Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 169
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 320
Блог пост от Зори за АНА и ВНА киселините - https://agleu.eu/%d1%81%d1%8a%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%ba%d0%b … 0%b8%d0%bd%d0%b8/

# 1 321
Не заслужава това внимание, но
Скрит текст:

Сега,като разбрах,че съм нещастна, щом пиша във форум (брех!), да се изява поне като такава - малка разглезена пикла, научи се да говориш правилно български език и се благодари,че имаш мама и тати да ти издържат гъза, за да се чудиш как да си губиш времето. Не си феминистка, не, точно обратното. Много книжки трябва да изчетеш.
Веднъж и аз да ползвам блок бутона,че само ми излиза във фийда.

Имало и още...с доволно количество липсваща пунктуация 😂

Освен, че в Бг мама са тъпи, грозни, нещастни и зли,
"Хобито ТИ е много по-тъпо от хобито МИ"
Малко е смешно да коментираш кой какво свободно време има и как го използва, при положение, че имаш време да снимаш намсиколко сторита на ден и да четеш за себе си по форумите.
Не че помня какво е писано за тази.
Защо така разните му там еко-био-хелти просветители обикновено са с такъв къс фитил и избиват на злобичка и агресия при най-безобидния коментар по техен адрес? 🤔😂И феминизмът им е все един такъв криворазбран...

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 19:26 от tuali

# 1 322
  • Варна
Момичета, оставям линк към новото видео на Деси!😊🌞🌷
https://youtu.be/sdDL4Bkp_lo
Така ме разчувства! Heart
Точно идвах да я похваля и видях, че е споменато вече.
Поредна глътка свеж въздух от нея сред десетките безсмислени рутини, проекти и драми на останалите.

# 1 323
Аз не разбрах тая защо ѝ се запали фитила така. Нямам ли право да кажа, че ми е неприятна? Както мен не ме харесват всички, така и нея не сме длъжни да в харесваме.

# 1 324
  • Light of Zartha
Лелеее тази е много жалка Laughing И Пирината не беше чак така, когато се разстройваше от бг мамите Grinning
А пък колко обичам цитата "get a life" от хора, които без интернет са напълно загубени, кой ще им следи тъпотиите? Къде ще отидат тези няколко хиляди абонати? Не ги ли е малко страх, че са "известни" само в интернет, в кварталният магазин са просто Гане и т.н.?

# 1 325
Ама що тъй на мен, и на себеподобните ми, ни е "забранено" да коментираме тези велики създания, потомци на Клеопатра, бог Ра, Кришна, Луи XIV и пр., и биваме линчувани публично от великата беге блогърска гилдия, но точно на тях им е позволено да ни коментират, да ни казват, че сме нещастни, незадоволени, депресирани, злобни, не знам как да ползваме Интернет и прочие? 😱 Какъв е тоя двоен стандарт, питам аз!
Не знаем да ползваме Интернет, щото не сме Инстаграм инфлуенсъри ли? Аз не съм егоцентрик и жадна за внимание, че да ми е от жизнена важност да имам 4-5 цифрен брой последователи. Предпочитам да имам форумни дружки, които ми четат коментарите и без да са ме виждали каква съм убавица 😉😛
Точно за тази пък нищо кой знае какво не е казано, аз даже не знаех за нея. Пийк само спомена, че не ѝ е приятна. Голям праз. И мен леля Пена, комшийката не ме харесва, дай да я изгоря на клада, щот как може да не ме харесва, МЕН, инфлуенсърката на стълбището на първия етаж.

Впрочем, много ми е неприятно, когато форумът БГ-мама е едва ли не нарицателно за необразовани и загубени жени, които не си ваксинират децата и вярват, че земята е плоска. А то е точно обратното. Не, че няма кукувици, но са по-скоро изключение. Можеш в БГ-мама да получиш много по-адекватни съвети за здраве, красота, диети, градинарство, шивачество, че и автомобили ако щеш, отколкото от тези уанабита, маскирани зад термина "инфлуенсърки". "Get a life" излаяха хората, които живеят в Интернет. Абе, що им обръщам внимание и аз не знам. Айде, ауфидерзейн!

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 19:34 от Анонимен

# 1 326
  • Варна
Относно Lumene и Пепе не вярвам да ги ползва или поне не постоянно. По-скоро е реклама само. Винаги във видеа е показвала скъпи фон дьо тени, както и червила, като козметика, която ползва. Питала съм я на лични съобщения за някои продукти, с които я виждам в нейни видеа и са ми харесвали-оказват се доста скъпи.

# 1 327
Момата иска да е в класацията, не разбрахте ли? 😜😄

# 1 328
Предлагам следващата класация да бъде за най-слабо известен б/влогър, за да може такива прокариотни като .... (как й беше името?) да се почувстват oценени.

# 1 329
А баш. 😂 На това му се казва adult tantrum по милениумски. 😜

# 1 330
Впрочем, много ми е неприятно, когато форумът БГ-мама е едва ли не нарицателно за необразовани и загубени жени, които не си ваксинират децата и вярват, че земята е плоска. А то е точно обратното. Не, че няма кукувици, но са по-скоро изключение. Можеш в БГ-мама да получиш много по-адекватни съвети за здраве, красота, диети, градинарство, шивачество, че и автомобили ако щеш, отколкото от тези уанабита, маскирани зад термина "инфлуенсърки". "Get a life" излаяха хората, които живеят в Интернет. Абе, що им обръщам внимание и аз не знам. Айде, ауфидерзейн!
Които освен това се лекуват с камъни и енергии, а от мене оня ден разбрахте, че правя и магии на лунна светлина!
Алилуя!

Най-много ме изуми твърдението, че във форуми пишели хора, които не знаели как се ползва интернет. Ама, че празноглаво същество.
Много съм разочарована от нея, защото ми беше симпатична в много отношения, макар така и да не успях да схвана планирането на менструалния цикъл.

# 1 331
Прекрасно видео на Деси.

# 1 332
ако имаше класация за най-жалък прохождащ инфлуенсър -> сигурно щеше тази + Пириня да са на върха

# 1 333
Не заслужава това внимание, но
Скрит текст:

Сега,като разбрах,че съм нещастна, щом пиша във форум (брех!), да се изява поне като такава - малка разглезена пикла, научи се да говориш правилно български език и се благодари,че имаш мама и тати да ти издържат гъза, за да се чудиш как да си губиш времето. Не си феминистка, не, точно обратното. Много книжки трябва да изчетеш.
Веднъж и аз да ползвам блок бутона,че само ми излиза във фийда.
И таз добра... 😀. Кактусче, добре си я подредила тази самозабравила се пикла. Ако продължава да чете тук ще й се срине психиката. Не е толкова обсъждана колкото Пепон например, ама се е взела за някаква специална и пред измислените си последователи едва ли не изкарва, че е звезда тук. Ето колко бързо един човек може да опротивее с тъпите си изказвания, повече таз няма да я коментирам.

# 1 334

бе то ясно, че иска, ама какичките ѝ не пускат кокала току-така 😁
Трябва да се постарае доста повече от едно-две сторита по наш адрес. Колко такива като нея опитаха така, ама като гледам никой не се сеща за тях 🤣

Общи условия

Активация на акаунт