Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 26

• 52 204
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро! Hug Heart

ЗЯ
Еда е получила награда от университета Yeditepe за ролята й в ЗЯ

фрагманът със субт.
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … -129812063_316304

и с озвучка
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … _-46308288_133517

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

=============================

ПП  пуснали са новите снимки за 26 еп. на ЧД

Скрит текст:

и озета
Скрит текст:
26. Bölüm Özeti

Ali – Nazlı ilişkisini öğrenen Tanju, bir de üstüne Ali hakkında bir şikâyet daha yapılınca, artık ipleri eline alır. Tanju, Ali’nin kafasını karıştıranın Nazlı’yla olan ilişkisi olduğunu öne sürer ve eğer Ali bir hata daha yaparsa hastane bu ilişkiyi onaylamayacaktır. Ali ve Nazlı her zamankinden daha dikkatli olmak zorundadır. Ama Ali bütün uyarılara rağmen vakasını kişiselleştirir ve kendini ateşe atmak pahasına genç hastasına daha çok yardım edebileceği bir yöntem bulmaya çalışır.

Mucize Doktor yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de FOX'ta!

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 09:10 от Zlatina3

# 136
Добро утро Дружки, Злати, Боби, Дъгичка.Hug

Благодаря за споделеното, снимси постове , рейтинга и разбира се кафето
                                             на Злати. Снощи бях на театър и не можах да гледам, но ще чакам буквичките на Вили.
                                             Трябва да излизам, но пак ще се обадя тук.
                                                                На всички желая хубав ден.Flowers Hibiscus

# 137
Таня Hug

Рейтинга е страхотен,в АВ сме на 1-во място.... Hands Plus1Hands Clap

Total / 3 / 8.07
Ab / 1 / 8.74
Abc1 / 3 / 8.65

▪TOTAL:

1. #ДочьПосла - 8.49% (+0.63)

2 . #Чукур  - 8.36% (+0.32)

3. #Запретныйплод - 8.07% (+0.46)

8. #Survivor - 4.59%

11. #ЖестокийСтамбул - 4.25% (+0.03)

Финал #Вуслат  - 1.52% (+0.13)

▪АВ:

1. #ЗапретныйПлод - 8.74% (+1.00)

3. #ДочьПосла - 8.02% (+0.71)

4. #Чукур - 6.75% (+0.03)

7. #Survivor - 4.08%

10. #ЖестокийСтамбул - 3.08% (+0.39)

Финал #Вуслат - 1.84% (-0.04)

# 138
Превод от мен и Гугъл :
Танджу, който научава за  връзката Али - Назлъ, затяга струните около  Али и твърди, че объркването на Али е от отношенията с Назлъ и ако Али направи друга грешка, болницата няма да одобри тази връзка. Али и Назли трябва да бъдат по-внимателни от всякога. Но Али взима лично  своя случай, въпреки всички предупреждения и се опитва да намери метод, по който да помогне на младия си пациент без да му пука ,че  се хвърля в огъня .
Браво на ЗЯ - аз не можах да гледам нито Дъщерята , нито ЗЯ . А и ми е любопитно как завърши Вуслат .
Здравейте , мили дружки Flowers Hibiscus
Злати Hug много хубав д-р Ферман , май вече няма да казвам ,че Онур е малко пухкав Stuck Out Tongue Winking Eye
А Йълдъзка си отива с новия хубавец Grinning

# 139
  • Варна
Рейтинга е бомба Heart Eyes
ScreamЯвно народа си седи по къщите, нищо че не са обявили за вируса. Иначе този рейтинг не знам от къде е.
Интересно , че в АВ-то сме първи. Но пък това, което предлагат другите сериали - сополи и реване ; )))) боища и кървища, Ябълката са много цивилизовани : )))) . Воината се води по друг начин - тихо и интелигентно JoyJoyJoy, а и с малко поотровени Rolling Eyes

Фили - за Вуслат чакам да излезе поне руския превод и тогава го гледам. То няма да избяга - ще го разберем финала.
Дъщерята също чакам превода от нашите момичета ,че да мога с мишката да прескачам. Grinning
Ябълката я пускам за фон да ми говори там. Толкова свикнах с тях.

Този новия - хаахахах още май не се е нагодил към ролята. Малко то фрага не ми хареса как играе. Защото твърде му личи ,че играе. Дано да е само в началото така.

Обаче Ийгит и Кая как са подбрани - много си приличат.

Много му отиваше на Онур ролята на Алихан. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 11:07 от BVAR

# 140
Здравейте групичка,

Благодаря за новата информация, която носите.
 ЗЯ - Дъга, твоите сценарии много ми харесват 😃. Поздравления за наградата на Еда. Чудех се в последните серии къде отиде личностното развитие на Зехра и Акън къде се изгуби и хоп гледам пак се е присетила, че е писателка в 70 епизод. В последно време Зехра и Лила освен да си стоят в къщи с едни и същи безлични визиономии друго от тях не виждам. На същия ред нареждам и Йит, за какво се върна с тази девойка, какъв е смисъла от него в сериала  и това ми е чудно.
Ендер и Йълдъз голяма комбина станаха, все едно Ендер е съвсем друг човек в сравнение с 1 и 2 сезон. Но харесват ми с Кая като двойка, той я уравновесява някак си.
Йълдъз искам да я виждам ей такава решителна, да не се страхува от това, какво ще каже на Халит и неговата реакция. Сближаването ѝ с децата му и това как те я търсят постоянно ми харесва. Доволна съм от падението на Халит, макар че като ви чета май няма да е за дълго. Всъщност момента със спирката не са го дали още, скоро и него ще го видим щом казахте, че Халит си е купил автобусен билет.

