Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 265
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 345
Но той е предложил приходите от видеата на Типично да отиват при другите. Поне аз така разбрах.

# 346
Хич не им схванах драмата на тия Типичните, не съм им гледала и видеата ама се чудя..децата ли ги гледат тия мякащите? Какви са им абонатите?

За Полинка няма да се изказвам ама и тя е една злобна лисичка..

# 347
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хич не им схванах драмата на тия Типичните, не съм им гледала и видеата ама се чудя..децата ли ги гледат тия мякащите? Какви са им абонатите?

За Полинка няма да се изказвам ама и тя е една злобна лисичка..

И за двете - +1!

# 348
Аз искам да се изкажа пък по казуса Радост. Много ме разочарова. Даваше вид на много мило момиче, но тези агресивни включвания по всякакви теми ме накараха да спра да я следвам. Много неща съм си закупувала по нейна препоръка и винаги съм оставала доволна, но ми е много грозно наистина това махленско поведение. Да, всеки допуска грешки, но не всеки е и инфлуенсър. Моята пунктуация примерно е много зле, но и не си изкарвам прехраната с това да давам добър пример на някого. И колкото и да защитава Полина, това кога е националният празник на България всеки, който живее в България, особено от толкова много години трябва да го знае. И няма оправдание за това, че го е сбъркала.

# 349
Розовата Йоана, я мислих за по-стойностен човек. Много ми падна в очите. Според мен тя е от типа хора, който се напасва според хората и колко полза има от тях. Тук пишеше , за да се хареса, сега се подмазва на Радостина... абе “фурнаджийска лопата”. Вече не съм ѝ абонат, а я харесвах много. Жалко.

# 350
Изгледах сторитата на Радост Тодорова в защита на Полина. Много се оплетоха, тя говори, че била объркала деня на Независимостта и Освобожението, пък Полина беше писала за Съединението 🤦‍♀️🤦‍♀️
Скрит текст:
🤦‍♀️ Мисля че тя прекрасно знае датите, но само като факти, а не всъщност какво означават, не прави разлика между двата празника. За целта на рекламата, съединение предполагам й е звучало по добре. Доста се изложи и с "извинението" си

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 13:37 от Не се сърди, човече

# 351
Изгледах сторитата на Радост Тодорова в защита на Полина. Много се оплетоха, тя говори, че била объркала деня на Независимостта и Освобожението, пък Полина беше писала за Съединението 🤦‍♀️🤦‍♀️
Скрит текст:
[/spoler]🤦‍♀️ Мисля че тя прекрасно знае датите, но само като факти, а не всъщност какво означават, не прави разлика между двата празника. За целта на рекламата, съединение предполагам й е звучало по добре. Доста се изложи и с "извинението" си
Те са направо "Хвани едната, удари другата!". Grinning Grinning Grinning Grinning

# 352
И какво общо има гафа на Полина, с доводите на защитниците й, че сме се правели на патриоти?!
Ми щом си живеем в Бг и не сме се махнали, значи Сме Патриоти, и откога тази дума е с отрицателно значение, та чак обвинения, кой на какво се прави.
След като е сгрешила да се извини и да млъкне, че стана много грозно.
Чисто неуважение към историята и най-важното събитие за нас, е, за нея като консуматор на благата на гражданството тук и събитието, може и да не й пука.

# 353
Не мога да наваксам с темата тези дни.
Май съм пропуснала нещо, защо Радост Тодорова защитава точно пък Полина? Нали самата Радост имаше кампания срещу разни сайтчета, които препродават нещица от али експрес със завишена цена, а toptrends си е точно такъв сайт.

# 354
Не мога да наваксам с темата тези дни.
Май съм пропуснала нещо, защо Радост Тодорова защитава точно пък Полина? Нали самата Радост имаше кампания срещу разни сайтчета, които препродават нещица от али експрес със завишена цена, а toptrends си е точно такъв сайт.
Имаше и сторита затова как нямала против китайските стоки, НО КОГАТО СА подбрани и някой е ровил, ровил в АлиЕкспрес, за да подбере качествена стока. Разбира се добави и когато не е сложил 100% надценка, а Полина точно това е направила реално с чашите, вазите и т.н. Общо взето е от хората, които винаги имат оправдание. Grinning Казва в повечето случай, че си изказва мнението, но почти винаги се защитава агресивно.
А за Йоанна Петрова, аз още по време на Влогмас се изказах, че не беше ок това, което направи, след което тя се включи и каза, че не смята Влогмас-а и за провален. Това, което е написала, че трябва вече да се спре коментирането, за мен лично си беше точно за форума и коментарите тук.

