Звездни компромати - март 2020

• 211 748
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 245
Боже...тя Луиза Григорова е толкова безлична и слаба актриса, че с когото и да я сравняват ще е обида за другия..

# 1 246
  • Варна
Идрис Елба се е заразил вероятно от Софи Трюдо, когато са били на събитие в Лондон. С тях е и Луис Хамилтън. Той от своя страна, миналата седмица се срещна с Принц Хари на Силвърстоун. Хари пък беше на служба с баща си и Кралицата преди дни в Уестминстър. Явно затова Хари е изразил притеснение за баща си и баба си- двама в опасната за вируса възраст.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 11:43 от Blue Turquoise

# 1 247
Оууу, Хари ще я умори бабинка вече!! Малко й бяха неговите дивотии, сега и още една Корона да й докара на главата!! Че и дядо му както е на 238 години и болен, то и баба е на към 165 вече...Да се пазят, да не събори и Короната тази корона!!!

# 1 248
Ева Лонгория и куп други американски актьори снимаха нещо в Рим. не беше само на разходка. Следя я във фб, не съм видяла да е обявила ,че е под карантина.
Oт 25.02 е снимката.
Скрит текст:

# 1 249
Оууу, Хари ще я умори бабинка вече!! Малко й бяха неговите дивотии, сега и още една Корона да й докара на главата!! Че и дядо му както е на 238 години и болен, то и баба е на към 165 вече...Да се пазят, да не събори и Короната тази корона!!!
JoyJoyJoy

Развесели ми деня!

# 1 250
  • Rock & Roll feeling ...
Аз явно съм единствената на която Луиза и харесва, че и повече от Евелин. И не смятам,че е слаба актриса, напротив, няма онзи типично български актьорски похват да влачи и рецитира, което за общия актьорски фон направо си е ниво.

# 1 251
Идрис Елба се е заразил вероятно от Софи Трюдо, когато са били на събитие в Лондон. С тях е и Луис Хамилтън. Той от своя срана, миналата седмица се срещна с Принц Хари на Силвърстоун. Хари пък беше на служба с баща си и Кралицата преди дни в Уестминстър. Явно затова Хари е изразил притеснение за баща си и баба си- двама последователни престолонаследници в опасната за вируса възраст.
Скрит текст:

😂😂😂😂

# 1 252
По принцип ме развесели. Но това пък ако се случи светът съвсем ще се промени рязко. Някой, ако е гледаш Years and years нещо такова ни се случва и сега, вярно там се коментира главно техника, радиация, но нещата доста се доближават.. Всичко в момента ми е напълно сериозно и в същото време като на филм..

# 1 253
  • Варна
Извинявам се, бях без очила. Връщам се да го поправя. 🙂

# 1 254
Нема начин! Рептил коронавирус не го ловИ! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 255
И аз се чувствам като във филм на Нетфликс.

# 1 256
  • София
Аз явно съм единствената на която Луиза и харесва, че и повече от Евелин. И не смятам,че е слаба актриса, напротив, няма онзи типично български актьорски похват да влачи и рецитира, което за общия актьорски фон направо си е ниво.
И аз харесвам Луиза, а преди две седмици писах в темата за Съни бийч, че в определени моменти, когато е с вързана коса Евелин Костова ми прилича на Луиза, но не мога да определя къде в коя част на лицето/мимиките намирам приликата.

# 1 257
Николета дали е била 14 дни под карантина след  Седмицата на модата в Милано ?

Защо? Нея вирус не я лови, тя е твърде скъпа за него!

# 1 258
Освен това циците й са гадни на буции петна, да си кажа и аз за Николета. За Мария ми е жал, тя цялата е само уста вече. Sad

# 1 259
https://www.instagram.com/p/B938ALcjk9N/?utm_source=ig_web_copy_link

Уау какво коремче има за 43 г ,?!!!!

Биляна Дол , още ли са с Божинката ?

https://www.instagram.com/p/B92eOrVpG18/?utm_source=ig_web_copy_link

Теодора Бургазлиева  .

Красива е ,
https://www.instagram.com/tv/B6OkI-KJUX6/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 14:24 от alethea

Общи условия

Активация на акаунт