Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 105
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Wonderland
За кредитите на Полина не ви проследих много, но имайте предвид, че взима доста пари за един пост в Instagram, още толкова за спонсорирано YT видео, а цената скача при включване и на някое Story. Не я следя, не знам колко такива има, но говорим за суми около 800-1000 лв. на парче за такъв "инфлуенсър" като нея.. макар че както си е повярвала знае ли човек колко иска... Grinning

Ая се върнала в България и до колкото разбирам не за малко. Само преди няколко седмици показваше как търсят апартамент, как намериха апартамент, как обзаведоха - всичко изглеждаше все едно ще се задържат.
Доста се изненадах и ми е чудно какво ли се е променило.

Нищо не се е променило и ще си живее пак в Ню Йорк, доколкото разбрах от сторитата ѝ напоследък се е върнала по работни ангажименти за някакво време. Със сигурност е трудно това разделяне между София и Ню Йорк, евала, че се е съгласила на такъв живот... аз не знам дали бих Grinning

Видяхте ли операцията за “извайване” на фигурата, на която се е подложила Евгения? Нямам против хирургически намеси за премахване на някоя фрапираща черта(въпреки че те ни правят чаровни 😉), но това за мен е прекалено... Всеки ЗДРАВ човек може да постигне хубави резултати със спорт и здравословно хранене. Да, раждала е, представям си, че е много по-трудно, отнема усилия, време и най-вече много желание. Бих се подложила на пластична операция само за нещо, което не мога да променя, но това е само моето мнение...

Евгения тренира и то доста. Казвала е няколко пъти, че има причина да не може да се върне към старата си фигура, затова и се подлага на допълнителни процедури. Simple Smile

# 1 186
Sunflower , аз мисля че почти винаги преиграва, за да прави интересни видеа. В началото беше по-лежерна, де. Това видео, специално на мен, ми се стори искрено. Емпатията ми се включи автоматично като чух нещата, които каза, защото съм минала през доста неща и аз самата(както всеки човек). Мисля, че ще ти хареса.

Коя е тази Оксана? Линк?

# 1 187
В бъдеще очаквам от Пепе видео на тема "Аз и Филяка на гости на Ева и Филип в Дания" 😂

# 1 188
Това е доста... Disturbing. Само показва колко пипани са снимките, защото Джеферович на последната преди операцията доста маса около корема има, а обикновено снимките й я изкарват изваяна. Като например тук, където и за релеф се намеква.

# 1 189
Снощи прочетох за една руска инфлуенсърка Екатерина забравих й фамилията, която била убита и разфасована от гаджето си, защото му се подиграла на сексуалните способности и че е беден. Щяла да пътува за Амстердам на почивка с някакъв богат чичко, който можел да й е баща по възраст, и който я следвал в социалните медии. В същото време му казала обидните неща. На гаджето му кипнало и я наръгал с нож няколко пъти, после я разчленил.

# 1 190
Хе хе хе, за единия трафик ли да се излага?!
Скрит текст:

И реклама на doppel herz Simple Smile

# 1 191
Джаферович я бях мернала гола в един вестник ( на втора страница имаше момиче на деня ) и отделно има еротични фотосесии преди години..Ако се опитва да се докара до онази форма е много далеч. Отделно не виждам и смисъл, нормално е тялото да се промени след 2 деца, спорт, здравословни проблеми. Малко в повече ми идва това споделяне от нея, не я следвам, снимката щеше да е добре да е в скрит текст. Да се прави както се харесва, но ми изглежда малко вманиачена за 32-33г жена, майка Simple Smile

# 1 192
Когато ти дойдат в повече, съобщенията на 12-годишните ти “фенове” 😂

# 1 193
Гергана с температура.... Но защо да е под карантина. .

# 1 194
Филетка ми изскочи по Нова - коментира, че колегите ѝ рекламирали измамни продукти за избелване на зъби.

# 1 195
Добре де, нали Гергана ходи да си прави тест??? Сега се оплаква колко се е уплашила? Сериозно ли бе хора, това противоречие до кога ще има гласност?? Как ме агресира..

Писах й, чакам отговор.
Скрит текст:
Допуснала съм грешки ама шанс Grinning

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 09:59 от Анонимен

# 1 196
Гергана е с температура. Добре, че "послуша"всички за карантината.
Скрит текст:

# 1 197
Филетка ми изскочи по Нова - коментира, че колегите ѝ рекламирали измамни продукти за избелване на зъби.
Хайде да се самосезират всите инфлуенцърки

# 1 198
Пепелджийска с какви очи ми излиза да говори как трябва да се посещава специалист за избелване на зъби и кооооолко се страхува от продуктите на пазара? Не беше ли тя, която се запасяваше с пасти за зъби Arm&Hammer, които са еквивалент на четкането на зъби със сода. И не в един клип ги е показвала. А знае ли, че при по-тънък слой емайл, при генетично не толкова устойчив механично емайл, при по-силен натиск с четката такива поразии стават върху зъбите и венците, че трябва да прави "гивалей" за посещения при зъболекар, за да се поправят щетите върху зъбите на инфлуенснатите от нея. На всяка манджа мерудия... Не знам тя ли е по-виновна, или медиите, които и дават поле за изява?!

# 1 199
А такааа.... Гергана с температура точно 2 седмици след завръщането й от Италия.
Тестовете не се правят по желание, особено към онзи момент никой не я тествал, лъже и маже. Освен това в ранен етап на заразяването тестът може да не покаже нищо. Но и тя, и простата й сестра не се спряха.  Най-лошото беше, че съм 100% сигурна, че е ходила и в Британика на курсове. Имаше май сторита. Ако касаеше само нея, да си троши главата, но ако сега е болна и е заразила още хора , няма да казвам какво заслужава, че ще ме баннат.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 10:19 от Stella Gemella

Общи условия

Активация на акаунт