Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 408
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Моят опит с Палетте показа, че цвета на кутията става същия и на главата. Дотук се изчерпват плюсовете на тази марка. Но признавам чистосърдечно, че докато бях червенокоса използвах основно Palette deluxe, от време на време Garnier color sensation и Вулкана на Лонда( последното беше класика).

И аз съм със сходни наблюдения за Палете. Ужасно агресивна боя. Прави обаче  хубави цветове.
Лонда Вулкано мното ми се искаше да я пробвам,но май я няма никъде вече.

# 241
Много от вас сте минали през червените нюанси . Това червено така и не ми хареса . За мен русото просто е закон в конституцията .

# 242
На детето косата:
Много ми харесва,особено на слънце. Направо злато! И фризьорката онзи ден много й хареса цвета. От естественото по-хубаво няма.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 19:09 от Anyyyone

# 243
О,страхотна косичка! Като злато.😊

# 244
Много лесно се маха червеното, просто се слага коректор. Аз преди няколко години се правих с 7.77 което е ярко червено. На следващото боядисване фризьорката сложи И коректор и си станах топло кестеняво. Трябва да издиря колажа от тогава...

# 245
Изпуснах щерката на Фрау, но пък видях детето на Ениуан, чудесна, абсолютно чудесна коса!
А Лейди и цвят и къдрици - моята несбъдната мечта!!

Вчера водих и аз моето гардже на фризьор, че една умела кака  така я етажира, филира и наплаши, че беше обявила бойкот и косата и цъфтеше ужасно! Тук след като махнахме 5 см, но цъфтежът е още налице. Косата и е идеално права дори без четка и сешоар. И при нея на абс. естествена коса краищата са и по светли, а през лятото до 3 нива по светли!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 16:02 от Agent Provocateur

# 246
  • София
Lady Brinne, невероятна коса! Чак не е за вярване, че този цвят е естествен! Уау!

# 247
Много лесно се маха червеното, просто се слага коректор. Аз преди няколко години се правих с 7.77 което е ярко червено. На следващото боядисване фризьорката сложи И коректор и си станах топло кестеняво. Трябва да издиря колажа от тогава...
Коректор, ама какъв и колко? При коректорите май се работеше в сантиметри.

# 248
  • Street of Dreams
На червена коса - зелен коректор. И на мен ми се иска да пробвам срещу червените оттенъци, но ме е страх.

Влизам да кажа, че се влюбих в косата на Скитница. Направо се изстреля нагоре в класацията ми - толкова е гъста и нежна едновременно с една естественост на 16 годишно момиче. Много чаровно на фона на всички измъчени цветове и прически навън, абе разкошна. Heart

# 249
Може и да не е зелен, зависи какво е червеното Simple Smile тя си гледаше по някаква схема. Винаги и се получаваше. Можеш да се поинтересуваш и да пробваш.

# 250
  • София
На Фрау е много хубава косата.
И на всички дечица Heart

Моята дъщеря е на вълна да я реже. Беше дългичка, но се оплиташе, едва я навих да отреже малко. Отряза я преди няма и месец. Вчера ми звъни дали може да я отреже още. Подстрига я още, сега е малко под раменете. Над 20см общо реши да подстриже.

# 251
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne, невероятна коса! Чак не е за вярване, че този цвят е естествен! Уау!

Това беше преди 5-6 години. От няколко години вече се боядисвам и не е така хубава, уви. Simple Smile

# 252
Моята дъщеря е наследила моята коса. Ето снимка. От толкова много чудене защо косата ми не расте и цъфти, при условие, че я носих значително дълга, установих, че е от начина на подстригване. И ще сменя фризьорката. Много зависи ъгъла на подстригване, освен това тя филира с филажна ножица, което е предпоставка за цъфтежи.

# 253
  • Някъде там
Честит празник мили момичета ,бъдете  щастливи, обичани и обичащи. ... за да ви е вълшебно....
Детските косички които се показват в темата  са страхотни.
Няма нищо по хубаво от детска нетретирана коса .
В сряда ще ме подстригват.
Харесах си това точно 3-4 пръста и моята коса ще е до там.
чуда се как да постигна такъв обем за този вид прическа? Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 06:54 от Искрица

# 254
За любителките на червено https://www.instagram.com/p/B9PRogIg5rL/?igshid=1iewvqk6oqqp2
 Красиво е направено

Общи условия

Активация на акаунт