Стаята на Галя Симеонова ми харесва. Simple Smile За такъв "консуматор"като нея си трябва стая, тази май ще и е малка обаче. Grinning

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 13:01 от Анонимен

# 355
Опитах се да разгадая драмата на Типично, но нито Филяка мога да изтърпя с този Хари Потър вид и акцент, нито простотиите на Ванката, нито този Джими, който се изразява като пълен простак. На последния от гласовите му става ясно той колко е.
Като цяло ми се затвърди мнението, че Пепе си го манипулира както иска момчето, той послушен и доволен, че някой го води и това е.
Тотално се отказвам да си причинявам БГ Ютуб за дълго време...то бива простотии...

# 356
И какво общо има гафа на Полина, с доводите на защитниците й, че сме се правели на патриоти?!
Ми щом си живеем в Бг и не сме се махнали, значи Сме Патриоти, и откога тази дума е с отрицателно значение, та чак обвинения, кой на какво се прави.
След като е сгрешила да се извини и да млъкне, че стана много грозно.
Чисто неуважение към историята и най-важното събитие за нас, е, за нея като консуматор на благата на гражданството тук и събитието, може и да не й пука.

Защото обикновено за това се захващат когато искат да се оправдават. И аз се дразня на патриотите, дето много често са псевдо, но в случая не иде реч за това. Това е елементарно нещо, неуважително е, невежо е да не го знаеш. Не иде реч дали си патриот, патриот е друго нещо. Грозна работа и най-вече неадекватна. Йоана русата я харесвах, но щом е защитила Полина значи мнението ми за нея не е било правилно. Изненадана съм как може с хейт и критика да се оправдава и защитава такова невежество! Това не е критика. Това е срам. Критика е поста на дамата за книгата, който беше даден по-назад в темата. В случая критиката няма нищо общо. Виновен си, извини се, засрами се-толкоз, на всеки се случва да речем, но работата пак се обърна на хейтване и защити както винаги. И то без капка разумни доводи. Това пък за безисходицата кога и защо го е казала? Също е много обидно. Нашата държава да не би да е чак толкова зле? Да не би да е някаква от третия Свят, да не би да сме по-нисши, по-лоши.? Ето затова сме на този хал, защото все се подценяваме/ни подценяват/. И докато това мислене не се промени все ще е така.
Скрит текст:
Предполагам има общо с факта, че доста украинци идват тук преди години от беднотия и наистина, защото са живели зле и това го знам от моя роднина украинка, която е тук от години. Може би е искала да го подчертае, но още повече се е изложила.

За мен също така е грозно и обидно да намесваш в две изречения реклама на витамини и национален празник и майка...неща нямащи нищо общо. Разбирам, че целта е реклама на" бизнесдамата "Полина, но и в рекламата не всички способи са удачни и не всичко е на всяка цена. И това иде от човек, претендиращ за интелигентен. Еми, сори!!!

# 357
Тия от Типично са мега селяци. Момичето в клипа се хили като пача, с извинение, само наслагва хейт към Филип, 5 пъти повториха, че каналът вече е Филяка, не Типично. За Филип - глупаво е, че е постъпил така и е било редно да се говори с тях, преди да смени името, но в неговия клип не чух подигравки, хейт и детинско поведение, докато останалите, докато снимат се държат подигравателно с Филип, какво остава извън кадър.. не вярвам, че това са 30+ годишни зрели хора, голяма излагация просто.

# 358
  • Light of Zartha
Наистина може и да е вярно това за украинците, но нейното желание да не бъде свързана с някогашното положение я прати в съвсем друга посока - тя не била тук заради безизходица...едва се сдържам да не използвам определения, защото тя напълно го заслужава ама да вземе да си припомни как е дошла тук, вторият ѝ баща не е случаен човек, гаджетата също, сега китайската златна кокошка. Абе, Аполинария ли си, каква си, ако не бяха тия хора, ти какво щеше да правиш? Щеше ли да си толкова извисена и не в безизходица? В такъв случай човек е по-добре да замълчи, а в твоя е най-добре(!), защото не само се закопа, ами и затъна в да не казвам какво!

# 359
И мен ме разочарова Розовата Йоана ... Някак си преглътнах чалгията около нея, която бълва последно време, ама това последното с опита да защити 'колежката' - не мога ...

За Типично - аз съм ги гледала преди години, когато 'проходиха' и още тогава ми се струваше, че Филяка не е на мястото си там. Някак нагло, подмолно, лукаво присъствие имаше. Честно казано не знам кой е прав и кой крив за отношенията им ама да обясняваш как искаш Типично да остане и занапред, а после да преименуваш канала е тъпо, нагло и нахално.
И съм сигурна, че Антоанета го е подтикнала към тези му действия, а той като добро кученце слуша и изпълнява.
Иначе ми се струва, че е пооправил прическата за това видео - браво, има напредък!

Общи условия

Активация на акаунт