Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 127
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз не виждам някой някъде да е казал, че САМО Гергана е постъпила еди как си.

# 1 246
Вчера си говорихме  с една приятелка ,работи в доста голяма фармацевтична компания и каза ,че миналата седмица неин колега се е върнал от Италия и веднага е отишъл на работа ,така че не е само Гергана със сигурност, няма нужда чак такава злоба да се излива.
'Злобата, която се излива' е предвид това, че сами се правят на интересни като споделят всичко в ежедневието си, с цел да са полезни на хората. Не може да си 'вдъхновяващ човек ' и да даваш толкова лош пример в държава като нашата. Не е само Гергана, естествено, но тя отнася критика, защото сама си проси трафик към профила с подобни изказвания, безотговорно отношение и лъжи относно сериозни здравословни проблеми.

Някои неща не могат да бъдат подминати просто.

# 1 247
Нямаше нужда и да се чекне по детските градинки за фотосесия, нито да се размотава из моловете. Не е само Гергана, която е над нещата и не спазва карантина, коментирана е в контекста на лайфстайл инфлуенсърството - има си аудитория, при това детска, която би могла да бъде повлияна от положителен пример. Колко от тези деца ще си купят по нейна препоръка чанта Джими Чу и колко биха се замислили дали да не си останат вкъщи сега, по време на ваканцията, вместо да висят в мола?

# 1 248
Цялата работа около бг инфлуенсърството напоследък ми е " Ще се снимам тук с разни продукти, които ми изпратиха, че ми дават едни хубави пари, а на мен не ми се работи друго в момента, дреме ми за морал/етика/ефикасност/вреда . "

# 1 249
Гана на колко е години е? Новина от преди малко в БНР-Пловдив:

Скрит текст:
Две жени – на 25 години и на 61 години, са приети в Инфекциозна клиника към Университетска болница „Свети Георги“ в Пловдив с леки грипоподобни симптоми.
Те са били преди месец в Италия.
Взети са проби за коронавирус, които са изпратени за изследване във вирусологичната лаборатория в Стара Загора.

На 26 е тя.

# 1 250
Щях да сложа снимките в скрит текст, ако това е възможно през телефона.
Гана както винаги ползва чуждото нещастие и паника да трупа трафик. Беугледна лъжкиня е. От 1 месец ползва всеобщата паника, за да трупа активи. Катастрофално е, че такива хора имат публичност различна от картоф.

# 1 251
При тази преобладаващо детска аудитория можеха да дадат един пример на следящите ги деца и тийнейджъри, един път да са полезни с нещо, но очевидно нямат капацитет за което. Гергана не я виня, че беше в Милано, доколкото помня по време на нейното посещение Италия не беше пламнала от вируса, всичко стана 2-3 дни след това - спокойно можеше вместо да обикаля страната да се прибере, да си наложи карантина, да минимизира контактите си и да даде един положителен пример какво се прави в такава ситуация, но не ѝ стигна акъла за това. Антоанета също не спря да обикаля молове и салони в пика на грипа с малко дете - още един лош пример, ако беше един отдаден семеен блогър, спокойно можеше да извлече полза от ситуацията и да направи видео с идеи за игри/забавления на закрито за малки деца, но не, много е важно София да е с нея на маникюр или да се шматка в мола, понеже това ѝ е работата.
Все пак и двете са lifestyle инфлуенсъри или lifestyle значи само брънчове, бумеранги по събития, маникюр и разходка в мола, рекламиране на всевъзможни и несвързани помежду си артикули и услуги, не и начин на живот?

Именно! Да не говорим, подобно съдържание колко щеше да им вдигне акциите и да ги направи наистина популярни, гледани и харесвани.

Пепинозо седнала да показва на какво се дължи прекрасният и "свеж" вид, а реално не знае как се нанасят продукти за лице, на врата не нанесе нищо и главата й стоеше като напълно отделна част от тялото. И това акцентиране върху София- колко сладка била... така е! Сладурана е Софчето, но нека да не набира популярност чрез нея. Детето се гушнало в нея и заспало и веднага- хоп... гледайтииииииииииии.

Гацка беше давала кръв "венозно", всичките й изследвания бяха направени по този начин. Grinning

# 1 252
  • Някъде там
Не намираш смисъл да го качиш, а намираш смисъл да питаш, защо не е качено. Ясно.😄

Онзи ден някой беше споделил че много му е харесал клипа на Синдром на Даун.
Чак сега успях да го изгледам и си поплаках малко.
Разкошно семейство са.

# 1 253
За скрития текст през мобилен телефон:
Скрит текст:

Дано Гера не е болна, но и тя се оплете в лъжи, откакто се върна от Италия. Тестове се правят само при съмнение и не защото някой искал профилактично. Беше споменала Пкк мисля, но да не казвам нещо на сляпо, че чета темата вечер и ми се губят части от историята в момента.

Скрит текст:
малко офф топик:
Има адски много българи, които се върнаха от Италия, но не са били под карантина, нито са си седяли вкъщи, още по-малко са уведомили лекар, че са били в Италия.( В групата на българи в Италия съм и хората сами си го казаха. Важи и за тези, които превозват багаж с камион. ) Те за мен са безотговорни хора. Аз примерно съм се затворила вкъщи от 1 седмица, защото знам, че ще пътувам за България и ме е страх да не се разболеем(макар че в Малта още няма толкова случаи и всичко е наред за сега). Не само от този вирус, а като цяло- с малко дете съм най-малкото! Просто исках да кажа, че безотговорни хора има много, не мислят какво може да стане, ако някой има дете или възрастен покрай тях, които са със здравословни проблеми.
За мен Гергана с този случай удари дъното!
Както и да е, не е това(короната) фокуса на темата.

А Пепе къде е коментирала това за колежките ѝ? 

Благодаря за линка към рускинята Crystal Noir!

# 1 254
Тези дни гледам  Valeria Lipovetsky. Рускиня, израснала в Израел, която живее в Канада. Модел, майка на 3 деца. Свежа, небрежно изглеждаща, но с чудесен стил за мен. От време на време се лигави, но не ми е дразнещо, а някак лудо и забавно.

# 1 255
Животът със Синдром на Даун ме разплакаха отново.
Това са истински инфлуенсъри, които имат страхотна мисия и важна роля в обществото ни.

Гергана се опитва да предизвиква евтини сензации. Толкова е жалка.

# 1 256
Днес търсих ревю на една книга и попаднах на тази влогърка, някой гледа ли я? Не я бях чувала до сега: Raya Aatan

Говори доста добре български, но заради фамилията се чудя от каква националност е 🧐

https://youtu.be/3mSVFvQHbUk

# 1 257
Видяхте ли операцията за “извайване” на фигурата, на която се е подложила Евгения? Нямам против хирургически намеси за премахване на някоя фрапираща черта(въпреки че те ни правят чаровни 😉), но това за мен е прекалено... Всеки ЗДРАВ човек може да постигне хубави резултати със спорт и здравословно хранене. Да, раждала е, представям си, че е много по-трудно, отнема усилия, време и най-вече много желание. Бих се подложила на пластична операция само за нещо, което не мога да променя, но това е само моето мнение...

Ъъ, това "преди" няма нищо общо със снимките ѝ в инстаграм. Там все изглежда като сегашното "след"... 🤔

# 1 258
Това не е Джаферович на снкмките. Тя има много големи гърди.

# 1 259
И за да не е спам: Валери днес е на обяд с четири момичета, спечелили играта й за среща с нея. Всички ми се струват над 18г., дали нарочно ги е избрала, за да не мислим, че има само детска аудитория 😁

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 15:44 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт