Hercai/Вятърничав по ATV Тема 11

• 124 982
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ее тоя път не им издържах истериите и го спрях. Ще го гледам с превод и на муте т.е. без звук Grinning

# 76
Привет! Отдавна не съм се включвала в обсъждането, но бях зациклила на 30 епизод.
Току що наваксах с изоставането. Хареса ми 35 епизод, много динамичен и с нетърпение /отново/ очаквам превода на 36 еп.
Явно е трябвало известно време да си взема почивка от сериала.
Хубав уикенд и лека нощ!

# 77
  • На изток от рая...
Здравейте,
Пиша този пост с уговорката, че гледах само част от снощния епизод и то без превод, възможно е да не съм разбрала всичко правилно.
Явно сега е ред за рев и крясъци от страна на Рейан. Защо е ядосана на баща си, разбирам. Вярвам, че с времето ще прости.

Но защо реши, че трябва да си тръгне от Миран (така разбрах)??? Колко серии вече убеждава и нас зрителите и Миран, че е простила, че иска да е с него, че го обича и т.н. Страдаше с него, казваше му, че и той трябва да си прости и сега отново започна да върти плочата за отмъщението. Значи като дъщеря на Хазар му беше простила, а като нечия друга дъщеря, не може.

Дано наистина се откажат от трети сезон.

# 78
serenata, оказва се, че не му е простила. Трябваше да го предположим, след като не допускаше интимна близост с него. Аз едно не разбирам, как Рейян забрави за Гюл и за стреса, който и причинява създалата се ситуация върху детето. Предполагам, че този стрес ще доведе до криза със здравословното състояние на Гюл и ще накара Рейян да преосмисли ситуацията.
Много ми беше интересен моментът, в който Харун защити съпругата си от дядо и. Той се дърпаше за сватбата с Ярен, но сякаш не е съвсем безразличен към нея. Въпреки, че е наясно с лошотията и. Май наистина ще има укротяване на опърничавата. Blush

# 79
Здравейте , превод на 36 еп. Кога ще има момичета?Simple Smile

# 80
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Много емоционална серия беше снощи. Оказа се, че болката се понася по лесно, ако го правиш в името на семейството...но ако такова няма болката става непоносима, а саможертвата безсмислена. Ярен е достойна  дъщеря на Хандан. Никога не съм виждала друг човек, като Ярен така да се наслаждава причинявайки болка на друго човешко същество.

# 81
Моля , ако има вече превод на 36 епизод на български език пуснете линк. Благодаря !

# 82
Ако има превод на еп. 36, момичетата ще съобщят. Не е нужно да ги припираме. И без това превеждат супер скоростно. Ако някой е забравил, едва снощи излъчиха новата серия.

А аз едва днес гледах еп. 35. Есма ме изненада. Оказа се, че Азизе не я държи само със заплахи. Има и нещо друго според мен, но сълзите на Есма бяха искрени и последва Азизе не по принуда. Дори ми се стори, че за Азизе има някакви смекчаващи вината обстоятелства. Поне такова усещане остави у мен сцената с напускането на конака.

Гостенка, за Ярен си абсолютно права. Тя не само е интригантка. Ужасното е как изпитва удоволствие от болката на другите. Това се нарича садизъм, но да не използвам толкова силни думи.

# 83
  • Плевен / София
Ако има превод на еп. 36, момичетата ще съобщят. Не е нужно да ги припираме. И без това превеждат супер скоростно. Ако някой е забравил, едва снощи излъчиха новата серия.

А аз едва днес гледах еп. 35. Есма ме изненада. Оказа се, че Азизе не я държи само със заплахи. Има и нещо друго според мен, но сълзите на Есма бяха искрени и последва Азизе не по принуда. Дори ми се стори, че за Азизе има някакви смекчаващи вината обстоятелства. Поне такова усещане остави у мен сцената с напускането на конака.

Гостенка, за Ярен си абсолютно права. Тя не само е интригантка. Ужасното е как изпитва удоволствие от болката на другите. Това се нарича садизъм, но да не използвам толкова силни думи.
да.....затова я пропуснах.... Smirk
Сега когато Рейян не се чувства част от семейството се надявам да започне да гони мечтите си.....Ученето в университет е едната...но как ще стане без пари....не знам....

# 84
  • Monaco
Чакайте малко, това че не е кръвна дъщеря на Хазар не означава, че той не е човекът, който я е отгледал и обичал като истински баща. В крайна сметка няма значение кой те е създал, а кой е бдял над теб, кой се е грижил, кой те е обичал.

# 85

Но защо реши, че трябва да си тръгне от Миран (така разбрах)??? Колко серии вече убеждава и нас зрителите и Миран, че е простила, че иска да е с него, че го обича и т.н. Страдаше с него, казваше му, че и той трябва да си прости и сега отново започна да върти плочата за отмъщението. Значи като дъщеря на Хазар му беше простила, а като нечия друга дъщеря, не може.

Дано наистина се откажат от трети сезон.

Защото както се видя последните 2 серии Миран я отбягваше и не искаше контакт с нея Тя се опитваше да говори с него , да го прегърне , но той не та не . Държанието на Миран беше много грозно на фона на досегашното му обожание спрямо Рейан , било то и под предлога  на новите разкрития
Рейян в разговора им снощи много добре му обясни за това си поведение

Азат ме подразни  за първи път много . Стоя и гледа как майка му удря Елиф Та тя е жена , и то негова.  Язък

И мен основно ме вълнува как и къде ще отиде и ще започне новия си живот Рейан Видя се , че затвори миналото . Дано сценаристките успеят в това си начинание

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 22:04 от KrasiAnna

# 86
И мен основно ме вълнува как и къде ще отиде и ще започне новия си живот Рейан Видя се , че затвори миналото .
Точно за момента, в който както пише ти Рейян затвори миналото, едно рускиня е написала много проникновен коментар. В смисъл, че Рейян на практика го е събрала с истинското му семейство и затваряйки вратата се е разграничила от тях, защото тя е чуждата. Ще цитирам мнението в скрития текст:
Скрит текст:
Mari Avag
"Какой ценой они помирились. Очень символично то, что Рей и вправду их связала . И последние минуты серии, когда она закрыла дверь , Миран остался внутри со своей настоящей семьей. Вот мы конечно с утра до вечера с палками в руках гонимся за сценарами( заслуженно ) 😄, но иногда нам дают маленькие такие кадры и сцены, которые говорят вместо тысячи слов. Просто нужно увидеть , понять . Она за руку его взяла и привела в его потерянный истинный мир, к отцу , к деду ... . А сама оказалась вне этого мира."

# 87
Епизод 36 с превод на български език. Приятно гледане !😊
https://m.my.mail.ru/mail/evavili/video/21/439.html

# 88
Рейян нито за момент не реши да държи майка си отговорна за нещо, нито да се срещне с нея? Кое момиче няма да се свърже с майка си?

# 89
  • Плевен / София
Рейян нито за момент не реши да държи майка си отговорна за нещо, нито да се срещне с нея? Кое момиче няма да се свърже с майка си?
Тя искаше да и се обади, но Шюкрян я разубеди.

Общи условия

Активация на акаунт