# 141
# 142
  • Варна
Превода на Доктор Чудо 25-ти епизод са пуснали момичетата! : )

Ето нещо интересно:

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 19:52 от BVAR

# 143
Само на мен ли Доктор чудо започна да ми става скучен ?
Моля ви препоръчайте ми филми/сериали за гледаме с романтика (не е задължително да е много, дори по-добре не, но да не е само екшън). Може и да не са турски.

# 144
Добро утро! HugCoffee

Боби Hug,а дано като отложиха сериала за есента да видим заедно Севда и Кадир! Wink

ЗЯ

https://twitter.com/hazalghita/status/1237470738589900800

Еда получава наградата си,за която писах вчера

ЧД

Ето линковете с БГ превода на епизода,за който Боби снощи писа!

Благодаря на екипа! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Доктор Чудо 25 епизод Бг. суб.
Тук » 1 част» https://ok.ru/video/1703054871060
И тук » 2 част» https://ok.ru/video/1703055067668
И тук » https://my.mail.ru/mail/elka_petrova2/video/_myvideo
и в Контакта-https://vk.com/club113691288?z=video384415937_456239617%2F471032 … l_wall_-113691288

Желая ви приятна сряда! HugFlowers Four Leaf Clover

# 145
Хелоу дружки Hug Heart
Злати Hug
Наистина весело си прекарват на сета нашите доктори Grinning

Приятен ден и добро здраве , дружки , въпреки безумството наоколо Flowers Four Leaf Clover

# 146
Фили Hug

Ново от Бирсен-нов актьор влиза в ЗЯ! Това е Джан Нергис-под името Мерт!Гледала съм го във''Въпреки всичко'',''Дила Ханъм'' и ''Майка''(Фарук Тургут си го знае от там)!Дали за Шахика го гласят! Grinning
@birsenaltuntas1
#CanNergis #YasakElma'nın kadrosuna Mert karakteriyle katılacak.

Новият епизод с руски субт.
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-72-seriya.html

# 147
  • Варна
Не знам - те голямо промотиране им правят, пък после се оказва ,че участват в 5 сцени и айде чао : )))))

# 148
Добро утро! HugCoffee

Днес е денят на ЧД!Да  видим какви ще са новите случаи и всичко около Али!До къде ще стигне Дамла?

ЗЯ

Желая приятен ден  на всички! HugFlowers Four Leaf Clover

# 149
Здравейте дружки в Докторския ден за кино Heart Eyes
Злати Hug Heart
ЗЯ - Права е Боби - голяма реклама и после 1 епизод Grinning или няколко епизода с 3 сцени и половина .
Този Синеочко съм го гледала в Опасни улици , беше в постоянния каст 1 или повече сезони . В Майка също участваше . Красив мъж , няма спор , но да го готвят за Шахика ? Мисля ,че за нея прошка не би трябвало да има . Освен всичките и гадории , опит  убийство ( и бебе на произвола на съдбата ) + убийство - избелване не може да и се направи, даже ако я пратят доброволка в Китай или Италия да помага на болни от Корона вирус Angry 
Мисля ,че в ЗЯ има нужда от една млада привлекателна жена от типа на Зейнеп , не на Лейля Joy . Защото Йълдъзка си е все пак мъничка кучица и не е на 100 % положителен образ , макар да е много симпатична .
ЧД -довечера ще видим какви са последствията от интригите на Дамла . Все пак , когато на Али му е много комфортно не е интересно , но за разлика от преди сега освен Адил, и Ферман е твърдо зад него , а Ферман е силен играч , все пак са заедно със собственичката на болницата ( и от Белиз да има полза Stuck Out Tongue Winking Eye )
Разбира се Кавълджъ няма да стои мирна и ще прави пакости , а тя се е опасна . Да ви кажа тази така наречена любовна история м/у Али и Назлъ нещо не ми харесва . Назлъ е постоянно с някаква глупава физиономия , нито помен от умното , пъргаво и способно момиче . Даже Демир я изпревари професионално .Да не говорим и Дамла  , че е много сособна . От най-добрата стажантка на Ферман май отива на края на редицата ...Али е със същата глупава физиономия и е заприличал на подплашен заек . Много са ми дразнещи . Преди когато си бяха другарчета и Назлъ се грижеше за него , по ми харесваха . Дано и   СЦ са забелязали това . Ако продължават по този начин , инерцията , която набраха като най-успешния сериал ще се стопи .
Приятен и спокоен ден , момичета .

Общи условия

Активация на акаунт