Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 105
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 140
Днес гледах видеата на N J (някой я беше споменал по-напред) .Красива девойка, не поднася кой знае какво съдържание, но ми е интересна. Говори спокойно, приятна ми е.

# 1 141
Да я питам Полина,от къде знае,че Захир има готови пари за ремонт? Това са си дума на Полина. Второ,ако иска и Полина може да спести,но тя иска да има скъпи вещи(личен избор),но реално може да спести от придобивки и да си позволи ремонт. Въпроса е,че не иска, в което няма лошо,но тогава не коментираш други и не се оправдаваш в сторита като ученичка,казваш просто така ми е комфортно.
Направило ви е впечатление,че много се заяжда и това ще и изиграе лоша шега. Имам чувство,че само чака някой да й напише нещо и го почва,чиста скандалджийка си е. Аз я отследвах вече,дано и други го направят.
Пепе поне всякаква може да е ама е пълно перде за негативни коментари,дори когато Надя я нападна без причина пак остана настрани,а можеше да се защити,а така само Надя се изложи.  Хитър ход от Пепе.

# 1 142
Паралелът е неуместен. Ивана все пак е влогър, който прави колаборации с различни фирми, произвеждащи хранителни продукти, споделя разни рецепти, изобщо храната е един от фокусите в канала ѝ, нормално е да се коментира какво сама е показала на аудиторията си. Ивана винаги се оплаква дали ще има какво да консумира из заведения и събития, все уточнява коя съставка ще махне от дадено ястие, за да бъде веган, даже авторска рецепта представи в колаборация с Бондюел, така че храната си е част от нейното влогърско съдържание. Ако не иска да се коментира начинът ѝ на хранене, да не го споделя. Някой коментира ли начина на хранене на Галя или Ида, например? Не.
[/quote]

Много добре казано, тя работи това. Наприр преди години когато я последва и не беше толкова вманиечена да е инфуенсър и това да и е работата, чакк след една година следване в соц мрежи разбрах че е веган. Значи не е натрапвала преди.

# 1 143
  • където ми харесва
Честно казано, и в мен седи съмнението, че всички тези неща, които изрекламира в последния си влог ( а и по принцип, всичко от Зоя) не са нещата, които по принцип яде. Да, доста често показва какво готви, но там има предимно зеленчуци. Тия неща, които приличаха на "паржолки" според Боби, така и не ги показа дали ги е сготвила, с какво ги е сготвила. Тофу я виждам за сефте да готви (поне в последните 10 видеа няма). А с тоя шейк, само като го видя и получавам позиви за връщане на поръчката, но тя не показа какво е сложила в него, а само опаковки на някакви добавки, за които "се смята, че" еди какво си. Идеяата ми, че не смятам, че консумира това, което рекламира.

# 1 144
  • Light of Zartha
Не знам защо сте толкова учудени от Полина. То си ѝ личи отдалеч каква е. Финансова култура от човек, който сигурно и 2лв не е изкарал през живота си. Бащи, гаджета, сайтчета.... особено показателно какъв капацитет е и каква финансова култура има. И не, бамбината и Полина не са един и същ човек, просто едната се включва всеки път да защити онеправданото ПолЕ, само за трети март пропусна (очевидно по какви причини). Колкото и хитроумна да го играе, Полина много се закопава сама.

# 1 145
Онзи ден си пуснах клипа на Полина, докато мъжът ми си беше вкъщи... Ей, този човек не можеше да повярва какви глупости гледам, слушаше и идеите за живота, за заемите и апартамента... И се побърка...наистина не можа да повярва, че такива хора, които явно не са постигнали нищо дават съвети по толкова сериозни теми...Да не говорим, че изобщо не беше очарован от външния и вид. Накрая каза: гледаш я за да и се подиграваш после, нали? Е какво да му кажа?

# 1 146
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В темата редовно се коментира кой колко е остарял, кръгове под очите и тн, неща, които мен не ме интересуват. Хора като хора, не може все да са перфектни и всички остаряваме.

Taка е,но когато вземат да лъжат и мажат как все ги питали,пък те изглеждали толкова сияйни,озарени,пък този продукт колко хубав бил и как им бил топ любимец(нищо,че за първи път чуват за него),пък тези дрехи колко хубава и качествени били(ако не беше реклама срещу заплащане,сигурно краката им нямаше да стъпят в конкретните магазини)... разбира се,че хората ще коментират тяхните жалки провокации и лъжи.Сякаш е толкова сложно да си откровен.

# 1 147
Онзи ден си пуснах клипа на Полина, докато мъжът ми си беше вкъщи... Ей, този човек не можеше да повярва какви глупости гледам, слушаше и идеите за живота, за заемите и апартамента... И се побърка...наистина не можа да повярва, че такива хора, които явно не са постигнали нищо дават съвети по толкова сериозни теми...Да не говорим, че изобщо не беше очарован от външния и вид. Накрая каза: гледаш я за да и се подиграваш после, нали? Е какво да му кажа?
Същата ситуация се разви и вкъщи за това видео. Просто я бях пуснала без слушалки. При мен завърши с : Защо изобщо гледаш клипчета ? Нищо ново и полезно не споделят циркулиращите хора в нета, само излишен трафик и лесно спечелени пари  (за някои).

# 1 148
Хайде, дано скоро да видим Пепиният апартамент... Полина ще я от следвам и аз. Както отследвах Маги и Попова,прекалено много се взеха за важни.

# 1 149
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И Попова(арогантна,високомерна) отследвах,и Валери(инфантилна),и Пепе(гледам я,но чак да я следвам - няма нужда,преди беше по-интересна).Полина никога не съм я следвала,нито имам намерение да й трупам гледаемост и бройка.
Засега моята любимка си остава Галя с дребни забележки.Елица също харесвам,защото се старае за видеата,иначе се поизчерпа и тя.
Също Анелия към имената,които са ми любимци.Тя не ми е точно любимка,но не ме дразни с нищо,семпла и непретенциозна ми е.Тъкмо е качило ново видео,което след малко ще изгледам.
Деси от Пловдив също много харесвам.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 19:56 от Adoralova

# 1 150

Един за друг 🤦🏼

П.С. От телефона не знам как да скрия изображението.

# 1 151
  • Варна/Амстердам
То от стоене вкъщи и вършене на нищо, се изтъпява яко. Валерката е надлежен пример затова.

# 1 152
Аз нямам претенции да блестя с уникална финансова култура, но за мен нямаш реални спестявания, докато имаш каквито и да е било дългове. Въпрос на приоритети, но и не виждам как можеш да спестиш, ако не се "лишиш" от нещо поне временно - например ненужно скъпи дрехи/вещи. Доходите и размерът им, за съжаление, никога не са 100% сигурни, дори да изглежда така, докато дълговете са си дългове.

Инфлуенснахте ме да разгледам Лумене. Трябва ми нещо тип ББ крем, с леко покритие, колкото да изравни тена и да озари, но с приличен състав и да не запушва порите. Досега си ползвам този на Гарниер, за който разбрах от Попова. Ползвам този за по-суха кожа.

# 1 153
Сега отдих да видя специално коментарът на Захир и отговорът на Полина. Полина какво се оправдава? Купува си скъпи ненужни вещи и не е спестила и лев, а се оправдава тъпо. А откъде знае Захир какво е имала? Брех.
Захирче, не се обяснявай с нея, не си струва.
Остана ли някоя интересна българска влогърка?
Тия хора не гледат ли чуждестранните си колеги какво правят и как се развиват?

# 1 154
Пак ще се опитам да обясня аз какво разбирам от обясненията на Полина. Тя казва, че предпочитат да развиват бизнес начинанията си и ако в близко бъдеще теглят кредит, той е да е с такава насоченост.
Предпочитат да живеят на квартира, но да имат свободата при нужда да се възползват от банките за бизнес, а когато вече има резултат от работата им, тогава да мислят за собствено жилище и то без да се налага да правят компромиси. Това, че някой е решил да живее в 80 квадрата не означава, че друг не може да си мечтае за 130 и да иска за себе си точно това.
Аз лично много съжалявам, че преди вече 11 години заложихме на ипотечен кредит. Хем ни е малко жилището и вече искам да го продавам, хем изгубихме години, в които можехме да развием начинанията си. Към днешна дата, с днешния си опит, никога не бих вложила целия си финансов ресурс в един апартамент.

Иначе разбирам Захир защо се е подразнила, много тъпа постъпка на Полина.

Общи условия

Активация на акаунт