Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 705
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Имах една приятелка в детските години с права, дълга и страшно гъста коса. Едно лято я подстригаха късо като момче. Косата ѝ започна да се къдри на уникални къдрици. Такова чудо втори път не съм виждала и до ден днешен не мога да си го обясня.

# 661
  • София
Някоя от вас беше споделила че си мачка косата с гел от ленено семе и се начупвала като с лак. Ако може да сподели как го приготвя?
Това е обяснението на Алечка
За лененото семе- на 1/3 чаена чаша ленено семе сложих 2 чани чаши вода и варих на слаб огън докато стане такова едно като сопол 😁 На белтък го докарва. Прецедих през чорапогащник, за да остане само гела. Държи се в хладилник, трае около 2 седмици, после замирисва на гадно.

Мис,може ли при оформянето на следваща тема да добавиш това обяснение за гела?

# 662
  • Deutschland
Няма ли готов продукт по дрогериите? Биофарма нямаха ли кристали с ленено семе 🤔

# 663
  • Някъде там
Предложете дрогерийна боя за коса - чисто, пепелно кестеняво?
Бих ти препоръчала профи боя за коса .
Примерно в златна рибка на лакме в цвят 5.17,6.17 .
На лореал 5.1 .
В арлен
oway също имат цвят 5.17
Артего 5.1, 6.1
Лореал мажирел cool cover имат 6.11 и 6.17

# 664
Натуся, добро предложение, че често се пита. Ще се старая да не го забравя.

# 665
  • Някъде там
Аз за втори път пробвах маската генезис  и съм много довволна от резултата.
Косата  е без фриз,мека,добре хидратирана и подредена.
Измих с шампоан окара на РФ,после маска Генезис за около 10 минути.
Термик за суха коса на Керастаз.
Доволна съм,а аромата го обожавам.
Споделям  и снимка.Цвета не е много реален ,но се виждат кичурите
Дъщеря ми ме снима за да ми покаже,че съм имала кичури в косата.Кичурите са от неуспешното мърдане на цвета с  олио преди два месеца .
Чудя се понеже фризьорката ми не работи заради извънредното положение дали да се боядисамв нас с една cool cover 6.17  и да започна да слагам 6 ци в корена .
Или да изчакам фризьорката и да си отида при нея .

# 666
Аз винаги съм са фризьор, но ти в случея нямаш нужда нито от фризьор нито от боя.  Каква е тая маска?

# 667
  • Някъде там
Аз винаги съм са фризьор, но ти в случея нямаш нужда нито от фризьор нито от боя.  Каква е тая маска?
Керастаз Генезис .

# 668
Ооо 65 лв за маска за коса няма да дам дори и да ги имам Joy

# 669
Днес най-накрая ще се боядисам. Стиснете палец да не стана на петна или нещо такова... 😂

Вчера си взех Ревалид ампули и таблетки. Дано да спре да пада тази коса, защото вече сериозно се притеснявам...

# 670
  • Някъде там
Ампулите на Ревалид са много добри.
Спират косопада.
Маската на керастаз ми излезе 45 лева.Имах точки и ги използвах .
И на мен ми се свидят 65 лева Simple Smile

# 671
Вчера си взех Ревалид ампули и таблетки. Дано да спре да пада тази коса, защото вече сериозно се притеснявам...
+1 доволна от тоника на Реавалид. В моя град ги продават на бройка, под 3 лв едното. Абсолютно от първото нанасяне косопада спря, а беше вече нещо като съвсем обичайно състояние от няколко години да виждам косата си навсякъде по земята, в офиса, в къщи, по сифоните, четките за коса.. Това нещо е наистина много добро.

# 672
Сега погледнах, на 2.44 бройката съм го взела. Дано, че вече приложението е плашешто. Добре,  че имам много коса,  обаче си усещам опашката по-тънка и си виждам скалпа, а това не е било никога.

# 673
По 1 на седмица ли слагате? Или на всяко миене?

# 674
  • Някъде там
По 1 на седмица ли слагате? Или на всяко миене?
Първите две седмици използвах активно по описание.
В следващите две след миене на косата.

Общи условия

Активация на акаунт