Звездни компромати - март 2020

• 211 765
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 165
Стрина пък кога надебеля?

# 166
Ми не е. Просто следва модните тенденции.

# 167
  • София
Аз също си купих първите две книги на Венетка. Опитва се да пише в стил Джаки Колинс, но сюжетът доста куца. Въпреки, че първата не беше кой знае колко зле, но втората - Вещицата или нещо такова, беше пълна с някакви безумни истории за врачки и  ходжи. Рязко ме загуби като читател.

# 168
  • Пловдив
Аз въобще се чудя как си и дала шанс...? Че и пари си вложила Wink

# 169
Е как да не даде шанс. Аз като съм си в България винаги си купувам книги. Отивам в книжарницата и питам кои книги са интересни и познайте кого ми препоръчаха, Венетка. Не исках да я купя, но продавачката ме убеди че била страхотна, е две страници не успях да прочета.
Ето как книгите и са бестселъри.
Това ми е най-срамната покупка.

# 170
Починал е пърформанс артистът Франк Уве Лайзипен - Улай. Видеото им с бившата му партньорка Марина Абрамович беше изключително трогателно, лека му пръст.
Улай - 
Скрит текст:
кадър от видеото -
Скрит текст:

# 171
  • София
И мен ме хвана яд после, че съм дала пари за такава простотия, но поне ги дадох на приятелки, които се бяха засилили да ги купуват,  да ги четат. Дали си купиха следващите? Твърдо не. Така че и от моята покупка има нещо полезно😂

# 172
Аз четох две от книгите Венетини също, но понеже се въртяха безплатно из нета и се възползвах. Но....забравих кои четох. Едната беше за някаква манекенка ли, фолк певица ли, която благодарение на бурния си живот накрая завърши в инвалидна количка и се самоуби. Втората книга беше за някакво ходене по църкви и манастири. Много тегаво беше и четох през 5-6 листа. Но помня пък че нивото на изразяване беше като на осмокласник. Даже не мисля, че вече има толкова глупави деца с подобен изказ, а Венета все пак е журналистка. Книгите ѝ все едно изрезки от някой жълт вестник.

# 173
Бизнес дама на годината:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156681282225843&id=292404975842
За малко да пропуснем събитието с елита.

# 174
Ха-ха, точно тези две книги на "любимата" ми писателка четох и аз. Пълна загуба на време

# 175
Венета и Патрик явно пишат на конвейр. Ама количеството не значи качество.
Синът и само една ли имаше засега?

# 176
  • София
А имаше ли някакъв отзвук от загатнатите действителни лица след излизането на книгите й. Прочетох откъса от Вещица даден по-напред, две от лицата се разпознават ясно, но навремето въобще не съм следила историята с писанията й.

# 177
Кои са тези лица от Вещица?

# 178
  • София
Кои са тези лица от Вещица?
На водеща на ток шоу и нейния редактор им е направена магия за болест и за сваляне на предаването. Редакторът е гей, адвокат и почитател на марковите дрехи, работил преди това за поръчителката на магията - водеща с много бракове и разводи.😂😂😂

# 179
Бизнес дама на годината:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156681282225843&id=292404975842
За малко да пропуснем събитието с елита.
Никой не си избира външността, така е, обаче Ангелкова... 🙄🙈, за страх да я гълташ!

Общи условия

Активация на акаунт