Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 26

• 52 202
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна

Честит 8-ми март! Бъдете обичани, влюбени и раздавайте много добрина, мили Жени и Майки!

Имаме си наградени от нашите сериали. Еда за най-добра актриса и Доктор Чудо за най-добър сериал. Hands Clap
61-во издание на "Златни награди". Хич и не го знам : )))), но успеха си е успех. Браво!

Като писа Злати и аз видях, че Ели се е включила в превода на Ябълката. Благодаря мила Ели bouquet

Фили - : ) щом е станало тоя път - браво : ))))

Марси - тия дни ги мернах, общо взето нови са. Тази с помощник режисьора пишеше ,че го били отвлекли JoyJoyJoy

Тувана и Онур - кой ги знае - може и нарочно да го направиха това със "скандала". Може и Тувана изобщо да не се е усетила как ще прозвучи. Сигурно е искала просто да стане по-весело, а то излезе конфузно : ))))
Добре е ,че са си оправили отношенията.
Онур е добра душа и явно не си го е сложил на сърце, което е много добре. Няма нужда да се влачат негативи.

Симпатяга е с тази муцунка : ))))

На мен пък пак ми се струва доста кльощав, даже и да е напълнял. Той е толкова висок, че има нужда от малко килограми да прилича на човек Joy Като някой великан е Joy

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 11:51 от BVAR

# 106
Честит празник мили дружки Hug Бъдете обичани , ценени и най вече живи и здрави Heart Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
Аз бях убедена ,че Тувана искаше просто да е духовита на галата в Турция  , но трябва да си овладее логореята пред камера .Явно феновете на Онур не и простиха ,че взема думата и го прекъсва . Това с лошите отношения беше преекспонирано .Пожелавам им успех отново .

# 107
Привет

Честит празник, мили дружки!
Пожелавам ви да сте живи, здрави, обичани и удовлетворени!

Весел празник!

# 108
Мили Момичета, Flowers Hibiscus

Току що се прибирам и веднага грабвам лаптопа и бързам да ви  честитя
                               празника и да ви пожелая най вече живот и здраве, да бъдете много обичани от
                               любимите си хора, вие също да обичате, защото когато човек е влюбен тогава разбира ,
                               че наистина живее. Искам да ви споделя , че днес ми изпратиха едно съобщение с
                               честитка , в която пишеше: " Децата растат, мъжете остаряват, а само ние си оставаме
                                красавици." Пожелавам и на всички вас да останете най красивите жени.Flowers RoseHeartpulse

# 109
Добро утро! Hug

Мина празника! Wink

Днес отново е ден за кино и среща със ЗЯ! Ще видим какво обяснение ще даде Шахика за женитбата си! Явно е направила някаква шашма в последния момент!Нали я дадоха да си прави снимки за свидетелство за брак.Всичко е изпипала!Когато Надир е в агония са го накарали да подпише!

И Йълдъз я очаква среща с Керим! Wink

ЧД

Скрит текст:

и друго познато дете/актьор ще мине през болницата...

Приятен ден и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover

# 110
Леле , голямо цицовидение на Тувана , няма що Stuck Out Tongue Winking Eye Joy , да , има нов бюст , ама пък иска да го покаже целия Grinning наведнъж .Онур е много красив така облечен ,че от дейли дрехите му ми става лошо Stuck Out Tongue Closed Eyes
Довечера ще е доста натоварена кино вечер - Вуслат свършват ( дано има хубав край ! ) , Дъщерята обещава да е много интересен епизода според фрага ,в  ЗЯ се появява красавеца за Йълдъз  ( надявам се да е така ,че и Тувана уж беше за Кая , пък какво излезе , да не вземе Ендера и този 'убавец Grinning ,че тя всички хубавци в сериала ги кара по домова книга Stuck Out Tongue )
Ха, здравейте мили дружки и приятна  ,и спокойна седмица Kiss Flowers Hibiscus
Злати  Hug мерси за инфото , джанъм Flowers Cherry Blossom

П.С - това детенце с Онур май е братче на детето от Кьосема и на това от Пълнолуние ? Или е същото ? Аз прочетох при рускините ,че са братчета , но не знам кое къде е играло ...

