес, надявам де да е орео/ ще се дебелее се е видяло😀/

# 2 270
Аз го разбирам като спиране на игрите им  и спаркса.

# 2 271
От Кока кола са длъжни поне да сложат едно съобщение за активните им игри - както тегленията в Спаркс, така и за ФД и Тефал. Това е изключително некоректно!

П.п. Не обръщайте внимание на това, че съм си сменила екранното име, не се крия, просто от време на време си променям профила за кеф. Пак можете да ме наричате Петя.

# 2 272
  • София
Еййй имам топка... За децата😁😁😁Това ми беше мерак от началото на тази кампания. А къде е това съобщение, че не го видях?!

# 2 273
  • Пловдив
Еййй имам топка... За децата😁😁😁Това ми беше мерак от началото на тази кампания. А къде е това съобщение, че не го видях?!
Във ФБ.

# 2 274
  • Разпиляна във въображението
Да взема да си оползотворя ваучера от Тефал, за всеки случай.

# 2 275
  • Пловдив
Орео са публикували новите.

Списък на спечелилите GiftCardTM ваучер за пазаруване на стойност 200.00 лв. за периода 23.03 – 29.03.2020 г.
Anabel_pas1***@abv.bg
vera_ma***@abv.bg
ani***@abv.bg
an.***@abv.bg
Alp***@abv.bg
milen***@gmail.com
mila_***@abv.bg
ramada***@abv.bg
nov2***@abv.bg
keitli***@abv.bg
veselka***@gmail.com
kartalov***@abv.bg
gab***@abv.bg
radencet***@abv.bg
Списък на спечелилите GiftCardTM ваучер за пазаруване на стойност 200

# 2 276
Кока кола освен Май Спаркс какви игри имаше?

# 2 277
Скрит текст:
Ами аз не съм играла днес, надявам де да е орео/ ще се дебелее се е видяло😀/

Виж правилата на Бош и Орео. Там пише кое кога се обявява. Wink

Да взема да си оползотворя ваучера от Тефал, за всеки случай.

Не се притеснявай. Ти ваучера вече си го спечелила и си има валидност до 19-ти май. Нямат право да ти отказват покупка с него.

Петя, успокой се. Hug

# 2 278
  • София
Даже не разбрах за какво стана разправията... Иначе съм съгласна, че игри, които са ограничени до конкретни магазини трябва да се спрат. Хората нямат възможност да пазаруват навсякъде или пък да се "примамва" клиенти на определени места.
А и игри има. Може и други фирми да почнат като Милка, Линд и Своге само да разцъкваш приложения. Matekitchen с видеата. Във ФБ и Инста има с коментари, снимки. Радиата имат игри

# 2 279
Да, тези дето трябва да купиш от специално място (Метро, Кауфланд, Лидл, Лили), че да регистрираш бележката, за да можеш да играеш трябва да се спрат. Не всеки може да отиде до там, а не е и хубаво и заради игрите да се бутат там.

Общи условия

Активация на акаунт