Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 746
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 820
Няма такива тук е така, там иначе, това трябвало, онова не трябвало. Тук мерките са такива и са еднакви за всички - ще ги спазва. Парк "Витоша" е затворен - няма да ходи там. Каквото за всички - това и за нея. А поведението е без коментар. Можеше да спести изпълненията си на публичността.

Адри, права си, но изхождаш от гледна точка на интелигентен човек, който осъзнава ситуацията. Не ти е минало през акъла да правиш Коронамас и да се хилиш на случващото се, сигурна съм. Нито си планирала да правиш "компетентни" видеа за вируса, в които да ръсиш клишета, глупости и там какво беше - нещо за лафките. Черният хумор си го има с граница, няма начин, има го и това, че всеки търси хубавото, положителното - така и трябва, но да не се преминават нормите на етично поведение. Та предполагам от там идват коментарите на съфорумките.
Аз тази Анна не я харесвам, много изкуствено излъчване, не е мой тип.

Какво й е обяснението, че е със заключен профил?

# 2 821
Тя Цвети има 200 последователи отгоре, защото е със заключен профил и на хората им е любопитно да видят за какво става въпрос, а не че я подкрепят (е сигурно има и такива, които и ръкопляскат) .

# 2 822
Отключи го вече:

Скрит текст:

Иначе, никакво извинение за липсата на видеа и застоя при влогърите.

То е ясно, че сега фирмите са замразили спонсорствата, ама нали това им е работата на нашите влогърки. То, и на моите колежки не им е приятно да са на конферентен разговор и децата им да се покажат иззад гърба им пред включената камера със свален наакан памперс, ама живот...Та, така и за инфлуенсърките.

Да ги галим с перце пак, то пък как винаги има оправдания за тях?

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 18:32 от Yogurina

# 2 823
Много оригинално. Правиш провокативен клип, заключваш профила си и подтикваш хората да те добавят, за да видят обясненията ти.

Не мога да си представя семейството ми да ме види в такава ситуация по телевизията. Голям срам.

Изобщо не ме интересуват обясненията ѝ. Надявам се само да я накажат.

# 2 824
Ми, общо взето - не си е взела поука от грешката. Щяла да си търпи последствията, но не се смятала за виновна. Изтрила си клипчето, защото другите недоволствали. Много ку*o парче!

То какво да я наказват, Господ достатъчно я е ощетил горе в камбанарията.

В сутрешния блок ли на Нова са я давали?

# 2 825
Ми, общо взето - не си е взела поука от грешката. Щяла да си търпи последствията, но не се смятала за виновна. Изтрила си клипчето, защото другите недоволствали. Много ку*o парче!

То какво да я наказват, Господ достатъчно я е ощетил горе в камбанарията.

В сутрешния блок ли на Нова са я давали?
Да, рано сутринта в рубриката със споделено от зрителите.

# 2 826
Ами браво на който я е изтипосал.
Явно тези неща трябва да се показват, защото такива като нея си взимат поука не от това, че постъпката им е нередна, а защото са ги порицали публично.

# 2 827
"Много е кофти такова хулене за нещо подобно. Ако знаех че така ще стане, нямаше да го споделя."
Цветифит 2020

Т.е. на практика казва едва ли не "пак щях да нарушавам правилата, ако осъзнавах, че СПОДЕЛЯНЕТО е проблема"...

Не е там проблемът, драга, проблемът е, че дори не осъзнаваш, че си направила нещо нередно, а седиш и ти е на рев работата задето те хулели и било неприятно... И завършва сторито "да хулят..."

А и също каза: "аз съм човек, който винаги прави добри неща, един път сбърках и сега всички ме хранят навсякъде"...

Нямам думи.

Едит: и Ивана пак със снимки от Боровец... Е не мога вече.............

# 2 828
Майкоо, ако знаела, че е толкова нередно, нямало да го СПОДЕЛЯ.. вместо да каже нямаше да го направя.. Тъкмо сега доказа наглостта си. Нито си осъзнава грешката, нито си е взела поука. Проблемът не е, че си излезнала, а къде се опитваш да отидеш и това, че се имаш за повече от другите и общовалидните правила. Ако четеш тук, да ти кажа. А някой, дето ми нарича полицаите "куки", в ситуация различна от виц... А ако си тяхно място и трябва да дебнеш и вардиш цял ден социално безотговорни хора?

# 2 829
Да, няма нищо нередно в това да пръска зараза, да нарушава обществения ред и да се подиграва на полицаи в момент на пандемия...

Йо, права си, че Господ я е наказал вече... то такова нещо като нея само солена глоба би разбрала.
Грам морал и човечност няма това нещо....

Едит:
Хора дали да не изпратим кратка хронология и за Гането и оная с лилавата рокля по ТВ? "Родните инфлуенсъри и самоизолацията".

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 19:11 от Анонимен

# 2 830
Щеше да в качи и да направи по-голям панаир. Не я знам коя е тази и няма и да я отворя .

# 2 831
Галя в новото си видео сяда пред огледалото и казва как днес няма да се гримира (защото все пак цял ден ще си е вкъщи), как не й трябват коректори, бронзъри и т.н. и след това - маалко СС крем, малко Метеорити, после вежди, после защо не и малко бронзант (ама съвсем малко) и после спирала. Направо ще ме умори. 😂😂

Честит рожден ден, Йогурина. Жива и здрава да си! 🍀🎁

# 2 832
Честит рожден ден Йогурина!

По темата нямам нищо за казване, нищо интересно няма. Ще взема да си пусна Деса.

# 2 833
  • Варна
Аз случайно попаднах сега на лайф на мадмоазел Аиа ,напоследък много и симпатизирам ,големи са сладури с мъжа и й Клоуи. Доста е обрана по -принцип,дано по-често пуска лайфове Simple Smile

# 2 834
Аз случайно попаднах сега на лайф на мадмоазел Аиа ,напоследък много и симпатизирам ,големи са сладури с мъжа и й Клоуи. Доста е обрана по -принцип,дано по-често пуска лайфове Simple Smile

Мисля, че за първи път виждам лицето й, на всички нейни снимки е с очила или косата е пред лицето й. Не ми е много симпатична, пада си леко лигла, но не е глупаво момиче, мисля. Следвам я от скоро.

Общи условия

Активация на акаунт