Лидл 137 - По женски...

• 131 601
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 315
При нас ягодите много мизерна работа. - зелени.

Ако някой се храни, да не чете следващото!

Но мизерията, която видях в магазина, няма конкуренция. Младо семейство с малко дете, бащата качил детето на раменете си, в хранителния сектор. Детето се прокашля няколко пъти и се изповръща мощно. От бащата никаква реакция, само се приведе, че повръщаното да не му напълни шията. И продължава да си се върти в зоната. Аз в ступор през два коридора. Трийсет секунди по-късно детето повръща за втори път. Бащата си изтръсква пръста от напръсканото по него. Появява се майката, той й казва нещо и продължават да си вървят като пичове из магазина с детето на раменете на бащата. Изобщо не намериха за нужно да уведомят служител, нарочно ги изчаках, за да не им отнемам възможността да постъпят възпитано.

# 316
  • Варна
Това сирене Лайт и на мен не ми харесва. Обичам зеленото и едно класик, което вече не зареждат. То беше синьо, доколкото помня.

# 317
Голдесата я развалиха, тук писахме.

# 318
Аз само зелената Голдеса папкам 😸

# 319
  • Варна
А, зелената си е ок, днес отворих поредната. Не виждам никаква разлика с преди.

# 320
Благодаря! Значи съм права! Помня, че коментирахте преди време, но не бях сигурна дали точно това.. Да, зеленото става и си е крема сирене, а онова е някаква смес много далеч от крема сирене!

Това сирене Лайт и на мен не ми харесва. Обичам зеленото и едно класик, което вече не зареждат. То беше синьо, доколкото помня.
Явно за него си мисля аз!!

# 321
Соул, верно е потрес това!!! Прасета, само това мога да кажа. Представям си какво възрастни ще отгледат (драйфащ емотикон). А ти ще очакваш самосъзнание да не обикалят болни и да не разпространяват болести...подобни непокистични свинщини съм забелязвала на запад, но да не разводняваме темата.

Новата сива голдеса не ми харесва, съвсем различна е.

Заради вас си накиснах боб за утре Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 19:24 от zenata

# 322
Новата сива голдеса на мен ми харесва като старата. Не лайт . Не със подправките. А основната - тя сива не беше ли?
Та тя ми харесва. Небцето ми явно не усеща новия състав и изпраща едни хубавиии...хубави сигнали кэм мозъка 😃

# 323
Лидл ще въведат дезинфектант за ползване от клиентите в магазина. Това е похвално. В Кауфланд има от много време.

# 324
Лидл ще въведат дезинфектант за ползване от клиентите в магазина. Това е похвално. В Кауфланд има от много време.
Какъв гел ли?
При нас в К има само мокри кърпи, които често са свършили. А в Лидъл няма дори къде да си измиеш ръцете.

# 325
Надявам се да е машина със спрей, като в К. И как само мокри кърпи, над тях има спрей автомат, пробвала ли си го? Понякога не е презареден, но в повечето случаи работи.

# 326
Аз само съм чувала, че има нещо такова в Кауфланд. Никога не съм го виждала.

# 327
При нас е на входа след ескалаторите. Вляво е машината, вдясно - Информация.

# 328
Не съм виждала спрей, само мокри кърпи.

# 329
От машина ли са? Над кърпите има отвор. Като си пъхнеш ръката - пръска дезинфектант. Не вярвам в София да са ни сложили едни машини, а във Варна - други.

Общи условия

Активация на акаунт