Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 26

• 52 200
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Брей кучка е тази Дамла , аз си помислих ,че е натегачка в работата , но тя мръсница и клюкарка .Обаче ги разбирам СЦ , много лежерно стана за Али напоследък .Трябва да му създадат трудности .
Само не разбрах какво стана с Кавълджъ, че ставах от компа  - Белиз изгони ли я ?

# 91
  • Варна
Аз не гледах Фили, но от 1 откъс при рускините, Адил уволни Кавалджъм : ))))) и тя като гръмната седя : )

# 92
Добро утро! HugCoffeeTea

Боби Hug Фили Hug

Снощи озета беше по-кратък и за това епизода започна по-рано!Дамла разбра за Али и Назлъ и докладва на Танжу!Той си продължава с това което каза я началото когато назначиха Али!Ако има връзка щяла да му пречи на работата!Къвълджъм видя Султанката и Гюнеш и както беше ядосана от Белиз си го изкара на тях като ги уволни(това го имаше загатнато в озета)!Белиз ги върна обратно,а Адил уволни Къвълджъм!

ЧД

фрагмана със субт.
https://vk.com/turkishtuz?z=video506672097_456239573%2Fb325e46a3 … pl_wall_-73723597

ЗЯ
Да видим днес ще пуснат ли новите снимки и озета!Но като пуснаха рано 2-ри фрагман не ми се вярва!

Йълдъз се обръща към Бюлент за да му покаже афиша,но вижда друг! Grinning Явно на негово място ще работи Керим!

Приятен петък ви желая! Flowers Four Leaf Clover

===============================================

Рейтингът се е покачил,но и на Чукурова,особено в Тотала ...а ''Любов на показ'' от сряда го изместиха в събота,а сега в четвъртък,така рейтинга му още повече пада!Аз си го гледам! Grinning

Total / 1 / 14.72
Ab / 1 / 16.63
Abc1 / 1 / 16.89

▪Total:
1. Чудо доктор [FOX TV] - 14.72⬆(+1.16)
2. Однажды в Чукурова [ATV] - 14.52⬆(+3.37)
12. Клятва [Kanal 7] - 3.28⬆(+0.67)
18. Любовь напоказ [KANAL D] - 2.38⬇(-0.72)

▪AB:
1. Чудо доктор [FOX TV] - 16.63⬆(+2.82)
3. Однажды в Чукурова [ATV] - 10.10⬆(+1.41)
20. Клятва [Kanal 7] - 1.40⬆(o0.38)
24. Любовь напоказ [KANAL D] - 1.17⬇(-1.31)

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 10:54 от Zlatina3

# 93
Повече Ферман , неприятности за Али и по-малко лигави лИбоФни  истории = по-висок рейтинг Stuck Out Tongue Winking Eye
Ха, здравейте дружки Heart Eyes
Злати Hug

# 94
Добро утро! HugCoffee

Фили HugHeart Eyes

Голяма тишина в темата! Wink

ЧД

Онур е пристигнал в Баку за представянето на филма.....
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna&section=search& … post_168011469_35

ЗЯ

Слънчева и усмихната събота за всички! HugTwo Hearts

# 95
Много се намъчи Йълдъз - дано с това хубаво момче има късмет.

# 96
  • Варна
Малко почивка : ) Злати.

Превода на Ябълката е излязъл! Епизод 70
bouquet благодарности на Вили!

Sign Triangular Flag On Post
https://vk.com/video240632932_456239967
https://ok.ru/video/1452889213502
https://cloud.mail.ru/public/552W/48jCHpN1Y

# 97
Привет! Hug

Вики Hug

Боби Hug ,благодаря за линковете! Flowers Rose
Благодаря на Ели Hug и Вили Hug ,за превода и субтитрите! Flowers BouquetFlowers Bouquet

Пуснаха новите снимки за 72 еп. на ЗЯ!

и озета
Неочакван гост идва в живота на Йълдъз
Смъртта на Надир е шокираща за всички, но бракът му с Шахика, сключен в последните минути от живота му, е на дневен ред!Ендер и Джанер се опитват да доведат Шахика до чиста вода,т.е. да докажат вината й!

От една страна, Халит се бори с трудностите в живота, но от друга, той е победен, защото неговата компания сега е собственост на Шахика.

Но животът на Халит ще се промени от получената неочаквана новина! Освен това с появата на неочаквания гост животът на Йълдъз ще се промени!

ПП редактирах си поста,тъй като намерих друг по-пълен озет....

