Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 191
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Много хубави коси момичета! Аз моята коса я нося все спусната, защото е къса. Не я изправям, нито къдря. Направих си нов цвят с една съмнителна къна, който е много хубав, но прекалено смел за моята скромна личност. На снимката косата е естествено изсъхнала, не е оформяна.

На мен лично не ми харесва цветът ти ЗАЩОТО изглежда така все едно си била с черна коса (всеки месец боядисвана в черно) отишла си при фризьора и си му казала искам да съм руса.  Сложил ти е блондор и резултата е рижаво оранжево русо . Косата ти е суха без блясък.  Съветът ми към теб е :
Промени цвета си към по-нормален
Щади косата си от топлинна обработка
Не боядисвай често
Използвай правилна козметика за да възстановиш косъма поне до колкото можеш . Надявам се да съм била полезна

# 61
Здравейте, някой може ли да даде съвет какви продукти е най-добре да използвам, хидратиращи, протеинови, балансирани.. Косата ми е изключително рядка и с много фин косъм(генетично). Миналата година съм я боядисвала най-много 3 пъти с безамонячна боя, а преди няколко дни сложих черна къна.Използвам преса 2 до 3 пъти месечно. Косата ми е мека,лъскава и здрава, ноо ужасно хвърчаща в краищата, накъдето я дръпна там си остава(Не са нацъфтели) . Не търся обем , а нещо което да я направи по-плътна и тежка. Извинете за дългия пост..😂

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 11:07 от bubanka

# 62
  • Deutschland
Продукти за уплътняване на косъма може да потърсиш. Има на Керастаз, Лореал, Insight и т. н

# 63
Може ли да ми препоръчате приложение, в което си слагаш снимката и може да пробваш различни прически.

От доста време искам да си скъся сериозно косата, фризьорката ме разубеждава, никога не съм била с къса коса и ми се иска да пробвам.

# 64

На мен лично не ми харесва цветът ти ЗАЩОТО изглежда така все едно си била с черна коса (всеки месец боядисвана в черно) отишла си при фризьора и си му казала искам да съм руса.  Сложил ти е блондор и резултата е рижаво оранжево русо . Косата ти е суха без блясък. 
Някои хора, като мен, имат оранжев пигмент и за да се убие трябва глобално обезцветяване. Ниво 10 съм и още на светлина личи оранжевото, но няма как. Съфорумката е боядисана с къна и такъв и трябва да е цвета. На мен много ми харесва, жалко само, че няма махане.

# 65
  • Street of Dreams
Цвети Динкова,
и моята коса е толкова фина.
Керастаз архитект + цимент термик действат идеално, косъмът се изглсжда и втвърдява, не се накъсва така и не хвърчи. Поддържам я на нивото на раменете. Вземи си и въртяща четка - придава обем и форма. И една по-лъскава боя.

# 66
Благдаря за съветите, Анджи, но първо се научи да четеш постовете и след това съветвай! Аз и не съм търсила съвет. Знам какво да правя с косата си. Моите години са три пъти по твоите и когато аз съм ползвала козметика и съм полагала грижи за косата си ти още си нямала такава.

# 67
vuv подкрепям.
Вече много се набива на очи недоброто изказване (за пореден път) на потребителката Анджи.
Не можах да си замълча този път.
Анджи явно не си разбрала грам какво е имала в предвид жената, по-добре си мълчи.

# 68
След всички unicorn цветове, които бяха модерни, някои още са и изведнъж 2020 някой говори за нормални и явно не-нормални цветове. 🤦

# 69
OnDiNe_  благодаря много за изчерпателният отговор 🤗🤗

# 70
Здравейте,
може ли да ми предложите прически за кръгло лице? 🙄
Имам кръгло лице с малко чело, гъста права коса със средна дължина.

До сега винаги съм се подстригвала на етажи с крив бретон и с дължина  до раменете(в момента) или малко под ушите.
Искам нещо ново и с бретона и с дължината.

# 71
  • София
vuv, много хубав цвят е станал!

Завиждам на по-светлите, които могат да експериментират с цветове.
Моята коса е почти черна и нямам шанс за нещо повече от тъмен шоколад ако не искам да лъсна с корени за една седмица.

# 72
Пац, пак да кажа, чудна ти е косата! А за баба ти съм се смяла със сълзи 3 дни Grinning

Запазила съм си няколко ютюб клипа да 2020 трендове в прическите, май не съм ги пускала още...

PS И най ме изкефи 3-тата кака, която е фризьорка, която в началото рече в прав текст - може да е най-модерното, но ако на вас лично няма да ви отива не си и помисляйте за него!

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 16:37 от Agent Provocateur

# 73
vuv, много хубав цвят е станал!

Завиждам на по-светлите, които могат да експериментират с цветове.
Моята коса е почти черна и нямам шанс за нещо повече от тъмен шоколад ако не искам да лъсна с корени за една седмица.
Ти също можеш да имаш същия цвят като нейния . Едно мазане с блондор и си готова Simple Smile
Всеки месец ли си боядисваш косата в черно ?
По салоните (По добрите) плъзна технологията Olaplex за щадящо обезцветяване (от черна руса) .
Тоест имаш шанс един от хубавите салони го предлага.  Мога да ти дам ценоразпис и координати . Ако искаш разбира се .
Но май не съм те разбрала Хах за корена.  Но все пак ако искаш да си светла го направи . Добър фризьор съчетано с добри продукти , и въпреки честото мазане на корени косата може да остане здрава и хубава.Малко се изхвърлих в излишна за теб информация , но ако някой ден се решиш все пак да си знаеш

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 16:09 от andji_baby31

# 74
Анджи,  няма цвят на косата, който да подхожда повече на един човек, от цвета му по рождение. Съчетанието очи-кожа-коса, така както е сътворено от природата и такова, каквото е в младите години на една жена, е съвършено. По-късно обаче цветът на косата започва да потъмнява, косъмът губи блясък, младежката свежест на кожата се променя и тогава вече с бои и цветове се опитваме да компенсираме това, което природата отнема. За теб обаче е много рано. Наслаждавай се на естествената си красота и мисли за по-сериозни неща от салони и фризьори.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 16:50 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт