Hercai/Вятърничав по ATV Тема 11

• 124 360
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Насух дели и децата, и внуците си.

# 661
  • Плевен / София
Насух дели и децата, и внуците си.
Така е, не е прав, но това не дава право на Джихан поради тази причина да пали конаци, да заговорничи срещу брат си...да не говорим за тормоза над Рейян и опита да убие Миран...

# 662
Някъде бях чела,че Джихан не бил роден.То  май и финала наближава вече,а относно даването по Диема-като съм изгледала сериал в нета  и после някак ми са чужди като гласове,а и като ги проточат 100 години ги дават.

# 663
Първият епизод на сериала "Вятърничавия" е събрал над 30 милиона гледания.
"Вятърничавия“ е в топ 10 на най-гледаните телевизионни сериали през последните години в Турция.

Описание на 52-ра серия на руски език:
Скрит текст:
Война между Азизе и Фюсун продолжается полным ходом. Азизе, которая потеряла Дильшах, которую она так много лет прятала, из-за Фюсун, пока ищет способы вернуть ее, но Фюсун не останавливается и продолжает создавать различные проблемы Азизе. Рейян почувствовала себя плохо после сладостей, которые она съела, думая, что они были отправлены ее отцом, она упала в обморок на глазах у Азизы, которая пришла посмотреть, в порядке ли она. Азизе в одиночку вступает в борьбу, чтобы помочь Рейян и ребенку в ее утробе. Рейян была отравлена Фюсун. Положение младенца и Рейян неясно. Тем временем Азизе предупреждает Шадоглу и хочет сказать, что это Фюсун причинила вред Рейян, и ради этого она тайно встречается с Насухом и говорит ему, что она пыталась спасти Рейян. Насух ​​поверил словам Азизе, но Рейян ничего об этом не помнит. После этого Азизе просит Насуха помочь ей встретиться с Рейян. Миран думает, что Азизе - единственная, кто несет ответственность за то, что случилось с его женой, и преследует ее. Однако Азизе таинственно пропадает. Все, кроме Насуха, думают, что она сбежала, потому что выяснилось, что она отравила Рейян. Однако событие, которое произойдёт в последнюю минуту шокирует всех и помешает им искать Азизе.

Втория фрагмент от 52-ра серия:

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 11:24 от nedlen

# 664
  • Плевен / София
Скрит текст:
Първият епизод на сериала "Вятърничавия" е събрал над 30 милиона гледания.
"Вятърничавия“ е в топ 10 на най-гледаните телевизионни сериали през последните години в Турция.

Описание на 52-ра серия на руски език:
Скрит текст:
Война между Азизе и Фюсун продолжается полным ходом. Азизе, которая потеряла Дильшах, которую она так много лет прятала, из-за Фюсун, пока ищет способы вернуть ее, но Фюсун не останавливается и продолжает создавать различные проблемы Азизе. Рейян почувствовала себя плохо после сладостей, которые она съела, думая, что они были отправлены ее отцом, она упала в обморок на глазах у Азизы, которая пришла посмотреть, в порядке ли она. Азизе в одиночку вступает в борьбу, чтобы помочь Рейян и ребенку в ее утробе. Рейян была отравлена Фюсун. Положение младенца и Рейян неясно. Тем временем Азизе предупреждает Шадоглу и хочет сказать, что это Фюсун причинила вред Рейян, и ради этого она тайно встречается с Насухом и говорит ему, что она пыталась спасти Рейян. Насух ​​поверил словам Азизе, но Рейян ничего об этом не помнит. После этого Азизе просит Насуха помочь ей встретиться с Рейян. Миран думает, что Азизе - единственная, кто несет ответственность за то, что случилось с его женой, и преследует ее. Однако Азизе таинственно пропадает. Все, кроме Насуха, думают, что она сбежала, потому что выяснилось, что она отравила Рейян. Однако событие, которое произойдёт в последнюю минуту шокирует всех и помешает им искать Азизе.

Втория фрагмент от 52-ра серия:

този линк е за 51 серия...Това е вторият фраг на 52 серия....

https://www.youtube.com/watch?v=lKDGjJHDHSY

# 665
gostenka68, нещо в бързаната съм объркала двата щата. Angry Поправих си грешката. Благодаря!

# 666
  • Плевен / София
Значи пръстена вярно показваше - момче и момиче...Кое изгубиха?....

# 667
Хайде,приятно гледане на 52-ри епизод.
https://ok.ru/video/1938519034564

# 668
Благодаря за експресния превод, rg73! gostenka68, кое е останало ли? В съня на Рейян с падането на нара и после дават как някой / в случая  по изгорените ръце се разпознава Азизе/ връзва синя панделка на дръвчето, т.е. закрепва, завързва мъжкото и бае на корема на Рейян. Та момче ще се роди според мен.
Есма да не сложи край на живота си? И Тази Фюсюн по - голяма кобра излезе. Накрая всички на една маса ще седнат /като онзи сън край реката/ но без Джихан и семейството му / то май и в съня ги нямаше/?
Интересно сега като Дилшах е жива, Хазар дали ще си раздели със Зехра, това са и страховете й все пак. Не знам с какво ще ни изненадат сценаристите, но според мен, няма да е честно Зехра отново да остане сама с разбит живот и три деца.

# 669
Аз пък почвам да си мисля дали сценаристите няма да съберат Зехра и Мафуз! Ама... ще видим!

# 670
Зехра пак почна да мисли само за себе си. Не даде на Мафуз да каже на Миран и Хазар , че Дилшах е жива. Относно Азизе направо не мога да я гледам толкова добричка.

# 671
Първия фрагмент от 53-та серия:

# 672
Не знам сценаристите с какво ще ни изненадат,но имаше фраг ,в който се споменаваше,че Рейян е внучка на Фюсунката,ама това ще рече Мафуз да й е син.Не намирам,чак такава разлика в годините им.А пък той доскоро я наричаше "госпожо"или и там има забулена тайна.А,че тая е зла си е зла,нали Харун каза,че майка му е много лоша,по-лоша от Азизето.Абе да го финализират вече,че става като Дързост и красота.Кой с кого и защо.омотаха се като свински черва.

# 673
Оо, значи ще имаме серия в петък! Супер!

# 674
Нова година, нов ден Blush В неделя на 10 януари 2021 година по ATV ще бъде излъчена 54-та серия на сериала       "Вятърничав". А на другия ден понеделник ще бъде излъчена първа серия на сериала по " Диема фемили" от 22.00 часа.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 15:19 от nedlen

Общи условия

Активация на акаунт