Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 748
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 940
Анелия ,ми излезе на предложения ,заглавното видео на канала и е как маже филия с масло?!

Тя друго прави ли въобще? Яде и спи..

# 2 941
Смятам, че влог трябва да прави човек, който наистина може да покаже нещо интересно и различно. Има такива хора, които могат да намерят красивото в почти всичко, да запалват интереса, да говорят увлекателно. Нито една от обсъжданите дами тук не е в това число.
Животът им е скучен, в повечето случаи нямат сериозна професия, нямат интереси, нямат нищо, с което да привлекат или ако имат, друго им липсва. Примерно А(Поли)нария.. Grinning На какво по-точно би и завиждала всяка средно-статистическа интелигентна и добре изглеждаща жена с професия?! Наистина не разбирам. Валери, Ивана и прочие безделнички пък дори няма да ги коментирам. Радостната и другата Пираня като ги чуя, все се сещам за това детстко, Гумените мечета, гледах го като дете. Там имаше един Малък мазньо, та и те така.
Капитоновата е пък в другата крайност, тя интереси има, към спорт и здравословно хранене и дотам. Както и Галя. Пълни кифли. А така да ми се иска да гледам нещо в комбинация между Ели, която ми е някак приятна и уютна (не винаги), подлътено с пътувания, ревюта на книги, интересни места, нещо за бизнес.. Ама няма такава, за съжаление.

В тоя ред на мисли да попитам коя е стюардесата Ариел? Бих я гледала.
Следвам една много сладка стюардеса, българка в ИГ, има страхотни снимки и винаги ми е интересно да я наблюдавам.

# 2 942
https://www.youtube.com/watch?v=62PijaT8Lh4  

Мило момиче изглежда ,но не знам да се смея или да плача ..."лосион за тяло ,нанесен от предния ден" , душ гел на Памолив ,парфюм на Ейвън ...

Някаква евтина версия на Валери ми е ,но без пътуванията - съдържание само за тийнове.

# 2 943
Елица прави лайф в момента.

# 2 944
Скрит текст:

Как съм го изпуснала.
Гана що не си продаде някоя чанта?

Качих клипа й тук, ако някой реши да го качи на страничката ни. https://we.tl/t-kXGxcTa8Z9

# 2 945
Скрит текст:
Нова дата, но май и тя ще пропадане 😂

Ще бъде онлЯйн Wink
Ахааааа ясно какво било. Аз даже не го и зачетох. Ходих да си взема кафе и само и мернах физиономията, и като един верен член на тази тема веднага снимам и пращам Grinning Grinning Grinning Grinning

# 2 946
За мен клипът не е за качване ,не е гаф ,забавлява се. Нелицеприятно изглежда и е инфантилна,но си седи в тях и на никого не пречи.

# 2 947
За мен клипът не е за качване ,не е гаф ,забавлява се. Нелицеприятно изглежда и е инфантилна,но си седи в тях и на никого не пречи.
И аз така мисля.
Последното стори с червения фон говори страшно много за капацитета и.

# 2 948
На мен чак ми стана симпатична по някакъв начин с клипа с танците, сякаш показа себе си, без обичайните преструвки, без претенции за дама, каквато не е, без фалш, детска история Simple Smile  Лично аз не смятам, че клиповете с танците са за публично споделяне, но чак като гаф не бих ги категоризирала.

# 2 949
Видях по-назад, че сте качили снимки на Милена Джоргова. Не знам коя от вас и как я откри хахаха. Бегло я познавам, но ще оставя вие да я опознаете преди да споделя и моето мнение хахаха.

Та, да се върна към по-важното. Попаднах на два канала.
https://www.youtube.com/channel/UC2TbR9KfiEExr42M2rl1W3A
Много красота има показана тук, не мога да им се нагледам. (Валериана може да взима пример) Wink

https://www.youtube.com/channel/UCZk_qEpFwW3VY3DxEmBEd6A
Гримира много красиво според мен. И тъкмо ако има желаещи да си упражняват италианският хахах

# 2 950
Да, изобщо няма продуктово позициониране... съвсем неволно е избрала баш със сокчето да пее.
Както прецените Simple Smile аз нямам достъп до акаунта.
Но нека не мерим с двоен аршин.

Пени, тя също си прави ринопластика.
Малко са глупави с приятеля й. На някой от влоговете им говорят прегърнати пред камерата прави до едно перде...

# 2 951
Да, изобщо няма продуктово позициониране... съвсем неволно е избрала баш със сокчето да пее.
Както прецените Simple Smile аз нямам достъп до акаунта.
Но нека не мерим с двоен аршин.

Пени, тя също си прави ринопластика.
Малко са глупави с приятеля й. На някой от влоговете им говорят прегърнати пред камерата прави до едно перде...
Охаа чак сега видях, че вече има и канал. Не я следвам никъде, защото не я харесвам и не мога да я понасям покрай малоумното и поведение преди години, когато я срещнах, но ще хвърля едно око от любопитство. хахахах

# 2 952
Ако на Гергана подскачането със сока върху леглото е продуктово позициониране, макар и необявено такова, за мене е най-сполучливото тази година. Joy Къде-къде по-естесвтено от случайното купуване на Лумене от Пепе или Галка с тоалетното пате.

# 2 953
  • Light of Zartha
Не видях да е коментирано новото студио Куинс с Гергана и айде бг. Не мога да събера в едно изречение мислите си за Гането, честно. В Инстаграм го раздава дама, секси, не знам си какво, а всъщност чак ми става неудобно като я гледам. То са изрази, поведение, външен вид( ужасните очила). Поведението ѝ ми е точно като на момиче от гимназията, което се притеснява буквално от всичко НО иска да го раздава ларж. Би било добре да избере една посока на канала си, вместо от бизнес дама да прескача на тийнейджърка.

# 2 954
Гергана и с Queens ли работи? Тита съм пропуснала, че е тяхно рекламно лице. Помня, че по едно време тук се коментираше участието на Гергана в Studio Queens, това шоу на марката сокове ли е? Всъщност тя появи ли се там, нали седмици наред се отлагаше появата й, ако не се бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт