Hercai/Вятърничав по ATV Тема 11

• 125 003
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Пропуснала съм, но не ми се вижда естествено... никоя Шюкрян не може да ме спре...

# 91
  • Пловдив
За нуждите на сценария може, но наистина да ходи да търси обяснение от майка си, не от човека които я обича с цялото си сърце като родна дъщеря Simple Smile
Нелогични неща правят сц, но да видим когато се появи и Зехра какво ще е.

# 92
Искам да ви споделя че едвам изглеждам с отегчение последните епизоди . Просто 36 епизода по 2-3 часа -много време му отделих , та искам да го изгледам до край .
Абсолютно никакво развитие и нищо интересно грам не се случва . Има ли друг на това мнение?

# 93
Аз пък мисля, че точно от последните епизоди е грехота да се оплакваме. Имаше застой наистина, но отмина, за щастие.
Е, не е екшън, но да казва някой, че грам нищо не се случва... Нека бъдем обективни.
Друг е въпросът, че сериите са прекалено дълги и винаги има пълнеж. И ние сме го коментирали, и повечето известни личности на турското кино са го казвали. Навярно ще се променят нещата, но засега е това.

Между другото, една година от началото на сериала. Simple Smile

# 94
Аз ли нещо се психясах с короната, но не сте прави, че последната серия и скучна. На някои сцени с Хазар и Рейян даже поплаках. Новата прислужница на Асланбей ли е шефът на Харун?

# 95
Страхотна

# 96
Аз ли нещо се психясах с короната, но не сте прави, че последната серия и скучна. На някои сцени с Хазар и Рейян даже поплаках. Новата прислужница на Асланбей ли е шефът на Харун?
Откъде това?

# 97
От къде това?
Ами ... сигурно от: начина, по който бързо я е намерила Султан; от подозрителността на Гюнул и Есма; от новата бележка, която Гюнул откри в разкопания гроб на брат си и която си е ново написана...; от един-два погледа на тази Асие (пак с А...). Братът си остава загатка...
Привет, момичета! Simple Smile
В тази серия ми хареса как Миран категорично и без съжаление се изправи на два пъти срещу Азизе - "Ти не си струваш да петня ръцете си с кръв" - това си беше звучен шамар от негова страна. Азизе го загуби като играчка, затова и се насочва към Реян. Интересно, дали знае кой е истинският й баща, или тепърва ще го търси. Според мен, знае кой е, имаше нещо победоносно в погледа й при изричане на глас на новата си идея за отмъщение.
Харун? Според мен няма влюбване в Ярен, той се жени по заповед на телефонния си патрон, който явно търси и съсипване на Шадоолу. Ярен със заплахите за отмъщение на всички от конака е от полза в случая.
Сега за Реян. Разбирам болката й от  истината за бащинството - силна беше последната сцена, в която обвини всеки от Шадоолу. Разбирам и желанието й да бъде силна и независима, както и да помисли за себе си - "Единственото, което човек има, е самият себе си". Вярно е, че захлопна вратата и ... Миран остана с Шадоолу, което  като че ли обяснява, защо се подложи на всичките страдания в конака на Азизе. Обаче ... не ми беше убедителна в аргументите си, защо оставя и Миран. Това: не искам да слушам, не ме докосвай - ами не ми се връзва с досегашното й отношение към него, както и с неговия отклик в ситуации на криза. Не разбирам, защо го наказва. Smirk Нейната истина сякаш издуха оная, заради която двамата се бориха - истината за отмъщението. Е, все пак не върна пръстена...
А куклата на Гюл все пак остана в дома на Есма и Азизе.
https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456243385%2F090b0 … pl_wall_-74204908
В Мидят дъжд и градушка, но тази седмица все пак ще имаме снет епизод.

# 98

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 19:59 от Verchy

# 99
Кой я спаси Рейян, нищо не разбрах? Дали не е началникът на Харун, истинския син на Султан

# 100
  • Плевен / София
Не го разбрах този фраг? От къде Рейян взе кон...нали си тръгна ...

# 101
Hello Hug
Новият фраг учудващо ми харесва, като изключим ревливите 5-секундни сцени между Рейян и Миран. Аз мисля, че той й доведе този черен кон. Но за мен по - странното е, че има кадри, на които се вижда как двамата яздят. И в следващия момент нещо става с Рейян и Миран научава по телефона ... Dizzy Face Rolling Eyes е как така .. той къде е .. ?

# 102
Може Миран да има близнак Grinning Ясно е само, че Миран си е върнал заводските настройки Grinning
Странно е, че когато прегръща Рейян е с вдигнат бритон, а когато и доведе коня е с прическата от първи сезон. И кой вдигна Рейян на ръце не е ясно.

# 103
Млад мъж е този, който взема Реян на ръце. А по походка и крака прилича на Харун. Rolling Eyes
А дали я спасява от някоя акция на Азизе, или инсценират нещо, за да приберат Реян и да предизвикат нови сблъсъци Миран - Азизе, Шадоолу - Асланбей???

# 104
  • Пловдив
А възможно ли е шефа на Харун да е бащата на Рейян 🙈 отмъщава и на двете фамилии, гадая си де докато сц не решат няма да разберем.

Общи условия

Активация на акаунт