# 111
  • Варна
Flowers Green AppleFlowers CherriesFlowers Cherry Blossom Hug Привет!
Фили - мисля ,че не са братчета децата. Имат различни имена.
От Пълнолуние детето се казва Алихан ( точно така, съвпада с нашичкия Joy , даже не знам дали от него не са решили да вземат името ) Тюркдемир. Той ще участва в нов филм - "Греховете на майка ми" или "Майчини грехове" или нещо подобно.

И аз да отбележа за кой ли път за външния вид на Онур - еми друго е излъчването му така. Неделята подкарах първите епизоди на Ябълката. Пак ми хареса! Heart Eyes Даже още повече ми хареса играта на Севда и Онур. И толкова пъти съм си пускала епизодите, а пак виждам "нови" неща Joy Grinning
Много хубави диалози, много добре измислено всичко. Историята върви плавно и логично, но с динамика.
Остават ми фаворит за двойка ЗейАл - колкото й да бяха ненормални.

Фили - ааамаан, ако и този го вземе Ендер. По-скоро , може би със Шаика ще си съперничат. Луда работа : ))))))
Да видим как ще представят Йълдъз. Тя не е роматичен тип. И дали Еда ще се справи с по-любовни сцени? Че ми се струва ,че не е такъв тип актриса.

Бъдете щастливи!

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 13:17 от BVAR

# 112
Flowers Green AppleFlowers CherriesFlowers Cherry Blossom Hug

Фили - ааамаан, ако и този го вземе Ендер. По-скоро , може би със Шаика ще си съперничат. Луда работа : ))))))
Да видим как ще представят Йълдъз. Тя не е роматичен тип. И дали Еда ще се справи с по-любовни сцени? Че ми се струва ,че не е такъв тип актриса.

Бъдете щастливи!

Ооо да прави си. Ще е многоо интересно.

# 113
Привет! Hug

Фили Hug Боби Hug Емили Hug

Пуснали са промо-снимките от продуцентската компамия MEDYAPIM

ЧД

Детето,което ще участва като гост в ЧД е  Fuat Fatih Odabaşı!Игра във ''Великолепния тандем'' с Керем Бюрсин и Ибрахим Челиккол!Аз съм го гледала!

# 114
Значи сега разбрах - сладурчето от Кьосема се казва Алихан и си приличат с това по къдриците .

Боби , Еми Hug Hug
Наистина Зейнеп и Алихан бяха ненормална двойка .Само като ги погледне човек преди ЗЯ никога не би си помислил ,че ще има такава химия м/у тях . Страхотни са ! А аз обожавам началото на сезон 2 , много са хубави и двамата там . Но и двата сезона на ЗЯ с тях си гледам от време на време ,и то с голям кеф Grinning

# 115
  • Варна
Злати Hands Plus1 за снимките.

Според мен Шаика е фалшифицирала брачното свидетелство, още преди да отрови Надир.

По ФОКС за вторник гласят нов сериал. Плаката много ми напомни Ябълката, но по фрага е съвсем друго.
Помислих ,че ще е пак нещо за светското общество, ама май не е така. Baraj e оригиналното име. Май пак е на Фатих Аксой.

Чудо доктор си върна първото място в класацията тази седмица!

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 15:46 от BVAR

# 116
хаштага ...bittimisandınız - мислиш си ,че е свършило

ето и седмичният рейтинг....сутринта позакъсняха и за това не го пуснах

▪Total:
1. Чудо доктор [FOX TV] - 14.72⬆(+1.16)
2. Однажды в Чукурова [ATV] - 14.52⬆(+3.37)
3. Основание Осман [ATV] - 13.05⬆(+2.46)
5. Чукур [SHOW TV] - 8.04⬇(-1.00)
5. Учитель [FOX TV] - 7.92🆕
6. Дочь посла [STAR TV] - 7.86⬇(-0.99)
6. Опасные улицы [KANAL D] - 7.86⬇(-1.04)
7. Ветреный [ATV] - 7.75⬇(-0.78)
8. Птица Феникс [FOX TV] - 7.63⬇(-1.09)
9. Воин [FOX TV] - 7.61⬇(-0.68)
10. Северная звезда [SHOW TV] - 7.50⬇(-2.40)
11. Запретный плод [FOX TV] - 7.47⬆(+0.02)
12. Хекимоглу [KANAL D] - 7.01⬇(-0.21)
13.Рамо [SHOW TV] - 6.82⬆(+0.75)
14. Мой дом [TV8] - 5.70⬇(-0.99)
15. Survivor [TV8] - 5.52⬇(-0.78)(ср.знач.за неделю)
Скрит текст:
16. Меня зовут Мелек [TRT1] - 4.88⬇(-0.05)
17. Вавилон [STAR TV] - 4.28⬇(-0.71)
18. Жестокий Стамбул [KANAL D] - 4.22⬆(+0.02)
19.Голубка [STAR TV] - 4.21⬇(-0.57)
20. Если позовёт любовь [ATV] - 4.14🆕
21. Право на престол Абдулхамид [TRT1] - 3.42⬇(-0.61)
22. Горничные [KANAL D] - 3.40🆕
23.Стужа [SHOW TV] - 2.95⬇(-0.55)
24. Клятва [KANAL 7] - 2.92⬆(+0.23)(ср.знач.за неделю)
25. Чемпион [TRT1] - 2.41⬇(-1.25)
26. Любовь напоказ [KANAL D] - 2.38⬇(-0.72)
27. Вуслат [TRT1] - 1.39🔄(+-0)

▪AB:
1. Чудо доктор [FOX TV] - 16.63⬆(+2.82)
2 Учитель [FOX TV] - 10.16🆕
3. Однажды в Чукурова [ATV] - 10.10⬆(+1.41)
4.. Основание Осман [ATV] - 10.06⬇(-0.53)
5. Вавилон [STAR TV] - 8.42⬇(-0.81)
6. Хекимоглу [KANAL D] - 8.36⬇(-0.25)
7. Запретный плод [FOX TV] - 7.61⬇(-0.13)
8. Дочь посла [STAR TV] - 7.31⬇(-0.77)
9. Чукур [SHOW TV] - 6.72⬇(-0.71)
10. Мой дом [TV8] - 6.53⬇(-1.16)
11. Survivor [TV8] - 5.59⬇(-0.08)(ср.знач.за неделю)
12. Рамо [SHOW TV] - 4.76⬆(+0.61)
14. Птица Феникс [FOX TV] - 4.44⬇(-1.77)
14. Воин [FOX TV] - 4.41⬆(+0.08)
15 Меня зовут Мелек [TRT1] - 4.23⬇(-0.92)
Скрит текст:
16. Опасные улицы [KANAL D] - 3.91⬇(-1.45)
16. Северная звезда [SHOW TV] - 3.91⬇(-1.42)
17 Если позовёт любовь [ATV] - 3.69🆕
18. Право на престол Абдулхамид [TRT1] - 3.53⬇(-0.57)
19. Горничные [KANAL D] - 3.44🆕
20. Ветреный [ATV] - 3.12⬇(-0.96)
21. Жестокий Стамбул [KANAL D] - 2.69⬆(+0.11)
22. Чемпион [TRT1] - 2.46⬇(-0.32)
23. Голубка [STAR TV] - 2.10⬇(-1.58)
24. Вуслат [TRT1] - 1.88⬆(+0.31)
25.Стужа [SHOW TV] - 1.87⬇(-0.57)
26. Клятва [KANAL 7] - 1.30⬇(-0.03)
27. Любовь напоказ [KANAL D] - 1.17⬇(-1.31)

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 17:20 от Zlatina3

# 117
  • Варна
Чудесни резултати за нашите 2 сериала.
Много конкурентен сезон. Не знам от къде успяват да имат такъв висок рейтинг до 12 място , че и 13 държат около 7 . Сега ще има няколко нови сериала.
Ябълката в АB - 7-ми - ехаааааа, кефят ме : )))))

# 118
Боби, да разликата при някои е само няколко стотни!Дори има с еднакви и тогава гледат вторите показатели,май за рекламите беше!

да пусна и линковете за гледане

https://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.netotv.com/foxtvturkiye-1
http://canlitvizle.com/canli-fox-tv-3
http://www.canlitv.legal/fox-tv-izle
и https://www.kolaytv.biz/fox-tv-canli-1

и малко смях...Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=bFsddF25jRU

# 119
  • Варна
Мерси Злати!
Ех, как никой не иска да ни превежда он-лайн.

Общи условия

Активация на акаунт