Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 220
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро, дами и честит ден на Независимостта!!111!!1
Съвсем леко встрани от темата, правя гивауей - кутия пълна с тайни - елате и си вземете.
Гери-Никол, is that you? 🧐🤯😝

# 331
Ама да не само мостри, като при Валчето? 😂
Мостри, малко ползвани, почти нови😂

# 332
Пълноразмерни, само суочвани, честна Гери-Николска!

# 333
Леле, леле какви влогърски драми...😁😁😁
Тоя ретрограден Меркурий побърка горките инфлуски и инфлусковци!😁😁😁

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 19:27 от butterfly_🦋

# 334
Всяка ПР пратка с продукт под 50лв на гивалей, оле!

# 335
Ауч
Скрит текст:

# 336
Разиграва се някаква драма около Типично. Не знам Пепа ли е подучила Филяка да е такъв измекяр или просто той винаги е бил. Всъщност той винаги е бил и никой не го е харесвал, но сега го играе ролята на жертва.
Пълен смях. Как не го е срам не знам вече

# 337
Леле, то оставаше и да започнат да ни се карат, на последователите, които им въртим трафик.
Мале мале...
Не следвам Йокото, изгледах клипа за ринопластиката и съм на мнение, че има носове,които не трябва да се пипат, защото променят много лицето.
Изражението й не е приятно, знам, че има отоци все още, но не е нейният нос, както стана и с Преслава.
Никаква индивидуалност.

# 338
Също да се включа и по въпроса за неграмотните им постове.. Значи аз на работа като пиша email го прочитам няколко пъти, проверявам за грешки, ако в нещо не съм сигурна проверявам в гугъл и тогава пращам. И това е покрай останалата ми работа, която върша. Но и в крайна сметка не отнема и толкова време. А за тези хора, които работят инфлуенсър, и имат да постнат 2-3 кратички постчета на ден излиза, че това е невъзможно... не мисля, че имат извинение за грешките. Като пиша нещо в нета или във форум не проверявам толкова зорко разбира се, но когато касае работата ми са други стандартите.. та мисля, че и за тях би трябвало да е така, ама..

# 339
Валери отново без видео! Вярвам, че това момиче, както и няколко нейни “колежки” тотално са се изчерпали от към мотивация, идеи, “работа”... на работа, като сме, може ли в месеца няколко пъти просто да не ходим, защото- защо не? 🤷🏼♀ Мързелива работа, спад на всичко готино, което човек може да си пусне за релакс или отмора...

# 340
Още откакто видях поста на Златка Райкова за някаква реклама и ми стана ясно, че изобщо не влагат никакъв смисъл в това, което правят.
Полина, когато рекламираш български брандове, защо не претендираш, че си чужденка?
Радост, защо се обаждаш само когато имаш полза? Изразявай си мнението, както казваш, но бъди субективна. Ако Полина не ти беше приятелка и не си пиехте кафето заедно, ТИ щеше да си първата, която я е нападнала. Защо ли? Защото ти си тази, която се яви в българска носия на Мис Вселена, ти си тази, която говори за българското и за красотата, която извира от вътре. А сега защитаваш някой, който е против всичките ти ценности? Искаше ми се да си от другата страна, да се забавлявам на цирка, които щеше да сътвориш.Grinning Циркаджийка.

# 341
Разиграва се някаква драма около Типично. Не знам Пепа ли е подучила Филяка да е такъв измекяр или просто той винаги е бил. Всъщност той винаги е бил и никой не го е харесвал, но сега го играе ролята на жертва.

Според мен, бащиците и майчиците от Талентмедия са надушили, че там има $, то и Филяка си каза, че чак те като са направили сметката, е разбрал, че нещо е прецакана и несправедлива тая работа и е тръгнал да се бори за админство.

# 342
Аз пак за Типично. Влязох в Светът на Ванката и изгледах два клипа. Е, няма такава простотия. А те стават за смях, ако се бият за това нещо.

# 343

Според мен, бащиците и майчиците от Талентмедия са надушили, че там има $, то и Филяка си каза, че чак те като са направили сметката, е разбрал, че нещо е прецакана и несправедлива тая работа и е тръгнал да се бори за админство.

Може ли малко разяснение. Но иначе той е доста нагъл защото как така си преименуваш канала на Филяка със абонати и т.н и т.н. Истината винаги е някъде по средата, но като цяло си имам мнение от преди и не ми допада нагъл ми е, мазен ми е... абе общо взето отвратителен

# 344
Ами и аз не разбрах защо е трябвало да преименува канала, ако целта е била просто да запази "архива" с глупавите им скечове. Да го беше оставил както си е и да си направи нов канал със своето име...

Общи условия

Активация на акаунт