Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 702
  • 4 122
  •   2
Отговори
# 2 910
Някои го наричат джинджър, други му казват джимджифил. Що е то? Прост джинджифил.
За Златка е ясно, тя е обикновено момиче, най-вероятно и книгата на Мишел Обама не е прочела дори. А за другото момиче с джинджъра, може би трябва да прочете българската приказка за онзи, дето бил в чужбина и забравил простата дума “лопата”. Но, когато лопатата го ударила по главата, сетил се, че е лопата.
Не, че искам да удрям другарката Джинджър по главата с лопата. Просто всяко провинциално момиче иска да е принцеса. Не става.

# 2 911
И Фифи са го приютили в Рударци 😃
https://youtu.be/FegGKRCRg04

Пиринка има ли нечий вльогарски задник да не е облизала? И тя, и радостната са все по профилите на колежките да се мазнят като олио на всичко, което бълват.

# 2 912
Как се казва инстаграм профилът на темата?

# 2 913
Ая я захапахте ама , че ВалерИ не е написала " многолистно тесто" на български не го отбелязахте. Оф, куха е , хора... Дрънка.

# 2 914
хахахах аз съм със същото халатче в момента
Скрит текст:

Sally May, аз съм завистлива, нещастна и комплексирана змия и предпочитам да не я коригирам, за да покаже неграмотността си хахаха

# 2 915
# 2 916
Как се казва инстаграм профилът на темата?
Написано е с огромни букви на първата страница на темата...

# 2 917
Не съм видяла. Благодаря

# 2 918
Икономическа криза ще има - първите дето ще заминат са родните инфлуенсърки. С какво те допринасят за развитие на обществото - с това да се представляват по цял ден. Та тъй - едната на фитнес , другата на брънч - свърши това време . Сега да си мислят дали им харесва тази снимка в тази поза или ще се наложи да почнат да работят.

# 2 919
Да,Полина е сменила името,защото не го харесва старото и всички в учелище я наричали Полина. Сама го е казвала. Аз ако съм майка бих се обидила много. Но тя каза,че майка й го е приела ок.
Поредното доказателство,че трячва много да мислим,когато даваме имена на децата си. Не,че ще има гаранция да си го харисват. Аполинария е нежбикновено,май е от гръцката митология. Дъщеря на бог Аполон,ако ни се лъжа. Странно е,спорове няма. Но пък на мен ми е по-интересно от Полина.

# 2 920
Аполинария ми звучи абсурдно, като камбанария . Аз не бих се обидила, ако един ден детето ми нв си хареса името и го смени, но аз харесвам много традиционни имена.

# 2 921
Полинарията ми е абсурдна! Жестока излагация. Сетила се била, докато снима видеото за операцията си, ей така, да хейтне “онази измислена група”. Ок. Говори за превръзките и виното. Нали е много отворена, тогава защо не обсъди как честити друг празник. Това да не знаеш националния празник на държавата, чийто гражданин си, е меко казано жалко. Тази госпожица, която се пише за всезнаеща, може да обижда “момиче”-тата, които я следят, същите, които й завиждат и, опаааааа, искат чуждите ресурси. Имам чувството, че е адски неадекватна. Била велика бизнесдама, предлагаща като китайските боклуци на една раковска бизнес дама, която също се хвалеше колко е амбициозна, креативна и т.н. Полинарията явно има последователите си за стади овце. Обаче хитро, хитро подбира своите думи. Няма да предлага в условия на криза, защото уважава своите клиенти. Не виждам някой да е изровил света да купи китайските ти продукти, Полинке. И все пак предпочитам да си купя нещо качествено. Ако имам нужда да се разнообразя с някоя дрънкулка или друг аксесоар.... О, чудо, знам как работи Али експрес, И бей и сродни.
Още повече наглото й поведение ме отврати с това, че говори каквото й е удобно. Пречупва действителността през своята призма и окончателно финализира с думите, че който не я харесва да не я следва. Ами отдавна не следвам разни кифли, чието самочувствие е по-голямо от възможностите. Празни думи, празни видеа, празни глави.
И относно рекламите. Полинария отново с неадекватен коментар. Не ми пука за рекламите и колко им плащат, все пак и телевизия гледам, представи си. И не си изключвам телевизора и алелуя, не съм си изхвърлила телевизора през терасата, защото по телевизията все още се рекламира. Тази ни има за някакви балъци, честно! Толкова грозна картинка... отвратително видео.
Междудругото стюардесата Ариел, която бе предложена малко по-рано, ще ми бъде интересна.
Редакция: С малко закъснение, и от мен ЧРД, Йоги. Жива и здрава, много щастлива, обичана и успешна!

# 2 922
  • София
Много са търпеливи родителите на Пепе, трябва да им се признае. Нищо не й се отказва 😆
Леля Коци страшно ме дразни - всяко стори от последните дни й е навън, иначе само призовава да си стоим вкъщи...

# 2 923
Икономическа криза ще има - първите дето ще заминат са родните инфлуенсърки. С какво те допринасят за развитие на обществото - с това да се представляват по цял ден. Та тъй - едната на фитнес , другата на брънч - свърши това време . Сега да си мислят дали им харесва тази снимка в тази поза или ще се наложи да почнат да работят.
Пари за реклама ще отделят големите брандове и заведения. Сефора пак ще праща пр практи-най-малкото ще имат много останала стока,заеденията ще си ги кантя на брънчове, за да покажат на хората , че вече всичко е нормално...
Малко злобно ми се струва това, че “трябвало да  си намерят работа хаха” .

# 2 924
"Аполинария" на мен ми звучи страхотно и много царствено. Ти си се представяй "Полина" в ежедневието, но когато се наложи - бам, Аполинария - не ви ли звучи автоматично респектиращо и аристократично? Но да, субективно е наистина.
Аз веднъж вече казах да не бързате с фалита на инфлутата. Lillie, разбирам, че в условия на криза на всеки му щукват идеи за социалната несправедливост едни мацки да снимак муцунки по заведенията и да изкарвата пари, но това е реалността - ние ще си работим нашите "истински" работи, те ще си работят тяхната. И в кризата, и след нея, все ще е така.
Препоръчайте ми някой интересен модел влогър. Не мацки, които да ми показват тоалетчетата си, повлияни от пинтерест или други, по-известни, кифли в Инста, а някой, който има сериозно отношение към модата - като Justine Leconte например, такива канали ми се гледат.

Общи условия

Активация на акаунт