Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 979
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 385
    [/list]   Бях останала с впечетление, че са под наем и са в търсене на покупка на жилище.

# 2 386
    Малко ъпдейт от Гането, мили девойки.

Щяла да тренира днес....
    Скрит текст:

Сега пък само щяла да чете, призовавайки останалите да останат вкъщи и да последват примера й...
    Скрит текст:

И като малка не е била от най-симпатичните Rolling Eyes (със сините панталони е тя)
    Скрит текст:

Явно ще слага шини като на Ая и Денина... хубаво е да оправи кариесите първо, че с това запечатване за 20 ч/ден ще изгуби всичките зъби...
    Скрит текст:

Малко за мистичната й съквартирантка
    Скрит текст:

# 2 387
    “Под светлината на прожекторите”

Ах, Гане 😂 Раковски ми е LA.
    Или от къде беше тя родом?

# 2 388
    Хахахахб”под светлините на прожекторите”, сладурана.😂

# 2 389
    “Под светлината на прожекторите”

Ах, Гане 😂 Раковски ми е LA.
    Или от къде беше тя родом?

Дупница. Grinning

# 2 390
    Тази се вживява в ролята на гореспоменатата Наоми май. С разликата, че едната ще изплаща нейното Бърбери няколко години, а онази го хвърля след употреба 🤣Какви прожектори, дупнишката Кардашиан да не е объркала Благоевград с Калабасас? Като я гледам какво чете, никак не е изненада нищо при нея.
     "Ще проследим заедно лечението" звучи като близки кадри на неща, които не са за гледане.
     Аз бих я питала невидимата скромна съквартирант ка ползва ли шейната, или тя е ексклузивно само за нея самата.

# 2 391
    Шейната сигурно е само за снимки, може да и се вижда “арт” или да се харесва на децата, които я следят.

# 2 392
    Кога щяла да слага берекетите....ахахах Грешката на питащия е вярна. Голям берекет ще донесат на Гана брекетите, ако сложи такива.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 14:45 от Yogurina

# 2 393
    Сигурно манджите на Гането са адски вкусни щом чак за мастършеф мисли! Joy
    Момичето може да е звезда - ако Гането й заема Гучитата или Джими Чутата ..

# 2 394
    И как една не седна да прочете малко художествена литература, а все ще се “усъвършенстват” и ще “печелят пари”.

# 2 395
    Дайте някакво мнение за тези хубавци Стан и Стефи... двете ми деца ги гледат, а аз все не разбирам кое аджеба им е толкова смешно, интересно и зарибяващо. Вашите деца гледат ли ги и ако да, по колко време на ден им е позволено да гледат видеа?
      симпатична двойка са Стан правеше скечове със свои герои като Емил Конрад Написа Книга май пише втора не съм сигурен Стефи като започна да се занимава с влогърство в началото беше Бюти Ю тюбърка после се промени към добро

# 2 396
    Мъча се няколко дни да гледам видеа на NJ и съм на кантар... аха да ми хареса и нещо ме подразни... Има нещо, което ми е симпатично, ама иначе има нещо дето ме побърква.... Това видео май ми беше най-приятно:
    https://www.youtube.com/watch?v=n_Az9uppYfw&t=378s

Преди малко гледах новото видео на Лямова. На кулинарна тематика е. Изгледах го с интерес, а рецептата за супата определено ще я пробвам. Оставям линк, ако на някой му е интересно:
    https://www.youtube.com/watch?v=lMgNGalaOx8&t=208s

# 2 397
    • Варна
    Скрит текст:

Бях останала с впечетление, че са под наем и са в търсене на покупка на жилище.
    Дааа, и аз не помня да е казвала квартира, а че търсят по-голямо жилище. Затова бях питала сигурно ли е, че живеят на квартира.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 00:56 от Не се сърди, човече

# 2 398
    Елица наистина не мяука в последното видео, но пак едно и също върти - манджите, покупките, гримчетата, разбира се трябва да спомене мъжО си няколко пъти, случайно ако сме забравили за него🙄
    По-добре да беше разказала повече за ситуацията в Дания. Как се справят приятелите й там, какво прави държавата, някакви нейни размисли по темата.
    Не, тя се гримирала за първи път от седмица, за настроение. Браво, дано това й повдига духа! 🙄
    Всичките си показаха умствениият багаж, липса на всякаква точна, рационална полза от без друго безсмислено то си ежедневие.

# 2 399
    Въпрос с повишена трудност. Кой пие ягодовата си лимонада от чаша Jimmy Choo? Thinking
    Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт