Звездни компромати - март 2020

• 211 773
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Countryside
Домусчиев май ходи на мача на Лудогорец в Италия? Май беше точно преди две седмици и ей го цъфнА. А футболистите от отбора дали ще се тестват пак?

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 08:34 от Сыр

# 1 231
Николета дали е била 14 дни под карантина след  Седмицата на модата в Милано ?

# 1 232
Как въобще се е състояла седмицата на модата се чудя от известно време..

# 1 233
  • Варна
Ами прекъснаха я накрая, Армани излъчи ревюто си онлайн. Въпросът е световните лидери да кажат на хората, защо януари не затвориха достъпа от Китай, а сега светът е затворен!? Намерих интервю на Джузепе Конте от 31.01.2020, два дни след първите двама позитивни в Италия- човекът казва- живейте спокойно, всичко е наред и под контрол...

# 1 234
  • София

Точно тя ли призовава, която в разгара на заразата отиде напук на всички мерки и предупреждения в Италия на седмицата на модата?! 😤
Гунсна, жалка ...........

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 09:31 от Dona-Flor

# 1 235
Да бе, всички мърли, които се тогава развяваха в Милано без да се интересуват от призивите да не пътуват, сега зоват за си седим вкъщи...

# 1 236
А' ре нЕма нужда най- големите парцалеси изобщо да се изказват по темата. Smiling Imp

# 1 237
https://www.instagram.com/p/B9qyaodpK2G/
Николета

Много ми харесват цветовете на роклята, някой знае ли коя марка е ?

https://www.instagram.com/p/B91SP5ypWxe/

И с призив да си останем вкъщи .

Тази защо на всяка снимка гледа като препикана? Толкова ли не се вижда и да вземе спешни мерки да смени изражението и да заприлича на човек?

# 1 238
  • София
Хич не вярвам, че Домусчиев се е разболял на мача с Интер. Дори не съм сигурна, че е ходил там. Кой знае къде са се шматкали с госпожата, докато на нас ни набиват канчетата, да си седим вкъщи. Пък после, вместо да спазва процедурата, ходи в частната болница да се лекува. Аман от такива випове.

# 1 239
Покажете тази снимка на корона вирусът И той ще избяга моментално. Мария е.
Скрит текст:
[\spoiler]

# 1 240
От Париж се върнали Домусчиеви, докато медиите му надуваха главите на хората да не се пътува... първи тест отрицателен, втори положителен.

# 1 241
  • IT
Той мача беше отдавна, т.е. станданрнния инкубационен период трябва да е минал. Много малко ревюта минаха и после ги прекъснаха.Писах ли тук, че Армани още на 9 март дари 1 мил и 250 Хил на няколко болници в борба с вируса.
Леле на Мария устата прилича на @ко.

# 1 242
В Hotarena прочетох cтaтия кaк Евелин Коcтовa билa копие нa Луизa Григоровa. Caмо дето нa мен ca ми много рaзлични кaто излъчвaне и Евелин ми е по-cимпaтичнa, може би зaрaди ролятa й в новия cериaл

# 1 243
Смятам,че Евелин е красива и ярка,а Луиза -безлична.Има прилика единствено в миловидното излъчване.

# 1 244
А помните ли, че и Ева Лонгория пускаше едни снимки от Рим, преди две седмици сигурно. Дали е под карантина и тя?

Общи условия

Активация на акаунт