В края на един луд понеделник с огромно удоволствие сядам пред лаптопа да си гледам любимия сериал.
Много ми е интересно какво са ни подготвили и се надявам пак да ни изненадат.
Благодаря ви за всичко, което сте споделили!
Хаштага звучи интересно. Не знам за кого се отнася това "мислиш, че е свършило", и понеже надеждата умира последна, много бих искала освен за Халит, то да се отнася и за Шахика примерно.
Понеже много ме е яд пак тя да е успяла да надхитри всички, си измислям разни сценарии.
Иска ми се нещата да не са такива, каквито изглеждат в края на последния епизод.
Надир е много умен човек, той винаги досега беше една крачка пред всички и им гледаше сеира.
Умее добре да преценява съперниците си и никога не ги подценява. Освен това е и злопаметен.
Та в този ред на мисли, Шахика също много добре я познава и ми се струваше почти невероятно той да повярва, че тя ще напусне холдинга и града с подвита опашка, че и да седне да пие прощални питиета с нея и така да й позволи да го отрови, при това в собствения му дом.
Доколкото разбрах от серията, Шахика си има помощник в дома на Надир в лицето на някоя прислужница вероятно. Представете си, че Надир е предположил това и с помощта на същата тази прислужница е инсценирал смъртта си, за да заложи капан на хитрата лисица Шахика...
Всъщност ние не видяхме трупа му, а само че го погребват. Може да е жив и само да изчака да се обяви тя за негова наследница и тогава да се разбере, че е жив. Вярно, че обявиха, че актьора излиза от сериала, но и за това съм измислила обяснение. Надир дойде за да отмъсти на Халит и с това мисията му приключи. Възможно е Керим да е негов син и да е новия собственик на холдинга… Ще кажете, да, ама той се появява във фирмата на Йълдъз, но колко му е и за това да измислим обяснение…

А дано, ама надали. Мечтите са безплатни.
Приятно гледане и безпроблемен нет!