Звездни компромати - март 2020

• 211 748
  • 2 054
  •   1
Отговори
# 1 410
Деган за дуган и сие 😁

# 1 411
Доган, ако трябва да бъдем точни, не ДУган 😷

Не е и Доган, но вече така си е останало. Doğan - удебелената буквичка не се произнася, а я четат като г.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 12:29 от ~Carolina~

# 1 412
  • Rock & Roll feeling ...
Доан? Какво значи в превод?

Кортни - на дивана по пижама с много кучета, Елън ще реди пъзел, а Хилъри поздравява със семейно хоум фото Hands Facepunch #StayHomeSaveLives

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 413
родéн - родил се и дошъл на Земята; сокол.
https://www.instagram.com/p/B9-NLApDBBa/ - нападнали са Бен и Ана защо не са си вкъщи Joy

# 1 414
Нека даряват, оставете ги на мира, и без това им е ново.
 За добро или лошо, всички, бедни и свръх богати са заклещени от Короната и ще трябва да разчитат изцяло на българските болници, лекари и условия като цяло. Това са хора, които иначе ще вземат самолета и ще ходят да се лекуват в чужбина, сега никой не може да направи това, дори и те. Освен това, според някои изследвания, затлъстелите имат по-висока смъртност....Пеевски милия още толкова трябва да дари. Дано всички ни подмине, дарението си е дарение.

# 1 415
Малко усмивки от вкъщи с най-красивият  гръцки певец-Костас Мартакис(не петъчно, а съботно 😁)
Скрит текст:
, ,

# 1 416
Малко дават, както взимат.

Ева Лонгория за карантината - без грим и с видео.

И отново тя, само че като хлапе.

Скрит текст:

Мартакис си го взимам в режима на втората и третата снимка HugStuck Out Tongue Winking EyeGrinning

# 1 417
Мартакис е като Мерт Алаш на втората снимка. Smile

# 1 418
Някой знае ли от къде пуска сторита Николета Лозанова - изглежда като в приказка ?

# 1 419
======================================================================================
В случая никак не би било излишно. Нека печелят, стига да предлагат на хората реална превенция на достъпна цена.
Дааа !  Б Р А В О ! Благодарим и Благаодаря от името на целия бълг. народ и от свое име !
Явно нашите  ''енергийни флуиди'' са ги докоснали и са решили да ''поразтръскат'' джобовете си !
                       Браво, Господа Дарители ! Наистина - Браво … Но...
аз, пак не съм трогната !
(Знам, че всеки дава според възможностите си ) или според целите си !
Ако си Домусчиев и си затворил болница, за да ти се тресат всички , то ти би трябвало (като  оздравееш, защото ти се вкарват спец. илачи, за да оздравееш ), та като решиш да  МЕРСИШ, редно е да построиш спешно поне една, а защо не, две нови болници за случая!
Ако си Пеевски и имаш милиарди - отчупи нещо  в стил  - милиони два, три, че тогава апарати, облекла и пр.
Марешки, можеше да направи нещо толкова иновативно, както като градеше бизнеса  и кариерата си....
Къде са Стефан Софиянски с милиардите, които прибра с широката си усмивка, къде е Дoган, къде е Костов, къде са Големите Рожби на прехода ?!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не се чува нищо за отпуснатите пари на държавата, ами няма и да чуем...…….

Знам, че много от Вас - мамите, ще ме оплюят. Резонът е такъв - не стига, че нещо са дали, а ти ЛЕЙДИ им броиш ''добрините'' Ще кажете : ''Ако не дават, ще кажеш - защо не дават, а сега, когато дават, пък малко било !''
Да, добре е , че Н Е Щ О   са дали, но сърцата им ги няма ! Достолепието на искрената доброта го няма !
Всичко  е от немай къде, показно и целево …..имидж или манипулативна стратегия !

Ако някой има влакова композиция с топъл, уханен хляб и даде на прегладнял филийка, гладният ще бъде благодарен, че е забелязан дори, този който случайно става свидетел на  благодеянието, какво би си помислил?!

Та това е положението - добре, че започнаха да дават …., но Сериозно ?!
Евала !!
Бъдете здрави!

# 1 420
# 1 421
На Тенчева всяка от скулите живее собствен живот.

# 1 422
  • София
Ева Лонгория на пазар. Ефектна чантичка има.

Скрит текст:

# 1 423
И на мен ми е интересно къде в Николета , страхотно изглежда мястото.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 17:22 от Candy_girl

# 1 424
Нека даряват, оставете ги на мира, и без това им е ново.
 За добро или лошо, всички, бедни и свръх богати са заклещени от Короната и ще трябва да разчитат изцяло на българските болници, лекари и условия като цяло. Това са хора, които иначе ще вземат самолета и ще ходят да се лекуват в чужбина, сега никой не може да направи това, дори и те. Освен това, според някои изследвания, затлъстелите имат по-висока смъртност....Пеевски милия още толкова трябва да дари. Дано всички ни подмине, дарението си е дарение.
Точно пък тия дето са крали-крали да ни се дават като пример ... абсурдно е !!

Общи условия

Активация на акаунт