Лидл 137 - По женски...

• 131 961
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 1 605
До сега винаги съм взимала грах в консерва, но ви чета, че взимате замразен. За колко време увира?

# 1 606
Предишният замразен грах на Чира  (ако не се лъжа) увираше доста бързо. Последният замразен грах който взехме обаче беше май някакъв български и майка ми изобщо не го хареса (а тя не е претенция). Каза, че оставал люспест, иначе не се е оплакала бавно да увира, доколкото помня.
Момичетата с влагоабсорбатори- откъде си купувате допълнителни филтри?
И относно лютия айвар- странно ми е, че при нас има на две марки- еднакви бурканчета, на етикетите на единия вид марката е Чира, а на другия- Фрешона. Капачките са с различен цвят, едните черни, другите оранжеви. Ние купуваме Фрешона с оранжева капачка, лют- понеже в съдържанието има % на
повечето от съставките (на другия вид само са изредени). И проверих няколко пъти- и двата вида са люти, отделно има и айвар който не е лют. За него не знам дали е с 2 различни марки (не съм гледала). Всичките видове са с един етикет, на едно място, просто в някои кашончета е Чира, а в други е Фрешона. Преди повече от месец реших, че просто сменят етикетите/марката, но трябваше досега да е факт...

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 22:57 от dolce miele

# 1 607
  • shumen
Аз грах съм вземала на Чира и съм доволна.В буркан бях взела един преди време на друга марка,но той хем трудно увря,хем остана люспест и твърд.
Аз утре абсурд да отида да се бутам и да чакам на студа,а и ако завали още повече,че съм без кола,а съм пешеходец.

# 1 608
При нас от доста време няма замразен грах на Чира...само микс моркови и грах (покрай ИП последния път май и такъв нямаше...).

# 1 609
Аз само в консерва вземам о се радвам, ще го върнаха в асортимента.
Тая седмица най- много за неща за пълнички да се редя, че както и сняг вали хич не ми се кибичи на опашка.

# 1 610
Извинете за въпроса, по колко човека пускат в магазина и задължително ли с количка се влиза? Не съм ходила от 10 дни и се чувствам странно направо като чета за опашки пред входа Sad Утре, като вали, ще я втасаме и да се редим под дъжда😀

# 1 611
Един излиза,един влиза.Може без количка,ако можете да носите покупките си.Сините колички не се ползват,защото не са дезинфекцирани.

# 1 612
При нас в провинцията сините колички и малките метални вчера ги нямаше. Ние се притеснихе, че нямахме монети за количка, но не ни направиха проблем. Имаше дезинфектант на входа и изхода.

# 1 613
Аз гледах на изхода ама не видях дезинфектант. Аз ползвах малка метална количка.

# 1 614
Момичета, някой има ли отзиви за парочистачката на силвъркрест?

# 1 615
  • Асеновград
Няколко страници назад има отзиви, и за Силваркрест и за същите уреди на друга марка. Точно днешната комбинирана така и не се разбра пускана ли е. Аз мисля че да но може да съм я виждала в брошурите в Гърция или Италия и това да ме подвежда.

# 1 616
Мидите от брошурата готови ли са за консумация или трябва да се обработят някакси? И дали са изчистени?

# 1 617
Няколко страници назад има отзиви, и за Силваркрест и за същите уреди на друга марка. Точно днешната комбинирана така и не се разбра пускана ли е. Аз мисля че да но може да съм я виждала в брошурите в Гърция или Италия и това да ме подвежда.
Благодаря, върнах се и прочетох, за ламинат прочетох, че става, ама за паркет се чудя да не стане някоя беля. Мн ѝ се чудя на тая парочистачка.

# 1 618
  • Sofia
Мидите от брошурата готови ли са за консумация или трябва да се обработят някакси? И дали са изчистени?
Като обичайно замразените неща са почти готови.

# 1 619
  • Бургас
Благодаря, върнах се и прочетох, за ламинат прочетох, че става, ама за паркет се чудя да не стане някоя беля. Мн ѝ се чудя на тая парочистачка.
Аз имам старата червената и съм с паркет, няма проблем, чистя си с нея, само не задържам много на едно място....

Общи условия

Активация на акаунт