Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 754
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 715
Боби е голям свежар Heart Харесват ми видеата на Ивана с него.
Сладки са ми двамата Simple Smile

И аз харесвам Ивана без бретон Simple Smile

# 2 716
Тая Мишел...несериозно е толкова време да не можеш да прочетеш една книга, при положение, че си по цял ден у вас и се занимаваш главно с хобитата си.

# 2 717
Книгата не е лоша, впрочем. Едва на 4-та глава съм, още съм на детството на Мишел, предполагам, че по-нататък ще стане още по-добра.
Започнала съм я на аудио (не знам една потребителка за какви 5.5 часа говореше, книгата е 19 часа) и я препоръчвам именно в този формат заради гласа на Мишел. Страхотен разказвач е!

# 2 718
Само на мен ли ми се струва или Йоккото си “жули” бира 😂

ПС- не е хейт, Йоанка😂

# 2 719
Книгата не е лоша, впрочем. Едва на 4-та глава съм, още съм на детството на Мишел, предполагам, че по-нататък ще стане още по-добра.
Започнала съм я на аудио (не знам една потребителка за какви 5.5 часа говореше, книгата е 19 часа) и я препоръчвам именно в този формат заради гласа на Мишел. Страхотен разказвач е!

Audible 2.5x speed Simple Smile Така слушам всички бизнес книги, американски психолози, както и тромави документални.

За мен книгата е бавна, тромава, прекалено концентрирана върху детството й. Тя постоянно изтъква как се е родила бедна, а същевременно Харвард, Принстън и тн не говорят така, доста интересна представа има за бедност и неравностойно положение. Дори в престоя си в Белия Дом пак се изкарва жертва и в неравностойно положение. Втората част е по-добра от първата част.

Лично аз не съм впечатлена от книгата, но това е строго индивидуално. Иначе книгата е изпратена от издателството като ПР пратка до доста блогърки.

# 2 720
От десет дни се опитвам да наваксам с темата - доста изцепки съм изтървала Joy

Тия дни си мислех, че ако има нещо положително от гадорията, в която живеем от няколко седмици (и ще живеем още известно време), е че част от хората, които не знаят какво работят, ще изчезнат. Ще се принудят да си изкарват хляба с бачкане. Такива като инфлуенсърки, лайф коучове и тн. Нека да си правят клипчета, но кой ще рекламира в скоро време, не знам. Защото (за голямо съжаление) бизнесът ще се чуди как да оцелява, а не да пръска пари по инфлуенсърки. Ще има паднали в канала, което ме радва много, защото хората, които наистина бачкат, трябва да получават пари. За да си оправим икономиката, ще има нужда от хора, които работят с ръцете си, произвеждат или вършат нещо с главата си, умения, езици и тн. А не от ходещи билбордове.

Йокото е такъв потрес, че ще ме баннат, ако си кажа мнението за нея. Добре, че е скрила клипа. Представяте ли си какво унижение е за децата й? Всичките им съученици не само са виждали майка им разкрачена в инстаграм, ами има и видео, в което се показва как се бият за остатъци от храна!

Йогурина - Kissing HeartKissing HeartKissing Heart  Радвам се, че си тук.

# 2 721

Audible 2.5x speed Simple Smile Така слушам всички бизнес книги, американски психолози, както и тромави документални.

За мен книгата е бавна, тромава, прекалено концентрирана върху детството й. Тя постоянно изтъква как се е родила бедна, а същевременно Харвард, Принстън и тн не говорят така, доста интересна представа има за бедност и неравностойно положение. Дори в престоя си в Белия Дом пак се изкарва жертва и в неравностойно положение. Втората част е по-добра от първата част.

Цитат от The New Yorker:
“Did she get a scholarship? Partly—she also took out loans to go to both Princeton and to Harvard Law School.”

