Звездни компромати - март 2020

• 211 698
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 545
Аз само се моля да се ограничат до краката.

# 1 546
Аз само се моля да се ограничат до краката.
Joy

Според мен естественият тен на Джулката не позволява лазерна епилация или по-скоро я обезмисля.

# 1 547
Надявам се да рекламира нещо, щото да си показваш космите в ефир... ай толкова да си зажаднял за пари и внимание.....

# 1 548
  • Sofia
Сладурчето на Орлин Павлов Heart Eyes

# 1 549
Джон Бон Джоуви мие чинии в собствения си ресторант, за да помага за изхранването на гладни хора в условията на коронавирус.

Скрит текст:

Цитат
"Ако не можеш да правиш това, което правиш ... направи каквото можеш!"
За да се съобразят с изискванията на щата Ню Джърси на фона на пандемията на коронавирус , ресторантът в момента е отворен само за поръчки за доставки.

Създадените от Бон Джоуви три ресторанта дават възможност на клиентите да плащат за храната си като доброволно помагат с по нещо в кухнята, ако нямат пари.

В менюто няма цени и хората, които изберат да плащат, са окуражавани да направят дарение, от една страна, за да помогнат за консумацията на човек в нужда, а от друга – за издръжка на ресторанта.

От отварянето на ресторантите досега 54% от порциите са платени от дарения, а 46% са изработени от самите хора в нужда. Мотото на инициативата е „Всички са добре дошли на нашата маса“.
Ето така се правят ДОБРИНИ, г - да Дарители с финансови възможности !  Ето Така !
Бон Джоуви, винаги е бил пич !
Прави го с мисъл, сърце и грижа ! Това е Дарение от Доброта на истински Благодетел !
Учете се , български богаташи ! УЧЕТЕ се !

# 1 550
Какви изразителни очи има малката ма Орлин! Старашен бонбон.

# 1 551
# 1 552
  • До сърцето...
Ето така се правят ДОБРИНИ, г - да Дарители с финансови възможности !  Ето Така !
Бон Джоуви, винаги е бил пич !
Прави го с мисъл, сърце и грижа ! Това е Дарение от Доброта на истински Благодетел !
Учете се , български богаташи ! УЧЕТЕ се !

Айде да не изпадаме в излишна патетика. Кой както може, така помага....   Grinning

Наследницата на "Зара", Марта, има момиченце - Матилда, родена в разгара на пандемията в Испания.
Родителите - Марта Ортега и Карлос Торета
Скрит текст:
Свадбеният тоалет е дело на Valentino, нежно розов нюанс и от две части.

По случай деня на майката - една мила снимка на Нейно Величество и Чарлз
Скрит текст:

# 1 553
Helena Bonham Carter
Скрит текст:

# 1 554
Леля Луна, за някои Баба Луна, извади супер тяло в Капките в имитация на Флаш данс!

# 1 555
  • Dope Reach
Да, ама само да можеше да извади и хубава душевност. Само с опъване на бръчките не става.

# 1 556
Брюнетка е по-хубава, но само ако мълчи. С речите си ми докара главоболие.

# 1 557
Покрай бръчките са ѝ опънали и мозъка. Съвсем.

# 1 558
Да не го е закъсала финансово?
Не, тя просто е меркантилна.

Lopez has a reported net worth of $400 million, earning approximately $40 million each year.

Преди месец 50-годишната Джей Ло призна, че иска да роди от 44-годишния Алекс. Ние сме красиво смесено семейство, и смятам, че всички ще са във възторг, каза тя.

# 1 559
Е, колко пък да са й платили за тая реклама? Или аз подценявам платежоспособността на мобилните игри?

Общи условия

Активация на акаунт