Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 170
Този кредит за кола от ония потребителските с безумно високите лихви ли е или някакъв специален за кола с по-ниски лихви?

# 1 171
Този кредит за кола от ония потребителските с безумно високите лихви ли е или някакъв специален за кола с по-ниски лихви?
Ами питай я.
ММ изтегли потребителски кредит, че обзавеждаме апартамент, при супер лихва - като за ипотечен. Но има кредитна история към тази банка.

# 1 172
  • Мюнхен
Значи... никога не съм била от хората, които си купуват "мърч" на разни блогъри и влогъри, ама хлътнах по една тениска с ДНК от колекцията, която Йордан от НиМК пусна и на, поръчах си я. Пък хич не съм му фен. К'во правят едни тениски 'начи, тц-тц Smile

Готини неща има, кискам се на разни надписи, ако някой си търси нещо закачливо, препоръчвам. Аз лично предпочетох нещо по-носимо и нямам търпение да си я получа.Innocent

# 1 173
Оставям ви нещо, което се надявам да ви стопли сърцето :
Кампанията " Да помогнем на баба Лили" , организирана от Крис Захариев - https://www.instagram.com/p/B9hQTK9jh6K/?igshid=14o7f549bt58t
Това момче има усет не само за разказване на истории, но и за добрите неща, за които може да ползва платформата си!

# 1 174
Аз идвам от видетото на Наталия Тейлър. Голям кеф ми е да я гледам, не знам дали някоя от вас я следо. Това е новото ѝ видео, по-скоро е “изблик на чувства”, вместо обикновените ѝ интересни видеа тип “spilling the tea”.

https://youtu.be/3kGKsaiAm5Q

# 1 175
Някой следи ли Оксана Самойлова? Голяма драма е станала вчера.

# 1 176
  • Варна
Аз я следя ,ама съм изтървала пак явно ...какво е станало ?

# 1 177
Щом Ивана снима как се храни, не виждам нищо лошо в това хората да коментират диетата ѝ. Ако не иска да се коментира, да не снима.

Честно ли? Ако не искала да ѝ бъде коментирана диетата и здравословното състояние, да не се качвала в интернет? Сигурна съм, че повечето имате и вие инстаграм и супер много ще се зарадвате, че някой ви коментира здравословните проблеми и как се храните, щото сте си пуснали снимка на вечерята от Коледа, например.

Да се коментира кой какви грешни избори правел за здравето си, без да сте му лекуващия лекар и да са ви поискали мнението е доста нетактично.

Впечатленията ми от Ивана са за човек, който живее предимно според модите в нета. Много врещи за кожа, но една читава клиника не е посетила, освен ако не е колаборация. Много дълбоко се съмнявам, че е лекар й е препоръчал да яде изкилифинчените манджи на Зойа. Яде за каквото й се плаща, показва го, коментира се. Причинено следствена връзка от българския интернет(!?) И това, че на някой соята му понася или поне не му вреди, не я прави полезна. Особено в извратените крайности, заместваща едва ли не всички възможни храни. Веганите ще ги коментираме след 10 15 години. Особено подрастващите, които са вегани, защото Ивана е.

Off topic : Ама съм убедена, че няма да ми цитираш научни изследвания, които гръмко заключват, че соята е вредна.

Нетактично е и без капка образование и подготовка да се изтъпаниш да обясняваш колко лесно е забременяването, но някои го правят. Ивана иска мнение за това дали да отиде до тоалетната, така че малко страннно звучи това защитаване на изборите й, които прави предимно според заплащането. Или според пратките, които получава. И да, в крайна сметка като си снимаш всяко ядене и храната ти представлява 50 % от съдържанието в канала, ще се коментира. Да говори за книги и спасяването на маймуните и няма да й коментираме смутитата с маруля.
Посочи ми къде съм казала, че соята е вредна.  И да, няма да ти цитирам нищо във форум, в който половината четящи имат грамотност на 1 клас и ментален капацитет на хора с влогъри за образци.

# 1 178
Мъжът й вчера пусна лайв в инстаграм надрусан и пиян, тотално неадекватен, с обръснати вежди и брада, в лайва псува феновете и се държа грубо с 1-та им дъщеря (Лея). Междувременно някакъв рапър обяви пред медиите, че Джиган често изневерявал на Оксана и че го засичал из стриптийз клубове и т.н Руските медии направо са избухнали и в момента е топ новина в шоубизнеса, твърдят че Оксана е подала молба за развод и че Джиган е наркозависим и се лекува. Много ги харесвах като семейство, тя роди съвсем наскоро 4-тото им дете, преди няма и 2 седмици. Горката.

# 1 179
Аз идвам от видетото на Наталия Тейлър. Голям кеф ми е да я гледам, не знам дали някоя от вас я следо. Това е новото ѝ видео, по-скоро е “изблик на чувства”, вместо обикновените ѝ интересни видеа тип “spilling the tea”.

https://youtu.be/3kGKsaiAm5Q

Аз я гледам и е МЕГА сладка и много и харесвам видеата. Искрено ме забавляват, а и са ми много интересни!

# 1 180
  • Варна
Мъжът й вчера пусна лайв в инстаграм надрусан и пиян, тотално неадекватен, с обръснати вежди и брада, в лайва псува феновете и се държа грубо с 1-та им дъщеря (Лея). Междувременно някакъв рапър обяви пред медиите, че Джиган често изневерявал на Оксана и че го засичал из стриптийз клубове и т.н Руските медии направо са избухнали и в момента е топ новина в шоубизнеса, твърдят че Оксана е подала молба за развод и че Джиган е наркозависим и се лекува. Много ги харесвах като семейство, тя роди съвсем наскоро 4-тото им дете, преди няма и 2 седмици. Горката.
Олееееелеее....ужас.Аз мъжът й не го следвам явно за това не съм разбрала

# 1 181
Някъде има ли това видео?

# 1 182
Наталия Тейлър гледам и аз. Мааалко започна повечко да преиграва в последните видеа и на моменти ми идва леко фалшива. Още не съм гледала новото видео.

# 1 183
Видяхте ли операцията за “извайване” на фигурата, на която се е подложила Евгения? Нямам против хирургически намеси за премахване на някоя фрапираща черта(въпреки че те ни правят чаровни 😉), но това за мен е прекалено... Всеки ЗДРАВ човек може да постигне хубави резултати със спорт и здравословно хранене. Да, раждала е, представям си, че е много по-трудно, отнема усилия, време и най-вече много желание. Бих се подложила на пластична операция само за нещо, което не мога да променя, но това е само моето мнение...

# 1 184
Аурора, и аз се бях засилила с тази новина. Потресаващо е! Не искам да си представя колко боли, а за цената да не говорим. Евгения ми е много симпатична. Харесвам излъчването на самата жена. За спортист (тренирала е плуване) дори се изненадвам, че не може да постигне тези резултати със спорт. Може да има и други причини, здравословни. Абе, иска се огромна смелост за такива манипулации. Евала!
И малко, за смях, ако се е притеснявала за фигурата си, да се беше доверила на мъжа на Джулияна. Щеше да я направи спица!

Общи условия

Активация на акаунт