Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 754
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 745
Честит рожден ден, Йоги! Бъди здрава и много щастлива!
А сега малко сторита от Гана:
Скрит текст:

# 2 746
Благодаря ви, благодаря ви, змийчета! Cupid

То и на Гането сестра й ще си отменя сватбата сега.

P.S. Някой гледа ли вчера лайф-а на Йокото, че аз от 2-3 дни съм без телефон и съм като с вързани ръце? Нещо интересно имаше ли ...освен ракията? Satisfied

# 2 747
Струва ми се, че бързате с "фалита" на нашите инфлуенсърки. Поне тези, които се издържат само с това. Съмнявам се Валката, Пепе, Ивана, Алис и сие да пострадат - първо, че те имат гръб от някого - дали роднини или половинки; второ, като свърши извънредното положение, точно при тях ще хукнат компаниите да рекламират и да раздвижат продажбите. Кафенетата и ресторантите ще се убият да ги канят на брънчове, за да напомнят, че са пак в играта. А големите брандове въобще няма да усетят кризата така, както малките, така че рекламките на Данон, Нивеа и т.н. ще си вървят.
А стойте и гледайте как Полина ще капитализира ореола, който си изписва в момента с "отговорния " си бизнес. Гледам, че любимката с лещата прави същото - няма да продава китайски самобръсначки за 60 кинта и менструални чашки, защото й е приоритет здравето на екипа и клиентите.... обаче на мен ми остави вкус като да подлива вода, защото един техен конкурентен зелен магазин от Пловдив в момента имат голямо намаление точно на менструални чашки от същата марка.

# 2 748
Оправдания са това на Гергана. На дъщеря ми сложихме брекети преди 8 месеца, повечето ортодонти приемат разсрочено плащане като вноската е сигурно 1/3та от стойността на чантите ѝ скъпите ѝ парцалки.

# 2 749
На Гергана май зъболечението и е в партньорство, затова е започнала да си прави зъбките.. Grinning

Yogurina бъди здрава, щастлива и успешна. Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 11:51 от Анонимен

# 2 750
Нямам грам толеранс към хора, които нарушават правилата, че и размахват пръст и използват такъв език. В България забранено ли е да се ходи по площадки и паркове - забранено е. Били ги върнали - ох, леле, какъв ужас! В същата Германия няма само да ги върнат, ами и ще ги глобят, понеже има забрана.
Който иска да спазва немските мерки, може да заподява в Германия. Докато си в България, се спазват българските.
Изгледах част от клипчето в нашия инстаграм, но Цвети ми се струва доста простовата и не го догледах цялото.
Съгласна съм със Sally May.
Yogurina, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и винаги да ти става мусаката! Flowers Sunflower

# 2 751
Аз имам чувството ,че в България зорът е да направиш нещо ,което е забранено ,не че толкова им се разхожда на Витоша.

# 2 752
Напоследък нищо не ми привлича вниманието, нито имам нужда от 'рутина по време на карантина' ?!?!?!! ( тя Валери освен рутина друго не прави ) , нито от въпроси отговори от скука.
Пепе е в затишие и я няма дежурната усмивка, всички са зациклили общо взето.
Чакам Попова да качи видео, жалко, че им се отменя сватбата  с Джош, но нека този труден момент премине...сватба пак може да се направи.
Общо взето все по-малко гледам ютуб и ако продължават да дълбаят така няма да остане и една за гледане ( за мен ).
Зорница качи видео за Форео четката, нищо, че е отлежавала в шкафа с месеци..
Следя Йоко в темата и съм на мнение, че жестоко си излага децата,  не е интересна с нищо.
А, гледам PollyMolly и Dessytalks. Те си останаха земни и свежи за мен.

Yogurina, честита да си и много радости ти желая Tada

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 12:09 от Tual 💭

# 2 753
Ч.Р.Д,Йогурина,бъди здрава,щастлива и обичана! Simple Smile
И аз не мисля,че е пресилено качването в темата на въпросната "хулиганка" избягала от куките.Знам,че на никого не му е приятно да е ограничаван в правата и свободите си,но се налага.И все пак при нас не са най-крутите мерки в цяла Европа.
Изгледах Милица,Валери,Ивана ще я погледна след малко.
От всичко изгледано,Милица ми беше най-ненатоварваща.

# 2 754
Книгата не е лоша, впрочем. Едва на 4-та глава съм, още съм на детството на Мишел, предполагам, че по-нататък ще стане още по-добра.
Започнала съм я на аудио (не знам една потребителка за какви 5.5 часа говореше, книгата е 19 часа) и я препоръчвам именно в този формат заради гласа на Мишел. Страхотен разказвач е!

Audible 2.5x speed Simple Smile Така слушам всички бизнес книги, американски психолози, както и тромави документални.

За мен книгата е бавна, тромава, прекалено концентрирана върху детството й. Тя постоянно изтъква как се е родила бедна, а същевременно Харвард, Принстън и тн не говорят така, доста интересна представа има за бедност и неравностойно положение. Дори в престоя си в Белия Дом пак се изкарва жертва и в неравностойно положение. Втората част е по-добра от първата част.

Лично аз не съм впечатлена от книгата, но това е строго индивидуално. Иначе книгата е изпратена от издателството като ПР пратка до доста блогърки.

Е това е смислено ревю за книга, мерси! Да разбера какъв е общия тон и внушение на книгата. Имаш ли блог, да те последвам и да участвам в гивалеите ти? 🤗
А иначе Ивана май беше казала, че приятели са ѝ я подарили за рождения ден.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 12:42 от tuali

# 2 755
Честит Рожден ден, Йо!

Скоро не съм писала в темата обаче от няколко дни си мисля,нещо свързано с Тейчеви. Понеже им гледах отново мега скучния влог и забелязах корема на Теа (нищо лошо не казвам аз също се боря с коремче). Но нали уж беше във форма а случайно беше се мярнала в каадър и изобщо не изглеждаше толкова слаба, та после и гледах профила в инстата и изведнъж и сестра и ме одобри да я следвам .
Дали Теа ползва нейни снимки за тялото и си ги пуска в профила ??
Знам,че е теория на конспирацията ама карантината ме погубва умствено!

# 2 756

Дали Теа ползва нейни снимки за тялото и си ги пуска в профила ??
Знам,че е теория на конспирацията ама карантината ме погубва умствено!
🤣
Може пък снимката, дето има корем да е на баба й. Кой знае?

# 2 757
Хахаха ех , тея Тейчеви😀 може да си в хапнала повече, може да е снимана от кофти ъгъл.

# 2 758
На цветифит си е точно за изцепките. Не ме впечатлява толкова, че са тръгнали някъде да се разхождат далеч от тълпите, а самото изпълнение и просташки език.  Защото пак излиза, че другите са тъпи, а те много хитри. Хем не спазваш правилата, хем ни го навираш в очите като голямо геройство. Да ти имам инфлуенса.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 12:42 от tuali

# 2 759

И Андреа Банда Банда й се е ядосала на онази.

Общи условия

Активация на акаунт