Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 305
Мимето и аз не съм й отваряла досега нищо, но сега в иг й видях умната главица Wink  EGO... Girl Power

# 1 306
Добре, че е "бг - мама" да и се качим на гърба, та и нас да ни забележат.Rolling Eyes Не заслужават внимание подобни опити, защото иначе постигат целта си.

Адора предполагам има предвид, че с подобна температура човек няма да си увие чалма и да пише статуси в инстаграм. Много е странна Гергана и лъже, ама много.
Аз все пак смятам, че наистина сега има някакви симптоми и силно стискам палци нищо да и няма, защото е доста стресиращо.
Просто не мога да възприема, че човек може да лъже за болести.

Видеото на Живот със ... беше затрогващо.  Чудесна идея и за пореден път казвам, че я обожавам Микаелка.

По казуса с Полина смятам, че всеки има право на различни възгледи и планове за бъдещето, в случая гадното беше, че при съвсем подробен и приятелски отговор от Захир, тя самата получи иронизиране.
По същия начин и сега сладката Валери доста кофти отговаря на 12-годишните си  фенове, които не че ще се юрнат да купуват гащеризона, а просто търсят начин да и зададат въпрос, та да се докоснат до идола си и нейният отговор значи толкова много за тях. Ами пиши като човек Приятели, така и така, във видеото казвам...

# 1 307
Пак някаква жадна за слава явно... не съм я чувала, няма и да чуя повече за нея, но тя ще дъвче бг-мама в опити за оригиналност...

# 1 308
Пак някаква жадна за слава явно... не съм я чувала, няма и да чуя повече за нея, но тя ще дъвче бг-мама в опити за оригиналност...
Акъл и мен... не дойдат ли навреме, въобще не ги чакай, та и тая тъй. Засега знаем само за мен.. й, понеже го е пльоснала на всички възможни места и говори често за него, за другото от четене на книги само не се получава..

# 1 309
Живот със синдром на Даун са хубаво семейство, което прави всичко, което може за дъщеричката си, но Микаела е едно голямо изключение от правилото.
Повечето хора с Даун не са като нея и е хубаво да се покаже и другата страна на нещата, за да не се заблуждават хората, че ако много се стараеш, детето ти може да живее един по-скоро "нормален" живот.

# 1 310
Ами тя така си изкарва парите чрез реклама на продукти - трика е ако се хваниш и кликнеш вьрху линка с продукта - мисля за всяко кликване сьщо инфлуенсьрите получават парична сума. Има много тинейджьрки закогото е като role model.

quote author=tuali link=topic=1184179.msg40338730#msg40338730 date=1583847820]
Ох, продължавам с Пепе, но не мога, това е пълно недоразумение, седнало да ми говори за козметика и съставки?!
Арктическа вода в състава звучало "много готино, особено сега, когато живеели далеч от там"
What? 😳
После, колко била хубава веган козметиката. Сега била прозряла. Аз съм сигурна, че и хабер си няма кое е веган и кое не веган съставка, но плещи там глупости на кило. Биобаза крема, дето го хвалеше съдържа ланолин...
[/quote]

# 1 311
Много жалко изпълнение от Мария.
Госпожа "плодчета АНА" хич не ме учудва с поредното си глупаво изказване.

# 1 312
  • Plovdiv, Bulgaria
Еко госпожата ме блокира. А аз най-добронамерено й писах само, че не е хубаво да слага всички хора под общ знаменател.. Каза, че нямало нужда да се натоварваме взаимно.

# 1 313
Понеже аз издразних тази дама , сега споделя за една друга, която ми боде очите. Радостната мама. Ако остави едното или двете си деца у тях, да не ходят на ясла/ градина снима всяка тяхна минута. Деян сега играе, Боян сега плаче, Деян сега обува обувките, Боян сега пие сок. Кому е нужно всичко това???

# 1 314
Adoralova,ти я изкара Гана гений на хумора,само че пак не разбирам колко капацитет трябва да имаш за да се бзкш с тази тема,по този начин...
Аз съм болна,да дойде да ме изцеливъпросната поплювка.Както казваше един мой познат психиатър-Няма здрави хора,има непрегледани.
Tuali,за Кофердам сист.,си абсолютно права и така е редно да се прави.

