Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 105
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 260
Това не е Джаферович на снкмките. Тя има много големи гърди.
Те пак са големи, ама са 'легнали' Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 261
Не се карайте излишно. Нека различията в мненията не предизвикват напрежение в темата.

Аз се просълзявах на видеото на Живот със синдром на Даун. Адмирирам не само работата им, а и това, че се показват като пример за семейни ценности, отншението към децата, между брат и сестра, между партньорите. Същото харесвам и при Милена. Затова те са каналите, които ми оставят топло чувство. Без суета, без фалш, без излишна показност.

Предполагам, че Валери ги е избрала така, за да се получи излизането. Ще е странно да обикаля мола с малки деца и да ги води на обяд. Добре го е решила.

# 1 262
Днес търсих ревю на една книга и попаднах на тази влогърка, някой гледа ли я? Не я бях чувала до сега: Raya Aatan

Говори доста добре български, но заради фамилията се чудя от каква националност е 🧐

https://youtu.be/3mSVFvQHbUk
Благодаря, обичам да чета книги и следвам Стефи  и Тинити. Сега последвах и тази мацка. Може ли още предложения за книжни блогове?
П.С. Постоянно коментираме някакви Валерита, Полини, Ивани и всякакви въздухарки , а  тези книжните влогърки изобщо не ги отразяваме. То е ясно,че на първите им гледаме сеира, но пренебрегваме наистина стойностните влогъри. На мен любимка ми е Стефи, препоръчвам.

# 1 263

Предполагам, че Валери ги е избрала така, за да се получи излизането. Ще е странно да обикаля мола с малки деца и да ги води на обяд. Добре го е решила.

На мен ми се струва нечестно, тъй като никъде в условията не се споменава възрастова граница и съм сигурна, че доста 12-годишни, които я боготворят, са били доста разочаровани, а дори са нямали шанс, ако наистина тя е избирала победителите според възрастта им.

# 1 264
Днес търсих ревю на една книга и попаднах на тази влогърка, някой гледа ли я? Не я бях чувала до сега: Raya Aatan

Говори доста добре български, но заради фамилията се чудя от каква националност е 🧐

Попадала съм на Рая и преди, обачеее....
Абе няма ли някой влогър, дето прави смислени ревюта на качествена литература?!?А не да ми хвалят разни посредствени книги като "Стопанката.... За Рая това била една от" най-оригиналните книги и въобще не ѝ пукало, че била крадена отнякъде".
🙄🙄🙄
Затворих влогчето на секундата.

# 1 265
Скрит текст:

На мен ми се струва нечестно, тъй като никъде в условията не се споменава възрастова граница и съм сигурна, че доста 12-годишни, които я боготворят, са били доста разочаровани, а дори са нямали шанс, ако наистина тя е избирала победителите според възрастта им.
От известно време я следя Валерито как провежда своите гивауеи. Ами досега няма видео как тегли печелившия. Вероятно си ги избира по свой критерий. Обаче, май се повтарям, Валерито умишлено избира все за печеливши разни други блогъри. Това може да се види като се натисне и отвори профила на спечелилия. Често това е много кофти. Трупа трафик от коментари, пък тя си знае кого да избере. Грозна работа!

# 1 266

Попадала съм на Рая и преди, обачеее....
Абе няма ли някой влогър, дето прави смислени ревюта на качествена литература?!?А не да ми хвалят разни посредствени книги като "Стопанката.... За Рая това била една от" най-оригиналните книги и въобще не ѝ пукало, че била крадена отнякъде".
🙄🙄🙄
Затворих влогчето на секундата.

За влогъри се сещам само за Четат ли двама от българските, но за мен не винаги младежките книги, за които говорят, представляват интерес.
Но ако ти се четат и блогове, препоръчвам Иван -  блогът му https://blogofivan.com и в инстаграм https://www.instagram.com/iieuanreads/?hl=bg

# 1 267
А Гергана, силно се надявам да не преекспонира състоянието си за внимание, въпреки че няма да се учудя. Преди време някой беше писал, че сигурно ще направи видео "Разболях се от коронавирус" и май в тази посока са тръгнали нещата.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 15:45 от bubanka

# 1 268
Адски са ми противни такива рекламни видеа като това на Пепе. С фалшивата усмивка ни съобщава колко е наложително да мине през Лили, за да си купи гримове (щото едва ли не току що са и свършили всички неща, които ползва). Съвсееем случайно се оказало, че там пък продават Лумене, които тя естествено ползва от години и сега е супер впечатлена, че ги има и тук (ъъъ, има ги много отдавна) . Нищо, че оня ден се прехласва по новия фдт на Армани в Сефора.
И не, надписа за колаборация в описанието не премахва лошия вкус, който остава след такъв влог. Фалшиво, фалшиво, фалшиво!
Толкова ли е трудно да каже  в самото видео, че е спонсорирана да покаже точно тези гримове?! Ама така, в прав текст, без "уж-случайно, я, каква изненада, ох, колко прекрасно" ?
Опротивява ми всичко, което рекламират по този начин, заклевам се! И нарочно ще продължа да купувам Лумене (някои неща от бялата козметика, гримовете не ми харесват) от чужди сайтове, а не български, защото са ми отвратителни тия изкуствени позьорки нашите..

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 19:20 от tuali

# 1 269
Брех, те от Нова голямо разследване, експерти, фармацевти, лекари и ..Пепе Laughing
Скрит текст:
Мнението на гуру-то след 05:22 мин.

# 1 270
Гергана сигурно ще се пенсионира с този панталон/клин. Това е най-често носената от нея дреха.
Скрит текст:

# 1 271
Тази навсякъде се бута. Аман!

# 1 272
Ох, продължавам с Пепе, но не мога, това е пълно недоразумение, седнало да ми говори за козметика и съставки?!
Арктическа вода в състава звучало "много готино, особено сега, когато живеели далеч от там"
What? 😳
После, колко била хубава веган козметиката. Сега била прозряла. Аз съм сигурна, че и хабер си няма кое е веган и кое не веган съставка, но плещи там глупости на кило. Биобаза крема, дето го хвалеше съдържа ланолин...

# 1 273
Брех, те от Нова голямо разследване, експерти, фармацевти, лекари и ..Пепе Laughing
Скрит текст:
Мнението на гуру-то след 05:22 мин.
[/quote

Охх това гуру кога ще разбере, че не е компетентна във всичко. Дай и 1000ка и ще рекламира всичко, само червей не е рекламира до сега тцтцтц

# 1 274
Мама Пепе сигурно снабдява Нова с офис консумативи с отстъпка, иначе не си обяснявам това постоянно показване на чедото по тази телевизия. Други инфлуенцъри няма ли?!

Общи условия

Активация на акаунт