Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 418
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Аз използвам безамонячните бои на syoss и съм доволна. Изсветлявам си косата с няколко тона, тъмнокестеняв ми е естествения цвят, нямам бели коси.

# 226
Искам да знам номерът и марката на боята, страхотен е!

# 227
LoVeLy  харесваш ми с естествения цвят повече .

# 228
Ето ви още един страхотен коафьор . Той ми и любимия . Жалко че в  Б-я няма такива професионалисти (с малки изключения). Цвета ice platinum  е просто страхотен . Мацката е със тенче и този светъл цвят седи адски красиво , а тъмния корен прави картинката още по хубава . Това момче е просто уникално не само като работа. Усмихнат е . Това много допринася на атмосферата .https://www.instagram.com/tv/B5vH292pavC/?igshid=18ikmpjq48b6h
Никога не съм предполагала, че ще дойде такова нещо на мода. Имах същите вежди, на 19 години се изрусих и понеже косата ми растеше страшно бързо, изглеждах по същия начин. Не можех да се гледам, аз самата се оприличавах на ромка, представям си околните какво са мислили. За мен тази визия не е ок.

# 229
  • София
Искам да знам номерът и марката на боята, страхотен е!
И аз, и аз!

# 230
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
X.T , благодаря.
tanch , за съжаление не си спомням с кой цвят съм се боядисала тогава, но е било нещо на Палете, от супермаркета , всеки месец пробвах различни нюанси бои.Нещо в оранжевата гама май беше Sweat Smile

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 15:14 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 231
Ето ви още един страхотен коафьор . Той ми и любимия . Жалко че в  Б-я няма такива професионалисти (с малки изключения). Цвета ice platinum  е просто страхотен . Мацката е със тенче и този светъл цвят седи адски красиво , а тъмния корен прави картинката още по хубава . Това момче е просто уникално не само като работа. Усмихнат е . Това много допринася на атмосферата .https://www.instagram.com/tv/B5vH292pavC/?igshid=18ikmpjq48b6h
Никога не съм предполагала, че ще дойде такова нещо на мода. Имах същите вежди, на 19 години се изрусих и понеже косата ми растеше страшно бързо, изглеждах по същия начин. Не можех да се гледам, аз самата се оприличавах на ромка, представям си околните какво са мислили. За мен тази визия не е ок.
Напълно съм съгласна! Това изглежда кошмарно просто. Повечето женски индивиди от Столипиново изглеждат по подобен начин и е потресаващо. Като видя платинено русо с тен и особено с такива вежди, направо все едно са ме пуснали в маалата.

# 232
Фрау, имаш много хубав цвят на косата, а щерката я изтървах.
Мис, цвета ти е хубав. Защо не го харесваш? Стои деликатно, не се натрапва, както моя в момента, ама добре, че се измива. Оправи връхчетата и си готова. Косата ти е гъста и вълниста, няма как да стои пригладена и лъскава, ако не е мината с преса, а тя пък много изтощава. Така, че радвай се на това, което имаш и хич не се кахъри.
От последния клип мацката с руса коса, дебели черни вежди, черни корени  и тъмна кожа, хич, ама хич не ми хареса. Ето това е цигания за мен.
И малко не по темата - думата "който" е за единствено число, за множествено число с пише "които". Учи се в първи клас. Надявам се, че който трябва ме разбра. Останалите дами, моля да ме извинят!
Човек уникална е . И работата на фризьора и цвета и мацката.  Такива жени с такива коси рядко виждам по улиците .
 Нека се насладим на още една красива жена с красива фризура и разбира се страхотен фризьор :

# 233
X.T , благодаря.
tanch , за съжаление не си спомням с кой цвят съм се боядисала тогава, но е било нещо на Палете, от супермаркета , всеки месец пробвах различни нюанси бои.Нещо в оранжевата гама май беше Joy

Много хубав цвят. Нещо като канелено е. Много приятно. vuv,много го харесвам даже цвета. Просто не е съвсем еднакъв и в корените е една идея по-светъл.
Искам да се уеднакви. Но се иска време.

# 234
Намерих снимка на боята от архивите Smile
Скрит текст:

# 235
Това ако го омешам с кестеняво дали ще се получи някакъв отенък на канела поне? Сега съм със странен цвят.

# 236
Моят опит с Палетте показа, че цвета на кутията става същия и на главата. Дотук се изчерпват плюсовете на тази марка. Но признавам чистосърдечно, че докато бях червенокоса използвах основно Palette deluxe, от време на време Garnier color sensation и Вулкана на Лонда( последното беше класика).

# 237
Хелия, Вулканът и индианското червено бяха абсолютна класика.
С майка ми доста време се боядисвахме в тези два цвята Grinning Grinning

# 238
Танч, не мисля, че върху червеното би хванало каквото и да е, освен черно.
Аз след оранжевият ми период, преминах към червеното, също като теб. Е, няма сваляне това чудо. И тъмно кестеняво отгоре слагах, пак се отмиваше за една седмица.

# 239
  • В полите на Пирин планина
Lovely, харесваш ми повече с естествения цвят на косата и самата коса изглежда по-добре. Simple Smile

Танч, това прилича на бургунди. Не е натрапчиво. Хубав цвят.

Аз толкова си искам естествения цвят на косата. Ето един архив:

Общи условия

Активация на акаунт