# 1 315
Еее...отпадна единия таен проект на Ивана Cry
Скрит текст:

# 1 316
Понеже аз издразних тази дама , сега споделя за една друга, която ми боде очите. Радостната мама. Ако остави едното или двете си деца у тях, да не ходят на ясла/ градина снима всяка тяхна минута. Деян сега играе, Боян сега плаче, Деян сега обува обувките, Боян сега пие сок. Кому е нужно всичко това???
Аз не знам откъде самочувствие за мамИ блогърстване. Едното й дете само с биберон в уста,навсякъде и по всяко време, на зъболекар едното сефте на 4ри години го заведе. Лятото всяка снимка бяха със сладолед/шоколад/пастичка. Снима им тантрумите и се смее отстрани. Изобщо такава неадекватщина. Чете някакви чиклит боклуци, ами седни прочети как да действаш,когато детето ти не може да се справи с емоциите,не е начинът да го снимаш и да му се смееш...сега клевърбук й платили да ги рекламира. Разочароваха ме, харесвам им и книжките,и картите, но точно това лице решиха да им е презентатор?
Полуфабрикати от Лидл и Маги пакетчета, с кое е тя полезна изобщо? Трагедия пълна. И се хили като тиква, увита в розов целофан.

# 1 317
Ами тя така си изкарва парите чрез реклама на продукти - трика е ако се хваниш и кликнеш вьрху линка с продукта - мисля за всяко кликване сьщо инфлуенсьрите получават парична сума. Има много тинейджьрки закогото е като role model.

quote author=tuali link=topic=1184179.msg40338730#msg40338730 date=1583847820]
Ох, продължавам с Пепе, но не мога, това е пълно недоразумение, седнало да ми говори за козметика и съставки?!
Арктическа вода в състава звучало "много готино, особено сега, когато живеели далеч от там"
What? 😳
После, колко била хубава веган козметиката. Сега била прозряла. Аз съм сигурна, че и хабер си няма кое е веган и кое не веган съставка, но плещи там глупости на кило. Биобаза крема, дето го хвалеше съдържа ланолин...
[/quote]

Нямам против рекламите, ако не е станало ясно. Разбира се, ако са с мярка, а не тема на всяко едно твое видео или поява в социалките. Имам против да се говорят глупости, да ме лъжат в очите, че са направили избор на база лично предпочитание, а не защото им е платено за конкретно нещо в точно този момент. Пепка, която е ползвала Лумене и преди (уж по свой избор) да ги е споменавала преди като много впечатляващи? Не.
В момента повечето големи чужди влогъри правят така: начало за видеото, 30 сек или минута-две ясно отделена реклама, после продължава видеото по същество.
Ама като няма "същество", всичко е едно голямо фалшименто, наречено вльог.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 19:22 от tuali

# 1 318
  • София
Живот със синдром на Даун са хубаво семейство, което прави всичко, което може за дъщеричката си, но Микаела е едно голямо изключение от правилото.
Повечето хора с Даун не са като нея и е хубаво да се покаже и другата страна на нещата, за да не се заблуждават хората, че ако много се стараеш, детето ти може да живее един по-скоро "нормален" живот.

Това пък откъде дойде. Идеята на канала е да покаже точно, че ранната интервенция води до нормален живот, имайки предвид широките граници, в които се развива Синдромът. Микаела по никакъв начин не е изключение и неслучайно има нужда от такива канали, които да информират хората за стъпките, които е нужно да се предприемат. Включително и от обществото, което трябва да разбере, че това по никакъв начин не означава задължително живот в изолация до края на живота.
И особено са важни действията  във възрастта до 3 години, когато мозъкът най-активно се развива.
Защото в нашата мила татковина все още има хора, които препоръчват оставяне на детето в дом и разни други нелепици.

# 1 319
Момичета, оставям линк към новото видео на Деси!😊🌞🌷
https://youtu.be/sdDL4Bkp_lo

Общи условия

Активация на акаунт