# 2 722
Аз не мога да се радвам, че някой ще остане без работа. А и не мисля, че основните им партньори ще го оставят - Нивеа, Сефора, Данон, ХМ - как ги виждате утре да спрат да рекламират? Аз лично въобще не си го представям това.
Изпитвам леко недоумения, че има хора, които ползват книга от толкова време за декорация. Или книгата е много скучна и не става за четене, или те са много загубени, че не могат да я прочетат толкова време и я слагат като декор постоянно.

# 2 723
Само на мен ли ми се струва или Йоккото си “жули” бира 😂

ПС- не е хейт, Йоанка😂

Не е бира , това е чаят на Хербалайф.Нали предлага техните продукти.

# 2 724
  • софия
Тази събота и неделя изгледах видеата, които бях пропуснала..

С Ивана и Боби беше разтоварващо, Галя също ми допадна. В началото и Сладкиша ми допадна, но в момента, в който започна за корона вируса ме изгуби.. Не разбирам  защо говори само за това, като цяло скучна и еднообразна , а и постоянно чисти и подрежда, а къщата и вилата е са тотална кочина..

# 2 725
Топ ъф дъ топ лентяйте на ,YouTube-сем Тейчеви с ново видео пак от дивана, пак легнали , пак едва говорят от мързел и сънливост. Тези само докато ги гледам и ме хваща летаргия. Единственото раздвижване беше на Наум да излезе по време на извънредно положение да си взима някакви уреди , че не можел без да тренира. Нищо , че с това излизане може да зарази някой или той да се зарази, иначе обаче за храна излизали на 5 дни , но за уреди за фитнеса веднага излезе. Срам за лекарското съсловие ( не че го причислявам към тях, понеже няма един ден стаж), което трябва да е пример в тези врвмена.

# 2 726
Иска ми се да коментираме Tsvetifit. Ядосана съм от постъпката и!! Мега тъпа изиграна сцента. Следя я от 5/6 месеца, аз не следя нито един влогър, но ме грабна. Фактът ,че е истинска,откровенна и не се лигави. Почна да получава все повече последователи и всичко до там. Започна се лиготия,сторита с неадекватни надписи.. не съм спортна натура,но нейните сторита и снимки ме нахъсваха. До днес! Не че и пука за един последовател,още я следя ,за да видя как ще се оправдае. Не очаквах толкова тъпи сторита бях просто ЛОЛ. Аз не приемам пандемията като край на света,ама бива ли след обявени забрани,а най-накрая в бг да се приемат за нещо мерки да се гавриш така с 9000+ твои последователи дето уж им даваш пример как гаджето те вози, а ти се хилиш пишеш Ебааасии и просто без коментар от цялата ситуация!

# 2 727
Пуснах си видеото на Ивана и Боби, но в началото тя ми звучи толкова отегчено все едно на нея самата и е писнало от скучните и клипове. Не можах да я изтрая повече от две минути.
Тази Цвети не знам как да я коментирам, понеже никога не съм я гледала и въпросните сторита не съм гледала. Смятам, че в подобни случаи трябва да се сезират органите на реда, но в момента и на тях сигурно не им е до нея. Но една глобичка за подобни глупости не ми се вижда излишна. Може даже и по телевизията да я дадат: "Блогър заобикаля плицейски проверки, за да иде на Витоша - глоба 5000 лева". Келешка история.

# 2 728
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
След няколкодневна апатия днес си пуснах видеото на ЛинаСтайл "Добре дошли в кухнята".Излезе ми на препоръчани и вместо да търся Галя,за която се бях насочила,направо включих Лина.
От кой край е това момиче,такива интересни думи ползва...
Хартиса,сколасах,натъкмя,тамън...Не съм сигурна,че ми харесва.Малко на село стайл ми бие..

Сега ще си пусна и Галя.Ако съм в настроение,може и Ивана да намаже един клик от мен.

# 2 729
Лина мисля беше някъде около Шумен. Имам спомен, че селото на баба й сякаш беше някъде там, а и думите са често срещани в Силистренско и района Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт