Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 200
Валката се оказа по-голяма чалгарка, отколкото си мислех. Първо Галена, сега някакви неща за Анелия обяснява и се прехласва, че някой ще я имитира в "Като две капки вода" 👀
Скрит текст:

# 1 201
Относно Гергана искам да кажа, че не й пожелавам да е болна. На никой не бих разбира се, мисля че използва вниманието към себе си в момента, не й беше зле преди да обявят заболели, нали ? Та..хипохондрик си е и това е, болна е за внимание.

# 1 202
Именно. Качваше сторите как е много важно да се предпазваме, маски, обяснения.. повече с маска не я видях. Една съфорумка беше написала, че я е видяла на събитие. Несериозноооооо... аз също не и пожелавам да е болна, но трябва да отиде да се погрижи за менталното си здраве.

# 1 203
  • Някъде там
За Пепа изявите на Пепа по телевизиите са виновни и двете страни.
Да си проучват малко кой канят, не знаят ли че Пепа е доказала много пъти, че не помни какво е говорила и рекламирала преди време, важното е да говори нещо, да се показва там пък дали е вярно е друг въпрос.

На Гергана малко не и вярвам, че е с температура, дано лъже за внимание този път, защото ако се окаже, че е с корона безотговорното и поведение ще е заразило много други хора...
Тя изобщо не се задържа в тях и 3 дни, не 14. И сто процента съм сигурна, че не е ходила с маска. Ако беше щеше да пуска редовно сторита с нея.

# 1 204

Оставям това тук, умишлено не е скрито. Изводите оставям за вас, аз спирам да я коментирам.

# 1 205
Не й пожелавам и аз да е болна, но е изключителен егоцентрик. Сега се е вкарала във филма, щото може тя да е болна, а че може да е ръсила зараза 2 седмици, дреме й. Този вирус ще се окаже не само изпитание за здравето ни, а и за морала ни.
И да не й пиша аз, за да не я вкарам в още по-голям филм, но без рентген и специален тест, само със слушалка едва ли може до се определи има ли или няма коронавирус. То понякога и обикновена пневмония  не може да се засече само със стетоскоп, а предполагам така са я прегледали в спешното. От щаба правят по три проби преди да са сигурни... Та да е нащрек и да си седне на трибуквието.

# 1 206
А това сигурно някоя нейна двойничка го е публикувала ... 🙄
Скрит текст:

# 1 207
Съфорумка беше споделила за нова звезда на небосклона-NJ.Гледах видеото и за метода "бондинг",ще го пробвам,за двата ми резеца,навих мъжо,макар че той не вижда смисъл,ама и аз като плеймейтките,като си имаш под ръка специалист,защо пък да не се възползваш про боно Grinning.
Като наша Гана съм аз,вече от 2 дни,започна с гърлото,субфебрилна темп. и слезна вече към белите дробове,и сме в един град.Найс...

# 1 208
Ако наистина е била в Италия в район, където има много заразени, и е подозирала, че може и тя да е заразена, но не е стояла вкъщи и не се е тествала веднага, то е изключително безотговорно и ако наистина е болна, то със сигурност е заразила много хора навън.

# 1 209
Цитат
Коя е тази Оксана? Линк?
Ето:
https://www.instagram.com/samoylovaoxana/?hl=bg
Назад из темите сме я обсъждали, има бизнес с тренировки и хранителни режими, както и модна линия за деца и възрастни. От време на време прави видеа в ИГ ТВ, много е отдадена на семейството си, поне според моите виждания, винаги споделя ценни съвети за родителството, измисля разнообразни игри на децата, изобщо приятен инфлуенсър на семейна тематика с убийствено тяло за жена, родила 4 деца. Мъжът ѝ е известен руски певец от еврейски произход, даже наскоро беше споделил, че доведеният му дядо е българин.
Аз лично следя доста рускини в Инстаграм (Оксана Самойлова, Олеся Малинская, Алина Акилова и др), споделят много полезни за мен рецепти за хранене, козметика и поддръжка като цяло, поне аз досега такова съдържание на български не съм намерила, с изключение на Капитоновата, която хем ми допада в някаква степен, хем помня как последва и отследва половин България, за да натрупа аудитория и това ме дразни. Има потенциал в това момиче, прави видеа като по учебник - кратки, ясни, съдържателни, с добра дикция и визия, с предварителна подготовка. Ако се ограничи в създаването на съдържание, свързано с тренировки, хранене и beauty нишата само ще спечели, тъпотии като неинформираното видео за коронавируса са абсолютно излишни, както и онези пикантни детайли от личния ѝ живот, които я представят в лоша светлина, заради която рускините имат небезизвестна слава по нашите ширини.
Антоанета най-добре да спре да се изявява като beauty blogger, толкова е невежа, излага себе си и рекламодателите - то не бяха плодчета AHA, фалшиви пасти за зъби, очна линия, която не може да сложи еднаква на двете очи...Не, не и пак не.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 11:04 от Crystal Noir

# 1 210
Е в Милано беше, на седмица на модата. Вечерта Армани си проведе ревюто без публика, а наша Гана ходи в София като нагло излъга, че е отишла да й направят тест. Само че съфорумка я беше видяла да си прави фотосесия...

# 1 211
В Милано беша Гергуца. Страшно дъно е тази женица.

Междувременно решпортажа с Пепе завърши с думите, че пастите с активен въглен не работят. Пък Пепочи ги рекламира. 🤣🤣

# 1 212
Пепонката е за ИГ профила. Joy

# 1 213
Е в Милано беше, на седмица на модата. Вечерта Армани си проведе ревюто без публика, а наша Гана ходи в София като нагло излъга, че е отишла да й направят тест. Само че съфорумка я беше видяла да си прави фотосесия...
Scream
Ужас.
При мен обявиха,че ако не спазваш карантината те очакват 7 години затвор.Това специално на коронавируса,иначе
 за не спазване на карантина наказанието е само 1 г. затвор. Не,че някой би си помислил да излезе.

# 1 214
Това момиче Гергана не е добре изобщо, съжалявам, но просто дори това е мек изказ.
Според мен не се е тествала, то май не може просто така да се тестваш за корона.
После, нали казаха, че на тест без проявени симптоми не може да се разчита за достоверен резултат.
После, има обявена карантина и ако си нормален човек, би направил всичко възможно, за да я спазиш и да си седиш вкъщи. Ако се налага да излизаш за хляб, примерно - с предпазни средства, за да предпазиш околните.
Та, кое от всичко направи тази шматка, пристигайки от най-засегнатата европейска  държава?
Мисля, че не е с коронавирус и дано не е, ще е добре за всички.

Общи условия

Активация на акаунт