Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 105
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 275
И аз да кажа, че доста приятно действие има масажът на Ралица. Може да си го пуснете забързано, колкото да запомните движенията и да правите тези, които искате, когато и колкото пъти искате. Нея следя по принцип, но има палец нагоре от мен за това видео.

# 1 276
Ох, продължавам с Пепе, но не мога, това е пълно недоразумение, седнало да ми говори за козметика и съставки?!
Арктическа вода в състава звучало "много готино, особено сега, когато живеели далеч от там"
What? 😳
После, колко била хубава веган козметиката. Сега била прозряла. Аз съм сигурна, че и хабер си няма кое е веган и кое не веган съставка, но плещи там глупости на кило. Биобаза крема, дето го хвалеше съдържа ланолин...

Тя е тежък случай.

# 1 277
  • Бургас
Тия от телевизиите полудяха, щом канят Пепе да обяснява за риска от избелване, преди време пък в едно предаване бяха извикали Валери да показва домакински трикове...

# 1 278
Тия от телевизиите полудяха, щом канят Пепе да обяснява за риска от избелване, преди време пък в едно предаване бяха извикали Валери да показва домакински трикове...
Даже май два пъти бяха канили ВалерИ в На кафе. Или пък клиповете бяха два, не помня вече.
Между другото, някои от показаните от нея трикове съм пробвала и наистина действат.

# 1 279
  • Стара Загора
Де я бях чувала до сега: Raya Aatan

Говори доста добре български, но заради фамилията се чудя от каква националност е 🧐
Рая Атанасова е. Не знам от къде идва това двойно А.

# 1 280
  • Бургас
наистина Валери показа някои добри трикове, но нея хич не я възприемам като домакиня, тя нали е уж бюти влогър, можеше да поканят някой с по- семейна или домакинска тематика на канала. Беше ясно , че Валери е търсила трикове и се е подготвила добре, ама да ги показва като нейни и ,че постоянно ги използва...

# 1 281
Защото в Дания от чешмата тече арктическа (скандинавска) вода, налЕ!

# 1 282
Хакове, моля, х-а-к-о-в-е! Влудява ме тази дума Grinning

# 1 283
Оф Пепон е мега дразнещо човече. На всяка манджа мерудия.
Зъбите ѝ изобщо не изглеждаха толкова бели както във видеата и снимките ѝ.

Гледах за първи път dessytalks и много ми хареса.

# 1 284
  • Някъде там
Охх това гуру кога ще разбере, че не е компетентна във всичко. Дай и 1000ка и ще рекламира всичко, само червей не е рекламира до сега тцтцтц -
Докато има хора които сляпо и вярват на всичко ще си остане гуруто ...

Пепа никне там където не е посята, винаги...

Като чуя Дания и вече съм сигурна че Пепа ще изскочи от някъде...

# 1 285
Не заслужава това внимание, но
Скрит текст:

Сега,като разбрах,че съм нещастна, щом пиша във форум (брех!), да се изява поне като такава - малка разглезена пикла, научи се да говориш правилно български език и се благодари,че имаш мама и тати да ти издържат гъза, за да се чудиш как да си губиш времето. Не си феминистка, не, точно обратното. Много книжки трябва да изчетеш.
Веднъж и аз да ползвам блок бутона,че само ми излиза във фийда.

# 1 286
  • София
Днес търсих ревю на една книга и попаднах на тази влогърка, някой гледа ли я? Не я бях чувала до сега: Raya Aatan

Говори доста добре български, но заради фамилията се чудя от каква националност е 🧐

https://youtu.be/3mSVFvQHbUk

Не бих се доверила на човек, който се прехласва по тази книга, въпреки че девойката е симпатична. Изглежда ми българка.

40 минути видео ми се струва твърде много. Особено за влогмас. Това е времетраенето на някой готин сериал... или половин филм.

# 1 287
Защото в Дания от чешмата тече арктическа (скандинавска) вода, налЕ!
Ахаха, ама пък тука си имаме розова вода! Не сме по-назад от северняците!😁

# 1 288
Не заслужава това внимание, но
Скрит текст:

Сега,като разбрах,че съм нещастна, щом пиша във форум (брех!), да се изява поне като такава - малка разглезена пикла, научи се да говориш правилно български език и се благодари,че имаш мама и тати да ти издържат гъза, за да се чудиш как да си губиш времето. Не си феминистка, не, точно обратното. Много книжки трябва да изчетеш.
Веднъж и аз да ползвам блок бутона,че само ми излиза във фийда.
Ахаха, тази е жалка, със здраве да си ползва приходите от каналите си Simple Smile

# 1 289
40 минути видео ми се струва твърде много. Особено за влогмас. Това е времетраенето на някой готин сериал... или половин филм.
Или за клип на Ивана.
Аз снощи много добре заспах на последния и клип.Вече ще си я пускам когато не успявам да заспя.

Общи условия

Активация на акаунт