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 13:53 от Zlatina3

# 98
  • Варна
Шаика нарави шашма. Опасно човече се оказа.
А новия ще ни го дадат накрая на серията.

Злати : )

# 99
Здравейте Момичета,:hibiscus:

Благодаря на Ели и Вили за буквичките на ЗЯ 70 еп. Нищо не съм гледала,
                                     защото днес е моя Бабин ден, с едно малко Чудовище,  което по цял ден скача от беля
                                     на беля, да ни е жив и здрав. Довечера ще се пробвам да изгледам поне половината.
                                                             Злати и аз като тебе гледам Любов на показ и много се забавлявам, все
                                      бяхме виждали инати магарета, но тези двамата надминаха всички, вчера успях да видя
                                       35 и 36 серия, висях до никое време , но наваксах. Много сладко сериалче, без особени
                                      претенции, но има много смешни моменти и аз много му се кефя, гледам го на руски,
                                      пък и си опресних знанията по този език благодарение на турските дизита, но няма
                                      лошо.
                                                                Благодаря на всички Дружки за темата, в която пишем и не изчезва благо-
                                       дарение на вас.

Хубав почивен ден Дружки.Joy

# 100
Добра вечер в събота , дружки Heart Eyes
Злати , Боби , Танита Hug Hug Hug
Онур и Тувана са в Баку за премиерата . Нещо интересно - Онур се е публикувал в инста си на летището в Истанбул  в цял страшен ръст с онази широката връхна дреха , имаше го сниман на улицата в Истанбул и случайно прочетох на турски ( поне колкото мъничко разбирам ) един коментар ,че много кг е качил да отиде на спорт - нещо , което бих с удоволствие и аз написала , ако бях на ''ти '' със соц .мрежи Grinning .Много се надявам да го е прочел . По-късно ще отида до подругите и ако има снимката ще я постна . Беше сам без Тувана , мисля ,че нарочно не е искал да пътува с нея .
От Тубето интервю на летището в Баку - дано някоя подруга го преведе

наистина е огромен този човек , даже на видеото си личи .
И от пресконференцията

Снимки от пресконференцията - гледам госпожицата се държи добре , не се смее като откачалка както на турската премиера - донесе доста негативи на себе си и на филма Angry

=================================================================
Така и не се научих да поствам видео с новата мама от ВК - тук се обясняват ,че са приятели от 8 години и са в много добри отношения . Тувана пак взе думата ...

МОЛЯ , някой да го оправи и да ми обясни в спойлер как да го направя Astonished
========================================================================
ПРИЗНАВАМ СИ - не знам как съм постнала видеото - направих го като от Ю тюб , но друг път от ВК не ми се получаваше Stuck Out Tongue Winking Eye
ЕТО я снимката с огромния и бузест Онур Joy

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 20:02 от Phillipine

# 101
  • Варна
Фили wavey
Супер ,че си качила нещата с Онур. Толкова много неща - браво.
Залата е пълна. Изглеждат в добри отношения с Тувана.

Кое имаш предвид да се оправи?
От ВК ги слагаме като линк само - не може като видео.
Десен бутон на видеото и натиска "copy viedo link" - това се слага после тук.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 20:37 от BVAR

# 102
Боби , аз винаги така копирам "copy viedo link'' както и от Тубето , но не винаги ми се получава , за това ви помолих да го оправите .Обаче тук ми се получи , не знам как и защо , за това нямаше нужда от оправяне Stuck Out Tongue Winking Eye .... до следващия път ...Joy
Не само изглеждат в добри отнощения Онур и Тувана , ама и 5 минути убеждаваха журналистката ,че са приятели от 8 години . Но Тувана много говори и то доста силно , което дразни .Може би е от нерви , не знам . Дано там филмът им ина успех Flowers Four Leaf Clover

# 103
Добро утро! HugCoffee

Честит 8-ми март,дружки!
Бъдете щастливи и обичани майки и любими!
Бъдете нежни,красиви и усмихнати!

Таня Hug Боби Hug

Фили Hug,благодаря за всичко,което си пуснала вчера с представянето на Онур и филма в Баку! Flowers Bouquet

да пусна и аз снимки...Wink

снощи - от официалното представяне

Тувана е казала на пресконференцията в Баку:
-Предпочитам да ударя главата си в стената, отколкото да обидя Онур!

Чудесен празничен ден! TadaWine GlassTropical Drink

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 09:08 от Zlatina3

# 104
Честит празник, дами! Flowers Rose
И по случай празника дамите на ЗЯ

Скрит текст:

Повечето са с таг repost тъй че може би не са нови

Общи условия

Активация на акаунт