Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 670
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Някъде там
Деси трябва много да ме разочарова за да спра да я харесвам и следвам. Всеки греши в преценката си, няма безгрешни хора, особено ако отсреща стои хитър човек, способен така да те омае с приказки, че и най интелигентните и прозорливи хора да не се усетят.
Полина ми е точно такъв тип хитра лисица, способна на всичко, за да покаже колко е над всички останали и разбирам всички тези които и се вързаха на локумите.

# 3 046
Влогът на Пепе и на мен много ми хареса. Евала!

# 3 047
Антоанет Пепе все повече ми харесва. Станала е по-естествена, уравновесена. Мисля, че е чудесна с децата си, хубаво е, че има всеотдайни родители. Няма нищо по-хубаво от това да си израснал в добра семейна среда. И на нея й личи, просто възпитанието й личи.
Допада ми това, че не обръща внимание на помията, която се излива върху нея.
Но истината е, че стрсхотно съвместява отглеждане на деца и успешни бизнес начинания. Да, тя е доста успешна и ще става и по-успешна. Въпреки, че не винаги ми е харесвала, има нещо в нея, което е супер симпатично. Никога не ме отблъсквала, например.
А Елица, Ивана, Драгана...,противни са ми направо.
Има нещо много слънчево в Антоанет. Да, определено си личи, когато в едно семейство хората се грижат един за друг. Личи и когато си израснал в отровна среда.  Елица, например, за мен е точно такъв човек. Не ми харесва, даже ми опротивява често и за това, естествено, не я гледам. Дори Деситолкс нещо не ме грабва сега.
Но Поли Моли е много естествена. Не показва козметика, която харесвам, но гласът й ми действа приятно и редовно си я гледам.
Никога не съм споделяла, че аз харесвам Мими Сладкиша. Да, много си я харесвам. Тя също е далеч от моите интереси, но ми допада, както и семейството й. Много сплотени хора. Супер е Сладкиша!
Всичко друго е скучно и тъпо.
Но Деси Тъпото бие всички по тъпотия.

# 3 048
Приятно и разтоварващо видео от Пепе.

# 3 049
Обидните коментари към Ели в днешния лайв бяха от инстаграм акаунти jordankristie22  и  ralralya

# 3 050
И на мен ми хареса Антоанета.
Обаче, всичко това, което прави за себе си и децата е заради карантината, поне така аз го разбирам. Иначе няма да има време, за пълноценно време с децата без ограничения. Хм!

# 3 051
Сторито на Деси в подкрепа на Полина го няма. Аз тук прочетох за него, дали са минали 24часа или го е изтрила?

Елица на мен ми е симпатична, дори ме разтоварват влоговете й.

# 3 052
  • Някъде там
Пепа няма да я харесвам от няколко хубави влога, но когато има за какво с удоволствие я хваля, както и всички които заслужават.

Сега да похваля Теа за сторитата с терасите. Дори да не е нейна идеята е страхотно, да се пренесеш на толкова различни и интересни места, чрез снимките на обикновени хора, не инфлуенсъри. Браво Тейче.

# 3 053
Приятен влог от Антоанет. Дано са щастливи. Heart

# 3 054
Антоанет Попова със страхотно видео! Крайни време е нашите така наречени инфлуенсъри да показват и добър пример, а не само кой какво ял и с какво се намазал. Много е хубаво, че разпространява начинанието на Йоана и се надявам повече хора да посетят въпросната Коткотека и да осиновят или поне помогнат финансово със закупуване на сувенир.

Пепе също не беше лоша. Естествена и свежа ми се видя. С Филяка обаче на тая снимка изглеждат като брат и сестра близнаци. А той с тая коса ми е като от Шеф под прикритие..там винаги им слагат странни перуки и бради 😂

# 3 055
  • Някъде там
Обожавам животни. И аз като Тони, ако мога ще осиновя всички бездомни същества на тази планета и накрая аз ще остана без дом, но важното е те да има къде да живеят и да са щастливи. Едно  огромно браво Тони. Това е пример за видео, което освен да те накара да се почувстваш приятно, докато го гледаш, е и изключително полезно.💓

# 3 056

Пепе също не беше лоша. Естествена и свежа ми се видя. С Филяка обаче на тая снимка изглеждат като брат и сестра близнаци. А той с тая коса ми е като от Шеф под прикритие..там винаги им слагат странни перуки и бради 😂

Оооох, винаги ги правят като Чубака, винаги гледам това предаване заради прическите.

Иначе, Фичката3, не прави изключение от тях...факт!

# 3 057
Привет, момичета.
Не съм гледала лайфа на Елица, но хвърлих едно око на сторитата й. Аз съм от тези, които са си позволявали да я критикуват тук, изказвайки лична позиция. В крайна сметка нали затова е темата, да обменим мнения и предпочитания. Но да пишеш такива елементарни обиди тип "умри" и другите подобни, това ми намирисва на тийнейджърски прояви без грам възпитание. Грозно, много грозно и жалко. Това са детско-недорасли недоразумения, които се крият зад анонимността на интернет, а в реалният живот никога не биха имали смелостта да се държат по този начин. Подкрепям Ели и всички останали влогъри, станали жертва на такъв тип отношение. Важното е наистина да не го взимат насериозно

# 3 058
Цитат на: Arsinoia link=topic=1184179.msg404г33952#msg40433952 date=1585085858
Привет, момичета,
Не съм гледала лайфа на Елица, но хвърлих едно око на сторитата й. Аз съм от тези, които са си позволявали да я критикуват тук, изказвайки лична позиция. В крайна сметка нали затова е темата, да обменим мнения и предпочитания. Но да пишеш такива елементарни обиди тип "умри" и другите подобни, това ми намирисва на тийнейджърски прояви без грам възпитание. Грозно, много грозно и жалко. Това са детско-недорасли недоразумения, които се крият зад анонимността на интернет, а в реалният живот никога не биха имали смелостта да се държат по този начин. Подкрепям Ели и всички останали влогъри, станали жертва на такъв тип отношение. Важното е наистина да не го взимат насериозно

Много се съмнявам точно тия коементари да идват от мами, по-скоро са от тийн, на когото му е крив целия свят.

# 3 059
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Поредното разочарование от Деситолкс, а я харесвах...

За цитирането или има и още?И да,аз също въобще не го очаквах от нея.Чула недочула,разбрала,недоразбрала и споделя видеа..сигурно търси кликове и пляскания от колежките?!

Ох,милите..хич не четяли бг мамма,хич не се вълнували от коментарите ни пък стори след стори да ни се обясняват.Мен нещо като не ме интересува наистина,тотално игнорирам.
Ами да ви кажа честно,много се надявам сега покрай вируса и кризата последвала,поне половината от тези наши "инфлуенсъри" да "фалират" и да се поизчистят малко.Да мине ситото..Много бройка,малко стойност.
На прима виста,бих си запазила Галя(много ми е приятна),Деси Толкс,Елица,Пепе,Деса Пеева(защото е комична),Теа и Наум(без да ги следя),Петканови,Анелия.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 04:03 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт