Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 36 717
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Да не би да е реакция от някой сух шампоан? Аз няколко пъти се пробвах с един сух на Орифлейм и освен, че ме побъркваше миризмата му, скалпът ме сърбеше от него. Затова, че нямаше особен ефект против омазняването, да не говорим. Предпочитам да се изкъпя като хората, вместо да си го причинявам този дискомфорт.

# 646
  • Light of Zartha
От един месец не съм ползвала. Само обикновен, маска, спрей за разресване и кристали. И съхне сама. С две думи нищо не съм променяла от много време. Храната ми също е една и съща - готвено. Не е от стрес... Не знам вече Pensive

# 647
  • Някъде там
Мис ,определено с начупена коса си много добре.Отива ти много .По често се прави така.

# 648
Здравейте момичета,  препоръчайте ми цвят от безоманячната лореал кастинг. Искам да е в кафявата гама, но да няма червен пигмент. Предния път ползвах лешник на друга безамонячна марка и червенееше доста, не грозно, хубаво беше, но беше и по-тъмен самия цвят, а червения оттенък беше " бонуса" . Доста от вас ме харесаха така, но аз искам по-топличко кафяво .

# 649
Аз си мия косата всеки ден или през ден. Ако е през ден, на втория ден я нося вързана. Какъвто и шампоан да ползвам, след втория ден вече е доста смачкана, а искам да си усещам скалпа чист и свеж.

Струва ми се, че всичко на Кастинг червенее. Миналото лято исках отново да се боядисам с нея, но така и не си харесах цвят.

# 650
  • Light of Zartha
За да не червенее или избива червено(ако е смяна на цвета) търси пепеляви нюанси. Така преди години за бала покрих само с две боядисвания ярко червено, натрупвано няколко години. В момента не мога да се сетя марката, ще питам майка ми дали помни и ще пиша допълнително. Също така, за да не става тъмно към черно, се насочи към пепеляви, тъмно руси отенъци, хубавото кестеняво става с тях като гледаш да са 6ца.

# 651
  • Street of Dreams
Топло-кафявото не червенее ли по начало?

И аз намирам цветовете на Кастинг за основно топло-червенеещи, освне най-тъмните.

# 652
  • Plovdiv, Bulgaria
Предложете дрогерийна боя за коса - чисто, пепелно кестеняво?

# 653
Момичета, благодаря за комплиментите, и аз се харесвам така, и вече почти не ползвам маша и преса-дори и с оформени къдрици не се харесвам толкова.Трябваше толкоз години да минат, че да си оцеля прическата...„
Кастинга съм ги минала всички шоколадови-Пралин мисля, че не червенее, но не помня номера п-златисто кафяво е, а 300 със сигурност не червенее, но то е тъмно кестеняво, почти към черното.

# 654
  • вкъщи
Мис, прекрасно ти стои с къдрици. Не я сресвай, само намачакваш с олио или крем някакъв без изплакване сутрин и е готово. Аз се реша само в банята  с маска.
Слагай стилизант за къдрици и ще ти държи повече дни.

# 655
Притеснява ме това, че ще стои като мръсна в следващите дни и ако слагам повече продукти. Ползвам един балсам на Мелк шейк с ванилия имляко отвреме навреме и пръскам от него.

# 656
При мен става нещо интересно от 2-3 месеца. Косата ми винаги е била права, до 18 г. понякога стоеше като праз, после започнах с боите и пак си стои права, но имаше по-добра форма. От 2-3 месеца обаче забелязвам, че след като я оставя да изсъхне на въздух, започва да става на леки чупки. Миналото лято борих адски косопад и всъщност откакто започнаха усилено новите растежи, тогава започнаха тези промени. Според вас на какво се дължи този ефект?

# 657
Чувала съм, че бременност и раждане е възможно да променят косите от права на чуплива и обратното. Не знам дали има връзка с твоя случай.

# 658
Не се чуди, много често се случва. Не мога да кажа на ккаво се дължи, но косата се променя-в пубертет, след раждане или по време на бременност. На моята леля косата се начупи на вълни след втората бременност на 35 години, а й беше права като праз. Случват се такива промени.

# 659
На 34 г.,  нямам хормонални проблеми, изследвала съм се. Но промени на хормонална основа определено виждам в цялата си визия.

Общи условия

Активация на акаунт