Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 718
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Има обем да. Косата ти на всяка снимка ми е различен цвят. По-тъмна или по-светла.

# 616
  • Street of Dreams
Може ли да водя този продукт?

# 617
  • Някъде там
Има обем да. Косата ти на всяка снимка ми е различен цвят. По-тъмна или по-светла.
Реалния ми цвят е като на последните снимки .
Косата ми не е от най тъмните .
По върховете е в цвят 7.1 в корените 5.1
Ондин , това е
https://www.influenster.com/reviews/kevinmurphy-bodymass споделям го и с други отзиви .
https://www.amazon.com/Kevin-Murphy-Plumping-Treatment-Thinning/dp/B00IO7FJJS

# 618
Искрица, спрей ли е или кремче?

# 619
  • Някъде там
Спрей е.Имаше положителни мнения за него в профи продуктите и затова го поръчах.

# 620
Спрей е.Имаше положителни мнения за него в профи продуктите и затова го поръчах.
Може ли линк?

# 621
# 622
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Искрица, страхотен цвят и страхотен обем Heart Eyes

# 623
  • София
Аз съм много доволна от спрея за обем и плътност от ДМ,обаче на момента ми я прави великолепна, за нещастие доста бързо ми се омазнява косата от него.

# 624
И моята коса супер бързо се омазняваше от спрей за обем на Балея, но аз ползвах този с лилавата капачка. Пяната им за обем обаче беше доста по-добра, дори малко ми изсушаваше корена, купувам си я от време на време. Сега ползвам спрея за обем на Джон Фрийда и съм доста доволна също. Не сплесква и  не замърсява бързо косата.

# 625
Показвам косата изсушена с дифузер и с пяна.

Харесва ми и искам да ходя така по-често, на на втория ден не стои вече добре и трябва да я реша, а среша ли я става бухнала. Който се прави така, може ли да даде съвет как освежава чупките, какво прави на 2-я ден?

Ето изправена. И не се харесвам така схлупена черта. Реално косата почти е равна, на на мен не ми допада и не знам какво да я правя, ще трябва да се добавят етажи задължително.
Скрит текст:

Моля, да не ме цитирате.

# 626
  • София
Мис,и на мен ми харесва как ти стои начупена коса.Хем небрежно,хем подредено.
Аз не си я правя с дифузер ,а просто намачквам с гел.На другия ден след като я среша намачквам с влажни ръце.Но за съжеление няма ги  тези чупки както първия.

# 627
  • СОФИЯ
Аз я пръсках със спрей (вода и балсам),като я разресвах с пръсти и после я оформях с ръце.проблема идва после,когато трябва да среша с гребен .

# 628
  • В полите на Пирин планина
На следващия ден се оформя с намокрени с вода ръце, а ако е нужно малко балсам без отмиване. Няма как да не бухне, ако се разреше.

Мис, с начупена коса ти е много добре - придава ти едно такова много миловидно излъчване.

# 629
Дами, защо тръгвате да решите с четка/гребен чуплива коса? В най-добрия случай леко прокарване на пръсти иначе няма как да не бухне. За да се запази прическата за следващия ден може да се сплита на хлабава плитка, преди това леко да се навлажни, или да се направят 2 завити кокчета високо горе (за повече обем) или ниско долу на тила (за по-прибрани вълни). Другия вариянт е да се навлажни на следващия ден, пак малко стилизант и намачкване/сушене с дифузера.

Общи условия

Активация на акаунт