Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 420
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • В полите на Пирин планина
Анджи, на снимката се виждат повече устните ти, отколкото косата, а тя изглежда поне в три цвята и не изглежда добре. Малка си и за какво ти е това боядисване?
Мис, малко подстригване и хидратация и си супер.

# 211
Анджи, на снимката се виждат повече устните ти, отколкото косата, а тя изглежда поне в три цвята и не изглежда добре. Малка си и за какво ти е това боядисване?
Мис, малко подстригване и хидратация и си супер.
Не целя да ми се виждат устните ама са страхотни и не мога да не си снимам лицето . В 3 цвята е да ,сега определено не изглежда добре (Не я изправям , не я третирам). А розовото не е с боя,  а със тонер. Правя си маски в момента имат видим ефект в състояние и дължина.  Ще я карам на 2 цвята до края на май . После ще си направя един балеаж . Сега зимата цялостно се "рестартирам" със спорт , солариумче,  грижа за косата . Важното е след балеажа да е добре .

# 212
Ето ви още един страхотен коафьор . ..
Цвета ice platinum  е просто страхотен . https://www.instagram.com/tv/B5vH292pavC/?igshid=18ikmpjq48b6h
Работата му и цвета са страхотни, но резултата в/у тази личност ми напомня за работничките, които чакат на отбивките по пътищата.

andji_baby31 наистина имаш много хубави устни, и естественият цвят на косата ти ( ако е този от корените ) е много хубав. Останах с впечатление, че желанието ти да се боядисаш е да бъдеш различна. Лично мнение - сега има толкова много "пипнати" девойки, че естественото е новото различно. От друга страна е по-добре експерименти да се правят в тийн възраст - колкото по "възрастна" е косата по трудно се възстановява. Така че дерзай и дано намериш твоя имидж Simple Smile

# 213
  • В полите на Пирин планина
Аз, ако нямах бели коси, никога не бих причинявала боя на косата и скалпа.

# 214
  • Deutschland
Това е моята коса

# 215
  • BG-DE
Фрау, ясно откъде щерката е взела великолепната си коса 😍

# 216
  • Някъде там
Ходих до фризьора който ще ме прави лилаво.
Има свободен час чак за април месец.
И иска да отреже 4 пръстта от косата ми.
И е прав ,зле си е в краищата въпреки скъпите продукти .
Защо така се получава,маса пари за скъпи продукти(еластайзер,маска за дълга коса на керастаз,скрабове за коса,серуми,олиа и не та не).
Стига една дължина и до там.
Писна ми да полагам грижи и резултат 0 накрая .
Ще я резна накрая  защото се изморих.Много пари за нищо .

# 217
Искрица, същото при мен. След една дължина косата ми вече не стои добре. Заплита се, увисва, каквито и продукти да използвам.
Аз съм доволна, че поне е здрава. Миналият ден фризьорката отряза съвсем малко... очаквах да има нужда от повече.
Струва ми се, че честото миене й разказва играта, но няма как.

# 218
И при мен е така, момичета.
Въпреки, че в момента косата ми е най-дълга от всякога. И вече повече от година като стигне една конкретна дължина започват експлозии, цъфтежи и се къса, много е неприятно.
Ще се опитам да я помъча още малко за мечтаната дължина и ако не стане, ще я поодрежа, че взе да ми писва.
Аз вчера трябваше да ходя на фризьор да ми вземе връхчетата, но както винаги Меркурий прецака всичко и нямаше никакъв шанс да стигна навреме. Та сега евентуално чак началото на следващия месец🤦🏻♀
Сега ще се боря пак с еластисайзър и ще видим дали ще издържа😄

# 219
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Искрице, и аз съм така горе-долу, въпреки че често се подстригвам, и полагам какви ли не грижи, косата пак си цъфти , заплита се в краищата. Като цяло не ми изглежда добре, а сега би трябвало да изглежда най-добре, защото след години, години боядисване отново е в естествения си цвят.И напук на нетретирането и грижата , изглежда зле. И съм на косъм дали да не я боядисам отново. Колкото и да е нелогично, когато се боядисвах косата ми изглеждаше в пъти по-добре - с по-плътен косъм, по-гъста, по-лъскава. Възможно ли е с боя (кестенява,не руса) да е по-добре косата?

# 220
Възможно е. Поне моята коса изглежда доста по-добре след боядисване и то с амонячна боя.
Нямам бели коси, правя го само за блясък и равномерен цвят.

# 221
Здравейте, дами. От много време се чудя с каква боя да се боядисам. Днес ми попадна боята на syoss trending now и до колкото разбрах е безамонячна. Някоя от вас пробвала ли я е и какви са ви впечатленията?

# 222
  • Някъде там
И аз от както ни боядисвам май е по зле косата,или от химеотерапията,нямам на идея от какво ама наистина ми омръзна да полагам грижи и накрая нищо .
Колежка се боядисва с дрогерийна боя и косата и е в пъти по добре от моята .

# 223
Фрау, имаш много хубав цвят на косата, а щерката я изтървах.
Мис, цвета ти е хубав. Защо не го харесваш? Стои деликатно, не се натрапва, както моя в момента, ама добре, че се измива. Оправи връхчетата и си готова. Косата ти е гъста и вълниста, няма как да стои пригладена и лъскава, ако не е мината с преса, а тя пък много изтощава. Така, че радвай се на това, което имаш и хич не се кахъри.
От последния клип мацката с руса коса, дебели черни вежди, черни корени  и тъмна кожа, хич, ама хич не ми хареса. Ето това е цигания за мен.
И малко не по темата - думата "който" е за единствено число, за множествено число с пише "които". Учи се в първи клас. Надявам се, че който трябва ме разбра. Останалите дами, моля да ме извинят!

# 224
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ето снимка на косата, боядисвана с дрогерийна боя , и снимка на косата в момента, с естествен цвят , който не знам защо в краищата винаги изсветлява , сигурно о т сешоара. Моля да не ме цитирате.
Скрит текст:
с боя :
Kissing Heart
Скрит текст:
без боя
Grinning

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 10:42 от ♥ LoVeLy Wife ♥

Общи условия

Активация на акаунт