Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 105
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 290
Поредната търсеща внимание. Изтърка се тоя номер, госпожа.

# 1 291
Коя е тази особа дето така се моли за бг мамите? Не съм я чула дори...

# 1 292
  • София
Не заслужава това внимание, но
Скрит текст:

Сега,като разбрах,че съм нещастна, щом пиша във форум (брех!), да се изява поне като такава - малка разглезена пикла, научи се да говориш правилно български език и се благодари,че имаш мама и тати да ти издържат гъза, за да се чудиш как да си губиш времето. Не си феминистка, не, точно обратното. Много книжки трябва да изчетеш.
Веднъж и аз да ползвам блок бутона,че само ми излиза във фийда.

Тази простотия надминава мисля всички блогърки и влогърки до момента! Чак не мога да повярвам, че някой инфлуенсър може по този начин да обсъжда публиката си.  😲
Тази ме загуби дори преди да съм разбрала за съществуването ѝ! И това го казвам при все, че достатъчно често не съм съгласна с тона, който преобладава в темата.
Това е прекалено!

# 1 293
Това е girl power, да оплюеш женския форум на България. Поне да си беше направила труда да поясни,че говори само за темата - да си знаем, че е само за нас змиите. Че така е малко ... говорене на едро. И хора припява. А и явно не си е направила труда да прочете - аз драма с нея не видях, няколко критични и аргументирани мнения и беше забравена.
Как пък все тези, на които най-много не им пука, попадат на тази тема и в стори ни информират как не им пука, подплътено с анкети, въпроси и т.н. ?

# 1 294
  • Някъде там
Ха ха ха тази, пък и тази.

Ами не не се чудим, госпожа.🤣
А ти чудиш ли се ?
Поредната закъсала за пратки...

# 1 295
Поредната търсеща внимание. Изтърка се тоя номер, госпожа.
Знае,че не е никакъв инфлуенсър,ако не е оплюта от бгмама.

Реално бг мама е по-голям инфлуенсър,ако вярваме на следния виц:
Вярвам на Уикипедия, но за по-сигурно проверявам в Бг мама.
А аз вярвам. Satisfied

# 1 296
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да повярвам,че се връзвате на Гергана.Толкова пък да ви работи елементарно и да не се усещате?

Първо,никога не си е мислила,че евентуално се е заразила с вируса.Пътуването й в София е било с цел ангажименти други(дори момичета тък казаха,че са я видяли на някакво събиране..не помня точно къде),нито си е правила тест,нито сега има температура(виждали ли сте човек с 38,5 градуса Т?)
Яхнала е актуалната тема,за да трупа кликове и интерес към дребната си персона и вие кълвете.
Дори когато отговаря на вашите въпроси го прави деликатно подигравателно и вие пак не се усещате.

# 1 297
40 минути видео ми се струва твърде много. Особено за влогмас. Това е времетраенето на някой готин сериал... или половин филм.
Или за клип на Ивана.
Аз снощи много добре заспах на последния и клип.Вече ще си я пускам когато не успявам да заспя.

Видеа гледам предимно на обяд, когато приспивам детето, е... на последните видеа на Ивана заспивам ви-на-ги!
Мислех, че при мен само се случва, но явно не.

# 1 298
Коя е тая, закъсалата за пр пратки? Не съм я чувала, не съм я виждала. Трябва ли да се интересувам от нея, или е една от многото нерелевантници, които се нароиха в инстаграм и ги мързи да си намерят истинска работа?

# 1 299
Не мога да повярвам,че се връзвате на Гергана.Толкова пък да ви работи елементарно и да не се усещате?

Първо,никога не си е мислила,че евентуално се е заразила с вируса.Пътуването й в София е било с цел ангажименти други(дори момичета тък казаха,че са я видяли на някакво събиране..не помня точно къде),нито си е правила тест,нито сега има температура(виждали ли сте човек с 38,5 градуса Т?)

Да, виждала съм и с 40. Това какво общо има? Просветли ни, нас наивните. 😁

# 1 300
  • Някъде там
Здравейте, аз съм Мария или просто Мия!

Живея в Амстердам от 4 години, но съм родена във Велико Търново.

Тук ще споделям с вас моя път към по-осъзнат живот. Старая се да живея умерено и без да консумирам повече, отколкото имам нужда. Обичам природата, особено тази в България. Обичам да пътувам, да правя йога, да чета, авокадо... типичен милениал?! Надявам се да успея да ви предам енергията си за един по-еко съобразен живот без да изпадаме в крайности и драми.

Възможно ли е да живеем само с това, което ни е истински необходимо? Защо света полудя по темата за нулев отпадък (zero waste)? Какво общо има йога с устойчивия начин на живот? Може ли йога практиката да промени живота ни? Какво научих, докато обикалях света?

Тази 😊. Ако те заинтересува представянето и ще ти дам линк към канала и.

# 1 301
Много е забавно как точно тези дето мимоходом са споменати в не повече от 2 коментара, винаги се възмущават най-много 😂
Това е като кифлите дето излизат и казват "Не съм спала с Роналдо!" (например), колкото после да се говори за тях и хората да помнят, че името им е било замесено с популярен човек.
Та и тази, повтаря "бг мама" до припадък, та хората да решат, че е толкова популярна, че мамата прелива от коментари за нея.

# 1 302
Да не стане само от "вие сте лоши и ме коментирате" на "вие сте лоши и ме игнорирате" / защото идеята на момата е уж не да си чеше егото, а да вдъхновява хората да са по-осъзнати/

# 1 303
Горната мацка всъщност е доста мила. Поднася екологичната тема доста умерено, покрай нея се заинтересувах. Още не мога да се прежаля за менструална чашка, а разкошната самобръсначка ми е луди пари за момента; но пък ми повлия да си поръчам тампони за триене на грим за еднократна употреба от една мацка във ФБ. Много са мекички, като тествам, ще кажа мнение - според мен е страхотна идея.

И чете интересни книги, не е агресивна модерна феминистка. Simple Smile

# 1 304
Хехе, Миме, Миме.. Мерси за пожеланията. Само като чуя да се тръби за феминизъм и зироу уейст и ми е ясно, че става въпрос за някоя много извисена над нас простолюдието. Тя ли се вайкаше около лещата и някакви чорапки? Да си продава самобръсначка за 60лв, загрижена за дамите и природата да не поставя диагнози, ако може. Да поставиш под общ знаменател и да говориш така, говори достатъчно за теб и псевдопроповедите ти. Ах, как обичам генерализирането! Със здраве.

Общи условия

Активация на акаунт