Звездни компромати - март 2020

• 211 722
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 260
Какво коремче има за жена без деца, която не ходи на работа, половината е скрила с якето и е минала филтър?

# 1 261
А бе аз Венетка я мисля, ся ни в Банско, ни дома?!?

# 1 262
Може да се е скрила в новата кола.

# 1 263
Може да мъдри бестселър за короната.

# 1 264
О, с тази карантина...поне 5 книги ще напише

# 1 265
  • До морето
Бтв спират развлекателните си програми и новия Съни бийч, за да могат вечер да пускат извънредни студия и да ни информират за Короната, цитирам,  през призмата на човешките истории!

Тези са пълни олигофрени!!!!

# 1 266
О, с тази карантина...поне 5 книги ще напише
И всичките бестселъри

# 1 267
и Патрин още поне три. Гаранция.
Бе Тоци нещо няма ли да пусне от карантината си?

# 1 268
Бтв спират развлекателните си програми и новия Съни бийч, за да могат вечер да пускат извънредни студия и да ни информират за Короната, цитирам,  през призмата на човешките истории!

Е нали нямаше да разпространяват информация за болните? Или ще дават извънредния труд на работниците в цеховете за тоалетна хартия?

# 1 269
  • Rock & Roll feeling ...

Е нали нямаше да разпространяват информация за болните? Или ще дават извънредния труд на работниците в цеховете за тоалетна хартия?

Понеже ни е малко паниката,липса на спирт,макси и ръкавици и като цяло извандредното положение в което се намираме, че и развлекателните програми ще спрат. Не че ги гледам,но сигурно има хора, които ги разпуска, особено щом предаване като Капките примерно може да е тооолкова интересно...
Валери Симеонов предложил и полицейски час... Няма ли да се намери някой да го нокаутира тоя господин ? Изключително дразнещ, противен, мазен и нагъл. Само Койчо ми е по-неприятен от тоя. Дори собственото си дете не е могъл да опази, държава ще води. Олигофрен.

Ая на Теа на Шопов
Скрит текст:

# 1 270
  • До морето
Кой е Койчо?

# 1 271
  • Rock & Roll feeling ...
Пеевски. От #Кой Simple Smile

# 1 272
Кой не си е опазил детето пък да питам аз? Joy

# 1 273
Аз си мислих, че сега е идеалния момент да пуснат няколко нови сериала...те спират наличните. Това е нечовешко просто!

# 1 274
Кой питаше за Тоци?
Скрит текст:
И малко Андреа
Скрит текст:
Аз си мислих, че сега е идеалния момент да пуснат няколко нови сериала...те спират наличните. Това е нечовешко просто!

Като може сериал без пари за човешката мъка, що не? Пък скъпото сериалче ще си го пуснат пжсле, ха ма ха, да не са будали
И нещо, което не знам дали е за тук, но щом може за Домусчиев, ето малко Пенчев оригофрен
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/penchev-sl … 0-aparata-6107063

Общи условия

Активация на акаунт