Лидл 137 - По женски...

• 131 917
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 510
Къде стоят тези черни ръкавици в lidl? Аз съм виждала само едни бели, които не бяха от нитрил.
Макар, че е до утре едва ли ще останат, така като ви чета.

# 511
Няма алкохол с такъв градус...

Да..дайте фото на тия нитрилините...

# 512
Ааа , довечера ще пиянствам. Но нещо май температура ще вдигам, не се чувствам добре.
Купих някаква ракия и сама ще си я пия. Ама само 40 градуса. Другите са на коняк и уиски, ама предимно бира. Някаква троянска накрая взех, но не от Лидл. Понеже жълтее. Пък ми казаха у нас, че я оцветявали, затова не било фактор за качество. Ми другите бистра вода на вид, аз обичам цветничко, та затова тази взех. Поне пише , че е 3 годишна отлежала, дано не е менте, че... Мисля да си направя греяна ракийка довечера и да заспивам, така ми е уморено от сега, че...
Е то аз нали преди питах тук за ракия 70градуса, ама няма такова чудо. Но..кат я подгрея с кафява захар, ще стане и ще трепам вируса аз така. Оффф, разсмяхте ме. Поне да се съберем на маса да ударим по едно -две питиета и да обявим коронова война. Вече се не издържа, май полудявам от страх си мисля((

Тете в брошурата ги има
ето
https://www.lidl.bg/bg/p/akciya-blyask/rkavici-za-ednokratna-upo … -ot-nitril/p36181
Леми, ръкавиците в Борово бяха до новите препарати от Блясък серията за днес наредени долу .

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 16:01 от Анонимен

# 513
Майтапа на страна, но мислех да купя ракия. За предпазване от вируса.
Обаче се оказа, че трябва да е 70%, а то ракиите в Лидъл са до 40. И ся ко прайм?
На някой пазар ще намериш домашна

# 514
Ох, аз един път купувах вино от пазар, бяха ми похвалили продавача, и повече няма да повторя с такива покупки, такова менте беше...

# 515
Пак ще е под 70%...не върши работа за дезинфекция.
Уж сте пиячи...а не знаете какво пиете..срам.

# 516
У дома има 10 вида ракия, все подарък. Никой не пие. Имам от дядо, лека му пръст, една за разтривки. Мори всичко наред Wink

# 517
ММ пие уиски, бира, вино. Тези питиета ги разбираме, доста...но с ракията сме лаици.
Фани троянска сливова 3 годишна мисля е хубава ракийца, със шопска салата и вземи малко чесън. Няма да те доближи корона.

# 518
Ела, ще ти дам 70 градусова, ама не се пие. Иначе ние си я правим 45, най-блага ни е така. Сега заради короната се мъчим с уиски, ракия, вино, бири....мъка човешка.
ММ се похвали, че е взел ръкавици. Аз пък загледах кучешките хави, но не ми се ходи в това време.

# 519
  • София
Сега като ви чета, сигурно утре няма да намеря ръкавици, жалко.
Днес не мога да отида ,и други неща имах в списъка, що не пускат по- малки опаковки, така хем ще има за повече хора, хем няма да даваш много пари.

# 520
  • София
Соул,след уточнението разбрах какво искаше да кажеш.

# 521
За ракията хич не се шегувам, много е добре. 🙂 Лъки, ти пробвала ли си 70 градуса ракия? Имам от дядо ми. Това не лекува, това изпепелява. Дори мъжете-пиячи я разреждат. Няма нужда да е 70 градуса, някой майтап си прави.

# 522
  • Варна
Естествено, че е майтап, наистина ли има някой, който би пил 70-градусов спирт... Надявам се не.

# 523
Поне двама души съвсем сериозно казват, че 40% градуса ракия е слаба..и трябва да е 70. 🙂

# 524
Малко спам, че не е по темата, но е продължение на предните постове- лекарите не препоръчват прекаляване с това като домашен метод на дезинфекция, че има обратен ефект, алкохолът срива имунитета.

Общи условия

Активация на акаунт