Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 376
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
При мен не пада въобще. Не мърда просто.

# 361
Аз вчера си взех 4.3 и тези дни ще правя втори опит да покрия червеното, че корените ми вече са около сантиметър.

# 362
Аз в пристъп на лудост ще дам на майка ми да ми отреже малко косата...не мога да се стърпя, а не рискувам да ходя по салони, но връхчетата са ми много изтощени вече.
Танч, покажи се като се направиш.

# 363
  • Някъде там
Аз в пристъп на лудост ще дам на майка ми да ми отреже малко косата...не мога да се стърпя, а не рискувам да ходя по салони, но връхчетата са ми много изтощени вече.
Салоните не са ли затворени?
В Плевен не работят .
Даже нашата ЛЛ е под карантина .

# 364

Ако е за показване, ще се покажа. Joy
То човек като седи вкъщи всякакви дивотии почва да мисли.

# 365
Уфф, мен пак ме зачеса нуждата да се боядисвам. Бях си запазила час за фризьор, но предвид отбстоятелствата го отмених, още повече, че самата аз не бях в добро здраве.
Та, искам да попитам компетентните.
Така и се видя, че няма да мога да се потъмня равномерно и русото избива. Дали ще мога да се изсветля сама отново до русо без да ползвам обезцветител за коса и с какъв номер боя според вас?
Ей сега ще ви пратя снимка.

# 366
На мен този цвят ми харесва страшно много! Нормално е да избива русото, трябва наслагване просто. Ако си решила да потъмняваш ще се наложи да потърпиш 4-5 боядисвания. Не бих изсветлявала, не мисля, че ще постигнеш нещо само с боя, а с блондор ще е убийствено за косата. Не виждам да е на петна, виждам кичури и ми харесва.

# 367
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ето как изглежда цветът към момента.

И на мен този цвят много ми харесва. С каква боя е?

# 368
Танч, благодаря ти за съвета. Последно се боядисвах със 8-ца с оксидант 6%.
Обаче в корените стана доста тъмно-червеникаво. Чудех се следващия път дали да не сложа 9% оксидант.

Иве, боята е 8 NS на Compagnia del colore.

# 369
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Танч, благодаря ти за съвета. Последно се боядисвах със 8-ца с оксидант 6%.
Обаче в корените стана доста тъмно-червеникаво. Чудех се следващия път дали да не сложа 9% оксидант.
Благодаря, но на коя марка?

# 370
Iva, допълних си горния постинг.

# 371
Затворени са, а пък дори и да не са не мога да отида, защото не ми се рискува и моето и чуждото здраве. Но откачам честно! Лудите ме хванаха вече.

# 372
Ммм и на мен много ми харесва цвета, не го пипай. И мисля,  че с по-силния оксидант трябва да вдигне корена.

И аз си отмених подстригването, ще се намажа у дОма, вероятно почивните дни.

# 373
Благодаря момичета,
Май ще си поръчам същата боя направо с по-високия оксидант да видим какво ще се получи. Но този път само корените ще намажа. То и без това по дължините след 1-2 измивания става все същото.
Иве, можеш ли да махнеш цитата, че мисля да трия снимките?

С боядисването - добре, някак ще се справим. Но да се подстрижа съвсем не умея сама. А нямам и позната, която да се жертва с предпазни средства.
Ноктите ясно, че вече заминаха. И без това бяха започнали да ми се чупят и кърпенето от страна на маникюристката беше от ден до пладне, та не ми се досвия да ги окастря в името на по-добрата хигиена.

# 374
Ако искаш да потъмняваш, каква е логиката да вдигаш % на оксиданта? Така ще постигнеш обратното. Освен това с по-висок % оксидант цветът е по-нетраен. 9% няма да убие червеното, просто ще е по-светъл цветът. Първо реши какво точно искаш. Потъмняване без да боядисваш и дължини няма как да се получи. Ако искаш да потъмниш, мажи цялата с 6% и на 20-тина дни, за да няма време да се отмие, а да се натрупа.

Общи условия

Активация на акаунт