Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 423
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Хахах, очаквах включване от Анджи. Но и твоята коса също е изтощена в краищата.Розовото е сухо и изтощено, но това е нормално, от боята е. Пише се нотка, с Т. Моят съвет да си пуснеш естествения цвят, ще ти отива повече. И да отрежеш розовото.
Споко, косата ми е боядисвана от 15 години и имам завидно количество все още. Знам какво и как се прави. Просто косата ми тъмна и не поддаба дори на изсветляване, а към момента не желая да я изтощавам още.

# 196
Хахах, очаквах включване от Анджи. Но и твоята коса също е изтощена в краищата.
Споко, косата ми е боядисвано от 15 години и имам завидно количество все още. Знам какво и как се прави. Просто косата ми тъмна и не поддаба дори на изсветляване, а към момента не желая да я изтощавам още.

Правилно постъпваш,  но опитай да си спестиш честото боядисване.  Определено е сухичка в краищата косата ми , но за руса си е perfect

# 197
Ами няма как да спра да я мажа, защото цвета го изисква, само един път в месеца се боядисвам.

# 198
Ами няма как да спра да я мажа, защото цвета го изисква, само един път в месеца се боядисвам.

Чувала съм че червената боя е доста коварна , както и русата  . А за капак моята е къдрава , бухва . Повече се накъсва изправям я 1 час , сякаш косата ми няма край . Кошмар е.

# 199

Един от най-известните коафьори , фризьори  в света

А аз имам едни  заделени 400 лева които да дам на Galleria hair salon  . Изключителни професионалисти.  Да високи са цените , но това което правят
Е просто хляб за  очите

# 200
Знам го, но не му знаех името. Прави чуедеса.

# 201
Анджи, този на снимката не работи в Galleria hair salon.
Много хора сме, дето издирваме някой да ни направи като него, но досега в България не сме открили фризьор, който да го копира успешно. Но пък никога не се знае.

Между другото има един български фризьор, който е ходил на мастър клас при Мунир
https://www.skandal.bg/bg/topfrizorat-na-sveta-munir-ima-uchenik-v-balgariya-/
Обаче като видях в Ютюб как му минават мастър класовете и ми се попариха надеждите, че някой може да е научил нещо там - огромна зала с няколкостотин души, които му слушат лекциите и после  всички на километрична опашка чакат, за да се снима с всеки от тях поотделно, както е снимката на статията.
Но пък някоя софиянка може да се пробва при момчето и да ни разкаже.

# 202
Анджи, този на снимката не работи в Galleria hair salon.
Много хора сме, дето издирваме някой да ни направи като него, но досега в България не сме открили фризьор, който да го копира успешно. Но пък никога не се знае.

Между другото има един български фризьор, който е ходил на мастър клас при Мунир
https://www.skandal.bg/bg/topfrizorat-na-sveta-munir-ima-uchenik-v-balgariya-/
Обаче като видях в Ютюб как му минават мастър класовете и ми се попариха надеждите, че някой може да е научил нещо там - огромна зала с няколкостотин души, които му слушат лекциите и после  всички на километрична опашка чакат, за да се снима с всеки от тях поотделно, както е снимката на статията.
Но пък някоя софиянка може да се пробва при момчето и да ни разкаже.
Аз нямах предвид че Мунир работи в галерията . Просто обясних кой е . А за Galleria hair salon  ми се иска да отида при Венелин Кондаков

# 203
Аз пък не виждам проблем в косата на Мис. Цветът ми се струва равномерен, не виждам фриз, може би връхчетата са малко сухи. И определено ми харесва много повече от косата на Анджи.

# 204
  • Deutschland
Това е косата на дъщеря ми. На 16 е. Никога не е боядисвана и третирана.
Ще трия после...

💗

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 00:37 от Фрау Скитница

# 205
  • BG-DE
Страхотна коса и цветът е уникален 😍

# 206

Това все пак е надграждащо обучение за професионалисти. Надали има любители. Да отидеш на пълно обучение при "гуру" изисква отделянето на много средства и време.

Би ми било интересно да видя коса на някоя клиентка на Мунир ( или на който и да е от другите фризьори, които правят такива крайни трансформации ) след 1-2 миенета, особено в домашни условия. И след известно време - да видя как се развива резултата.

# 207
Еее изпуснах косата на щерката на Фрау!
Косите в салоните и след тях са едно,в къщи след някалко миенета реалността е съвсем друга...и то особено след изсветляване и балеаж. Там с продуктите е гладка и перфектна коса,в къщи дори и да имаш същите продукти,ти пак не можеш да я оформиш като прафесианалиста и картинката е друга. Аз затова не се лъжа по клиповете с Мунир и разни други. Но пък много се кефя на трансформациите,които правят.

# 208
Жените, които могат да си позволят да ходят при него, едва ли си мият косите вкъщи и бъркат бои и матиращи продукти, които после сами си мажат по главите. Имам такива познати, мият им косите по салони, матират ги, сешоар и тръгват. Аз не мога да си го позволя, а и да мога, едва ли бих го играла това упражнение, досадно ще ми е постоянно да вися по салони.

# 209
Ето ви още един страхотен коафьор . Той ми и любимия . Жалко че в  Б-я няма такива професионалисти (с малки изключения). Цвета ice platinum  е просто страхотен . Мацката е със тенче и този светъл цвят седи адски красиво , а тъмния корен прави картинката още по хубава . Това момче е просто уникално не само като работа. Усмихнат е . Това много допринася на атмосферата .https://www.instagram.com/tv/B5vH292pavC/?igshid=18ikmpjq48b6h

Общи условия

Активация на акаунт