Hercai/Вятърничав по ATV Тема 11

• 125 079
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен / София
Из интернет се говори за нов проект на Акън. За сериал, който ще се излъчва на някоя от платформите, със заглавие “Правилата та живота”,  в главната женска роля ще е Демет Йоздемир.
Не знам как ще стане това...И двамата в момента участват в проекти, за които не е обявено, че ще се финализират този сезон....

# 646
Сама като информация споделям, какво прочетох. Май няма да е сериал, а филм.

# 647
  • Плевен / София
Сама като информация споделям, какво прочетох. Май няма да е сериал, а филм.
Няма лошо, аз само коментирам....При тази пандемия, ако и двамата участват в сериал, който се снима в момента, трудно биха снимали филм, заради смесването на екипите и опасност от заразяване. Това имах в предвид , като писах предния коментар. Grinning

# 648
От 51 епизод
Насух устройва празничен обяд в конака Шадоглу. Поводът -бремеността на Рейян и очаквания  правнук или правнучка. Там Миран и Рейян отново ще танцуват за 3-ти
път танца "Рейхани", но този път не са само двамата,а вече трима.
Джихан прави скандал. Той не приема Миран като Шадоглу. Насух се намесва и защитава внука си. Джихан се обединява с Фюсун против баща си и брат си.
Появата на Дилшах до какво ще доведе ? В какво състояние е ? Как е живяла? Миран ще бъде радостен да види майка си. А при Хазар какво ще се промени , ще остане ли със Зехра ?
https://youtu.be/6-5xAGJKufc

# 649
“Вятърничав” 51 еп. фраг
https://m.youtube.com/watch?v=gpmiUlR5ZoY “Вятърничав” 51 еп. фрагман

Рейян: Ще го държиш така по-горе. Ако се движи напред, това е момче. В кръг момиче.
Не си стискай ръката....
Миран: ръката ми се движи само от вълнение, кълна се в кръг. Ще бъде момиче. Кълна се, че ще бъде момиче...
Насух: може би можем да бъдем дядо и внуче
Миран: ако Бог пожелае
Фюсун: има посетител, който дойде за теб...

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 18:24 от Paola r

# 650
Описание на 51-ва серия ня руски език:

Скрит текст:
Азизе, которая узнает, что Хазар ее собственный сын, думает, что есть только один способ заслужить его прощение за все, что она сделала до сих пор, но на этом пути встает препятствие, такое же опасное, как и она сама, Фюсун. Рейян, мысли которой спутала встреча с Махфузом, переживает страх потерять ребенка, после увиденного сна. С одной стороны, Миран, который испытывает волнение от встречи со своим отцом, а с другой от того, что сам становится отцом, балует свою любимую, выполняя все ее капризы с первого раза, и делает все возможное, чтобы избавить ее от сомнений и страхов. Хазар делает шаг, чтобы облегчить жизнь своему сыну и дочери. Этот шаг еще больше сблизит отца и сына. Насух ​​делает шаг к тому, чтобы стать дедушкой для Мирана, и хочет организовать ужин в честь его присоединения к семье, но сталкивается с возражениями Джихана. Не в силах переварить то, что Миран является Шадоглу, и подумать, что его права будут переданы ему, Джихан предпринимает контратаку и берет руку дружбы, протянутую ему Фюсун. Однако такое поведение заставляет злиться Насуха. Пока все это происходит, Азизе, которая хочет помешать ужасному плану Фюсун, устремляется к Рейян. Но она опаздывает. Навредит ли Фюсун Рейян? Сможет ли Азизе заслужить прощение? Расскажет ли Эсма правду Фырату?

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 20:54 от nedlen

# 651
  • Плевен / София
Няма да ни оставят дъх да си поемем...Готови ли сте за довечера...?

# 652
51 епизод с бг субтитри. Приятно гледане !

https://m.ok.ru/dk?st.cmd=movieLayer&st.discId=1914654034628 … amp;tkn=9689#lst#

# 653
# 654
  • Плевен / София
Джихан няма да миряса....

# 655
Не мога да разбера защо е толкова злобен този Джихан? Много ме дразни и той и жена му.

# 656
  • Плевен / София
Не мога да разбера защо е толкова злобен този Джихан? Много ме дразни и той и жена му.
Защото брат му е любимец на бащата и той се чувства пренебрегнат....

# 657
Здравейте и от мен! Разбрах, че ще дават Вятърничав и у нас- започва на 11 януари от 22:00 до 23:00 часа по Диема Фемили, а повторенията ще са на следващия ден от 18:00 до 19:00 часа.

# 658
Здравейте и от мен! Разбрах, че ще дават Вятърничав и у нас- започва на 11 януари от 22:00 до 23:00 часа по Диема Фемили, а повторенията ще са на следващия ден от 18:00 до 19:00 часа.

Ей на това се казва добра довина! Да не би да са започнали да дават реклама?

# 659
Джихан няма да миряса....
[/
Няма, вярно е! Но и Насух е виновен за това, такова явно деление между децата си...

Общи условия

Активация на акаунт