Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 431
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Ей я на мойта чумица!
Скрит текст:

Реално е доста червена.
Но на последната снимка си личи,че има участъци,които остават тъмни и не може да се нослои. Вече си мисля,че ако отрежа ще се уеднахви по-бързо.
Но сега като видях колко е дълга реално отзад и ми е жал да я режа,а е видна нуждата от това.

# 181
Аз бих отрязала малко защото връхчетата стоят доста рошави и както казваш се заплитат.

# 182
Режи, защото така се къса и нагоре, когато връхчетата са изтощени и ги скубеш, за да я срешеш. Не знам от снимката ли е, но сякаш на места не е хванала боята. С какво се боядиса?

# 183
Не е хванала. Винаги е така. Тъмното стои. С велатон.

# 184
Мис, аз съм за подкъсяване на косата.Моята преди половин година също изглеждаше  рошава и ужасно се заплиташе.Не съжалявам за по-късата коса.Наистина живна.Успех!

# 185
Благодаря на всички прекрасни дами за мненията!
За сега ще си ходя каквато съм си, защото ми прави и кичури и косата ми е доста изтощена, а на следващо боядисване ще сменям нюанса.
Не ми се прави медна, но благодаря за предложението.
Да покажа какво си взех от близката дрогерия:

Скрит текст:

Пък ще видим 😁

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 01:35 от Mamma_knows_best

# 186
Mamma_knows_best - харесваш ми с грим и с тази коса! Със светлата кожа и светлата коса много нордически тип докарваш! Но с твоите кожа/очи съм съгласна, че и с "оранжево" ще си умопомрачителна!

Няма начин разнообразието на българките са се определи от само 4 цветотипа по сезони.
Реално всеки основен цветотип го делят на още 3 (един чист и 2 гранични с другите сезони) и се получават 12 цветотипа, има доста вариации в имената им... например:

Pure Autumn - чист есенен тип
Shaded Autumn - граничен със зимния (по-тъмен и контрастен)
Toned Autumn - граничен със летния (по-светъл и неконтрастенн)

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 17:34 от Agent Provocateur

# 187
Аз да ви разсмея малко Wink

# 188
Mamma_knows_best, много се освежи така картината! Чудесна си!

# 189
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ела да пием по кафе и да те направя, половин колорист съм вече. Joy Тогава няма да си само с отенък, ще се виждаш отдалече.

Колко му е. То аз и не искам ярко.
Сменям цвят в домашни условия ИЗГОДНО! Срещу бутилка розе Gato Negro. Laughing
Аз съм пълен шестак и като реша, че искам да съм с определен цвят коса, никой не може да ме спре, даже и фризьорки. Така стана и с червеното. От 5 салона ми казаха, че не гарантират резултата, но срещу скромната сума от 200 + лева, ама аз като се запънах, че го искам и срещу 25 лв го направих вкъщи. Не мисля, че би ме затруднило да го направя и на друг човек, даже би трябвало да е по-лесно, когато главата е пред теб, а не на теб. Laughing Така че, Мис, ако те хванат лудите и си от София, аз съм навита.
Защо не си във Варна?? 😊😊😊Аз още не мога да открия моята си боя.

# 190
Ей я на мойта чумица!
Скрит текст:

Реално е доста червена.
Но на последната снимка си личи,че има участъци,които остават тъмни и не може да се нослои. Вече си мисля,че ако отрежа ще се уеднахви по-бързо.
Но сега като видях колко е дълга реално отзад и ми е жал да я режа,а е видна нуждата от това.
На мен също ми изглежда че има петна от по тъмния цвят . Реално така се получава една циганска история (тука има тука нема  не искам да те обидя!!!!!!). Алтернативата за един красив,  наситен,  равномерен цвят е изсветляване на косъма до ниво подходящо за създаването на един удволетворяващ цвят . Но състоянието на косата ти не предразполага за това . Ако изсветлиш ще се изтощи още косъма и ще стане още по - пършива . Отрежи 5 см от косата си , за да освежиш краищата . И спри да се боядисваш по два пъти на месец, защото скоро няма да имаш какво да боядисваш.

Ето я и моята коса вече по -пораснала . Надявам се вече не съм толкова бледа като моя цвят ме "покрива"
Има и лека нодка розово за свежест

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 19:54 от andji_baby31

# 191
Ела да пием по кафе и да те направя, половин колорист съм вече. Joy Тогава няма да си само с отенък, ще се виждаш отдалече.

Колко му е. То аз и не искам ярко.
Сменям цвят в домашни условия ИЗГОДНО! Срещу бутилка розе Gato Negro. Laughing
Аз съм пълен шестак и като реша, че искам да съм с определен цвят коса, никой не може да ме спре, даже и фризьорки. Така стана и с червеното. От 5 салона ми казаха, че не гарантират резултата, но срещу скромната сума от 200 + лева, ама аз като се запънах, че го искам и срещу 25 лв го направих вкъщи. Не мисля, че би ме затруднило да го направя и на друг човек, даже би трябвало да е по-лесно, когато главата е пред теб, а не на теб. Laughing Така че, Мис, ако те хванат лудите и си от София, аз съм навита.
Защо не си във Варна?? 😊😊😊Аз още не мога да открия моята си боя.
Освен да почна да правя турнета. Накрая ще се пропия от толкова вино. Joy

# 192
Анджи, не ми харесва косата ти. С тези три цвята точно на "циганска история" бие. На твоя език говоря, нали не се обиждаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 193
Анджи, известния фризьор от скъпия салон ли те боядисва или сама се прави?

# 194
Анджи, известния фризьор от скъпия салон ли те боядисва или сама се прави?
Фризьор ме е изсветлявал но не от прочутите ни коафьори . Края на пролетта ще ходя при един от тях,  тъй като сега косата ми е в период на възстановяване и то доста успешно .

И да ! Всеки има мнение на един му харесва това на друг онова . Хората сме различни.

Общи условия

Активация на акаунт